esimin sorumsuzlugundan ilgisizliginden dolayi yoruldum

Canim evlendigimden beri boyle para istedigimde sanki onun canini istiyorum okadarki diyorum ki sen benim esklerimi karsilamazsan kim yapacak susuyor ya cok tuhaf biri gercekten ben suan 33 haftalik hamileyim keske dil bilseydim bi dk durmazdim o na muhtac olacagima kendim calisirim ama iste dili bilmeyince ise almiyolar sansima
Pinti demek ki ama kesin kenarda bir yerde kendine saklıyor veya kendine bonkör davranıyordur.hamileliğiniz baya ilerde.sizi rahat ettirmesi gerekirken ne yapıyor..madem bunu yapacak neden evlenmiş...çocuk olunca napacak? Bence ihtiyacınız olmasa bile para isteyin.kenara koyun.o cinse siz hin olun madem.ay me sinir bir adam!!

Pinti demek ki ama kesin kenarda bir yerde kendine saklıyor veya kendine bonkör davranıyordur.hamileliğiniz baya ilerde.sizi rahat ettirmesi gerekirken ne yapıyor..madem bunu yapacak neden evlenmiş...çocuk olunca napacak? Bence ihtiyacınız olmasa bile para isteyin.kenara koyun.o cinse siz hin olun madem.ay me sinir bir adam!!
Ya iste kendisine ayri banka acmis para biriktiriyo ben eksigim var dedigimseyse adam cok degisiyor

Ya iste adama bak ben daha once iki dusuk yasadim bu hamileligimdede cooooooooook sikintilar cektim cook canim acidi ben burda dil bilmiyorum doktora gittigimde hep birine muhtacim biri beni gotursun diye artik.kimsede goturmek istemiyor adam bir iki defa goturdu isteksiz sonrada diyo artik senden cocuk istemiyorum bune diyor neymis beni doktora goturmus cani hep axiyan benim muhtac olan benim uzulen benim dedigiz gibi insan boyle okuzlere cocuk vermiyecek kendim perisan olmusum bide yavrucagin halini dusunemiyorum
bosan diyecem ama kendi ailem nasil

X