Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
resmen iğreniyorum erkeklerden varsa yoksa ailesiHepinize teşekkür ederim güzel kardeslerim, bu akşam tavrimi daha net bir şekilde gosterecegim ve geri adım atmayacagim,esimde inşallah yine ailesini savunur tarzda konuşup sinirlerimi zorlamaz ve mantıklı hareketlerde bulunur.
Sonucunu yazın lütfen. Eşiniz kolay kolay kabul edecek biri gibi gelmedi bana ne yazık ki...Hepinize teşekkür ederim güzel kardeslerim, bu akşam tavrimi daha net bir şekilde gosterecegim ve geri adım atmayacagim,esimde inşallah yine ailesini savunur tarzda konuşup sinirlerimi zorlamaz ve mantıklı hareketlerde bulunur.
Evt kesinlikle bu yoruma katılıyorum işe dönme bebeğin çok küçük değer mi onlar için onu bırakmaya eşinle konuş biz böyle bir karar almıştık ve ben bebeğimi bırakmaya hazır değilim de aklı başına gelsin ödesin bakalım bir daha sana danışmadan iş yapmasınsakın donme işe sana sormadan verdiyse sana sormadan odesin
boylelikle bir daha verirken dersini almış olur kendi zorluk yaşadığı için
Sonucunu yazın lütfen. Eşiniz kolay kolay kabul edecek biri gibi gelmedi bana ne yazık ki...
Kimseye de bence çalışma diyeceğimi düşünmezdim ama bence siz çalışmayın. Çünkü çalışsanız da evinize giren para artmayacak belli ki. Ayrıca eşinizin maaşını çok merak ettim. Ne kadar alıyor da çat diye 10000 tl verebiliyor??
Evt kesinlikle bu yoruma katılıyorum işe dönme bebeğin çok küçük değer mi onlar için onu bırakmaya eşinle konuş biz böyle bir karar almıştık ve ben bebeğimi bırakmaya hazır değilim de aklı başına gelsin ödesin bakalım bir daha sana danışmadan iş yapmasın
Tam olarak aynı durumdan muzdaribiz, inşallah o parayı da size öderler,20 bin TL az değil .Bu aralar bende bu konudan muzdaribim. Bende hesaplara bakınca gördümki eşim ailesine son 3 ayda tam tamına 20000 evet tam yirmibin vermiş. Ufak tefek yani 1000-2000 aralığındaki yardımlar hiç gözüme gelmez. Versin ne olacakki diye düşünüyorum. Ama bu fazla geldi. Bu paranın ödenmeyeceğini de biliyorum. Eşim asla istemez tabi bende.
Yeni Doğum yaptım. İkinci çocuğumu doğurdum. Doğum izninden sonra işe dönmeyeceğim iş yerimede bildirdim bu durumu. Kızım kreş yaşına gelene kadar kızıma bakmaya karar verdim. Biliyorum kendim için biraz kötü bi karar verdim. Çünkü kaç senedir çalıştığım iş yeri maaşımda oldukça iyiydi. Ama işte arada erkeklere vermek gerekiyor tüm sorumluluğu.
Konu sahibesi eğer sizde benim gibi düşünüyorsanız dönmeyin derim. Yani ben öyle yapacağım
ben zaten kanıtlayabilsem ah bi kanıtlayabilsem neler olur izlesinler ben çalışayım millet evinde oturup yesinBu aralar bende bu konudan muzdaribim. Bende hesaplara bakınca gördümki eşim ailesine son 3 ayda tam tamına 20000 evet tam yirmibin vermiş. Ufak tefek yani 1000-2000 aralığındaki yardımlar hiç gözüme gelmez. Versin ne olacakki diye düşünüyorum. Ama bu fazla geldi. Bu paranın ödenmeyeceğini de biliyorum. Eşim asla istemez tabi bende.
Yeni Doğum yaptım. İkinci çocuğumu doğurdum. Doğum izninden sonra işe dönmeyeceğim iş yerimede bildirdim bu durumu. Kızım kreş yaşına gelene kadar kızıma bakmaya karar verdim. Biliyorum kendim için biraz kötü bi karar verdim. Çünkü kaç senedir çalıştığım iş yeri maaşımda oldukça iyiydi. Ama işte arada erkeklere vermek gerekiyor tüm sorumluluğu.
Konu sahibesi eğer sizde benim gibi düşünüyorsanız dönmeyin derim. Yani ben öyle yapacağım
4000 tl eğer çok borcunuz harcınız yoksa kira verip yüksek ödemiyorsanız hiç de az bir para değilEşim de bende devlet memuruyuz yaklasik 4000 TL alıyor ,benim maaşım ondan biraz daha fazlaydi.ama iki kişi çalışmamıza rağmen üç kuruş bile kenara koyamiyorduk bu sebeplerden.
Ne demek sen işe dön.
Sen zaten ailesine yardım etmesine laf etmemişsin ki neden gizleme gereği duydu ?
Canım bu arada ailesine verdiğine emin misin ?
Ay ben çok mu fesatım bilemedim şimdi
Eşinize çok fazla yüklenmeyin o zaman kıramamış belli ki, ama kesinlikle işe başlamayın, zorla ödesin bu saye de anlar hatasını.Miktarın fazlalığından dolayı gizlemiştir,makul bir miktar olsa tamam derim ama bu kadarına kizcagimi biliyor,
Bilmiyorumki hiç düşünmedim söylediğinizi, ama kartta ki diğer ödeme yapılan yerler eşimin ailesinin yaşadığı ile ait yerler. Bu 10 bin iki defa 5 5 seklinde nakit çekim olarak görünüyor ,oradan çekip onların hesabına yatırmış olmali. Bu konu da yalan söylemez sanırım ailesine zaten tepkili olduğumu biliyor .
4000 tl eğer çok borcunuz harcınız yoksa kira verip yüksek ödemiyorsanız hiç de az bir para değil
arkadaşların dediği gibi size sormadan veriyorsa ödemeyi de kendi düşünsün
bu arada işe döndüğünüzde de eve pek katkı sağlamayacağınızı çocuğunuz ve kendiniz için biriktireceğinizi söyleyin