esimin sorumsuzlugundan ilgisizliginden dolayi yoruldum

Kayin babamada kv deyede hep anlatiyom kp hep kizar ona ama yanimdayken evet kizim der cok sorumsuz kv dede oda der oglumdur baska kadinlara bakmaz diyordum ama erkek degilmi der bir kere sinde esime dide sen vaska kadinlara bakmayi cok seviyon dedi odun kocam sadece guldu
pislik herif :KK12: bence kendini sen yavaştan sağlama al sonra da tekmeyi bas valla ömür geçmez böyle

pislik herif :KK12: bence kendini sen yavaştan sağlama al sonra da tekmeyi bas valla ömür geçmez böyle
Gecmiyorki gercekten ya evlendigimden beri sacim beyazladi stresten dislerim dokuldu suan dislerimin yarisi takma dis inanirmisin kaslarim bile beyazladi ya yolun basindayken bunlari yasadim sonunu susunemiyorum artik

Ya katiliyorum size esimin dayisida ayni kocam gibiydi esi hep derdi bana hic ilgi gostermiyor meger onunda kocasinin dostu varmis uc yillik beraberlermis

canım bende örneğim yaşadım biliyorum inşallah yoktur ama ben çok safmışım bu alametlerin aldatma olduğunu bilmedim o zaman kk yıda bilmiyordum bilsem internette yoktu öle yaygın şimdi sizleri burda böle görüyorum da akıllı kadınlar diyorum artık.

Gecmiyorki gercekten ya evlendigimden beri sacim beyazladi stresten dislerim dokuldu suan dislerimin yarisi takma dis inanirmisin kaslarim bile beyazladi ya yolun basindayken bunlari yasadim sonunu susunemiyorum artik
okuyamadım diğer sayfaları da çalışmıyorsun sanırım mesleğin falan var mı yada iş bulup başlasan bi yerlerde boşa gitsin valla uğraşılmaz gençliğine yazık

Esimin ilgisizliginden sorumsuzlugundan cok yoruldum sanki ben onun hayatinda hic yokmusum gibi cok yoruldum artik beni hic takmiyor beni aldattigindan cok supheleniyorum baska kadinlara cok bakoyor ben yanindayken bile gecmisindeki kadinlardanda bahsediyor bana o yuzden cok stresliyim napcagimi nasil davranacagimi bilemiyorum
Hep böyle miydi. Hamilelikten beri mi böyle? Para verip sonra buna kızmasına sinir oldum.ksç haftalık hamilesiniz bilmem ama 7.aya kadar geçici bir işte çalışsanız...hem kafanız dağılır hem de para kazanırsınız..oh ya adama bak...sen çocuk yap..para isteme...vay arkadaş...oturup onunla ilgisizliğini Konuşun.başka Kadınları anlatacak adam mı bulamamış hamile karısına anlatıyor!!!!

Hep böyle miydi. Hamilelikten beri mi böyle? Para verip sonra buna kızmasına sinir oldum.ksç haftalık hamilesiniz bilmem ama 7.aya kadar geçici bir işte çalışsanız...hem kafanız dağılır hem de para kazanırsınız..oh ya adama bak...sen çocuk yap..para isteme...vay arkadaş...oturup onunla ilgisizliğini Konuşun.başka Kadınları anlatacak adam mı bulamamış hamile karısına anlatıyor!!!!
Canim evlendigimden beri boyle para istedigimde sanki onun canini istiyorum okadarki diyorum ki sen benim esklerimi karsilamazsan kim yapacak susuyor ya cok tuhaf biri gercekten ben suan 33 haftalik hamileyim keske dil bilseydim bi dk durmazdim o na muhtac olacagima kendim calisirim ama iste dili bilmeyince ise almiyolar sansima

Canim bende avrupadayim az cok kanunlari ayni ulke farkli olsada. Sen simdiye kadar hic dil kursuna falan gitmedin mi? Az cok konussan bile is bulursun. Sende gidip yuksek bir meslekte calismazsin temizlikte falan calisirsin ama en azindan bi maasin olur. Ben normalde evliliklerdeki sorunlari cözme taraftariyim ama gördügüm sey seni sevmiyor istemiyor ailesi istedigi icinde bosanamiyor.

Türkiyeden görücü usülü bir kiz bulup evlenen avrupaya donuncede farkli davranan erkeklerden. Oturumun saglamsa yani bosanirsan bir etki yapmayacaksa kadin siginma evine git. Orda tercümanlar falanda var seni maasa baglayacak olanlarda. Kendi ayaklarinin üstünde dur yasin daha 23 bebegini merak bile etmeyen bir adamdan koca olmaz.. Sabredersen daha cok devam eder bu böyle cünkü adamda sana dair endise yok.

X