Eşimin sorununu çözdüm..

Eğer onun anlattıklarına inanmış olsaydım değişmeyi zaten denerdim benimle alakalı ne biliyorsunuz ki bu şekilde konusabiliyosunuz.
Benim yaşadığım hayatın ne kadarını biliyorsunuz ?
Mesela tatildeyken adamın ben odaya çıkıp dinlenecegim deyip çocuğum ve beni tek başına bırakıp telefonla sanal seks yaptığını biliyor musunuz?
Yine tatildeyken gözlüğümu araba unuttum deyip 1 saat gelmedik ten sonra ben çocuğumla birlikte ona bakmaya gittiğimde onu barda bira içerken elinde telefonla gördüğümü biliyor musunuz?
Gece o eve gelmeden önce çocuğumu uyutup Los ortam hazırlayıp geceliklerle karsiladigimda moreli bozulup kavga çıkardığını yada bana çocuğu al biraz dışarı çık deyip beni evden gönderip yine telefonla bu pislikleri yaptığını yatakta ben yaklaşmaya çalıştıkça başım ağrıyor belim ağrıyor dediğini ama zerre göstermediği sevgisini ilgisini telefona fazlaca verdiğini ben düşük yaparken durumum riskliyken onun telefonla yine pislikler yaptığını ve benim bu durumu yıllar sonra fark ettigimi puzzle gibi birleştirince bunların ortaya çıktığını biliyorsunuz ?
Ben şimdiye kadar asla onu insan içinde rencide etmemisimdir keza yalnızkende öyle ama adam öyle tavırlar takılıyor ki rencide etmek zorunda kalıyorum bir adam karısı gecelik giydi diye kapıdan girdiğinde sürat asıp başım ağrıyor derse kadında onu erkek yerine koymaz

Aynı şeyi düşündüm, kadın büyük ihtimalle narsist, yaşananlardan sonra duygusal tepkileri çok zayıf.

Bu kanıya nasıl vardınız duygusal tepkilerinin zayıf olduğunu nasıl anladınız nasıl tepki vermem gerekirdi size göre ?

Sizin burada anlattığınız kadarına yorum yapıyor herkes, siz de bunu bilerek konu açıyorsunuz. Illa ki sizin istediğiniz gibi yorum yapmak zorunda değilim. Ayrıca, şu tavrınız da kendinizde hata olmadığına ölümüne inandığınızı gösteriyor. Anlattığınız örnekler yine eşinizi haklı çıkarıyor ama farkında değilsiniz. Adam libidosu düşük yada gey değil, adam sizi istemiyor. Bunun sebebini sorduğunuzda verdiği cevabı beğenmemişsiniz, inanmamışsınız. Bir ilişki bozulmuşsa karşılıklı hatalarla bozulmuştur. Siz asla hata kabul etmiyorsunuz. Sağlıklı olmayan tavır bu. Hata yapmışım eşimin gönlünü kazanayım, düzelteyim, tavırlarıma dikkat edeyim demiyorsunuz. Hala suçlama derdindesiniz.
Tabii ki sizi istemeyen adamı erkek yerine koymak zorunda değilsiniz. Boşanın o zaman, ikiniz de mutlu olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…