• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin sorumsuzlugu

iyi de yatak odasında içmiyor sonuçta ortak yaşam alanlarının birinde içiyor. napsın adam.
Balkonda içsin tabii ki.
O iki dakika yerinden kalkıp da balkona gidemiyor diye ben neden sevmediğim bir kokuyu soluyayım?
Ortak yaşam alanı diyorsunuz, ortak, adama ait değil.

Bize de gecen gelen misafir mutfakta iceyim mi dedi. Ne alaka yani? Mutfak ya benim yemegime mi sinsin senin sigaranin zehiri? Ama sonra ogrendim ki herkes mutfakta iciyormus. Sok oldum. En sacma sey...
Bize de gecen gelen misafir mutfakta iceyim mi dedi. Ne alaka yani? Mutfak ya benim yemegime mi sinsin senin sigaranin zehiri? Ama sonra ogrendim ki herkes mutfakta iciyormus. Sok oldum. En sacma sey...

Saçma doğru, aslında balkonda içilmesi lazım sağlık açısından düşünürsek. Ama gelen misafirlerle en samimi sigara içme ortamı genelde mutfakta oluşur. Biz kadınlarda genelde kahvelerimizi mutfakta içeriz oranın sinerjisi başka geliyor. Evde samimiyet hissettiren bi oda varmı diye sorsalar benim ilk aklıma gelen yer mutfağımdır mesela. Birinin kahve pişirirken diğerinin başka yerde sigara içmesi tuhaf olurdu. Bende misafirim geldiğinde mutfakta sigara içirenlerdenim ayrıca penceremin gün boyu açık olduğu tek yer mutfak. Herkesin bir sebebi vardır hanımefendi. Olay zehire vs gelirse baştan içmemek lazım zaten. Ama içilecekse de düzgün içen biriyse isteyen evin başka odasında içirir isteyen balkonda isteyen mutfakta.... Yalnız içerken etrafı kirleten zırt pırt yere kül döken, etrafı ateş düşürüp yakan biriyse konu sahibinin eşi gibi o zaman değil mutfakta balkonda içmesi lazım bana göre. Evi yakar mazallah. Gerçi şimdi birileride çıkar eşin hissiyatı rahatlığı candan önemli der. Konu sahibini bu kadar eleştirenlerden beklenir.

Diğer yorumuna katılıyorum ama yumuşatıcı kaynatmak çok tehlıkelı :KK20:
Ne edeyim, söylediginiz çok doğru, gerçi bütün kokular tehlikeli...en azından dedim en fazla o bastırır o kokuyu.... Bir çok alternatif varken bende eşler arasında küfür ve hakareti çok tehlikeli buluyorum:süslü:

Sigara içmeyene ne kadar zararlı . kendi saglıgını dusunmuyorsa bari etrafa zarar vermesin
Benım babamda içti annem bsey dememıs demekkı. Ama sımdı benım evımde içemez. Hatta ben onlara gıdınce bıle ben varken dısarda ıcer

Ne edeyim, söylediginiz çok doğru, gerçi bütün kokular tehlikeli...en azından dedim en fazla o bastırır o kokuyu.... Bir çok alternatif varken bende eşler arasında küfür ve hakareti çok tehlikeli buluyorum:süslü:

Sigara içerken odaya oda parfümü sıksın baksın o zaman ıcebılıyor mu :KK70:
:KK53:

Küfür ve hakaret kesinlikle çok tehlikeli ama bunun alternatifi yok ki.
Çözüm balkonda içmek.
Ama eş keyfinden o kadar bile ödün vermiyor, olur mu böyle şey.

Konu sahibinin sakin kalamamasını anlıyorum, bir şeyi yüz kez söylersen yüzbirincide de ama güzel söyle denmez, adam o dilden anlamıyor demek ki denir.

Yüzde yüz hak veriyorum sana. Her yere siniyor kokusu. Leş gibi bir ev.

Bende eşimde sigara kullanıyoruz. Ama mutfak balkonunu hariç hiç bir yerde sigara içmem, içtirmem de. Eşim de öyle. Asla odalarda içmeyiz.

Misafirim gelse bile aynı. Doğru balkona.

Sigara içebilirim ama sigaranın eve bıraktığı kokudan nefret ederim.

Hele ki çocukların ortamında asla....
Demediğimimi ama ya anlamıyorlar gercekten yok havalandırma yok ortu tak sonra yıka ya niye ugrasamam bu kadar seye gitsin mutfakta içsin

Ya kusurabakmayin sizide anliyorum
Ama orasi onunda evi. Adam bi isten gelip keyif yapamicakmi? Sukur edin evinde sizinle beraber keyifini evde yapiyo. Disari cikip kahvelerde keyif yapsa dahami iyi? Evde iciyorsa ona guzel bir dille askim camlari acip icermisin deseniz mesela? Boyle herhun kavga yapiyosaniz adami kendinizden ve evinizden uzaklastirirsiniz.

Küfür ve hakaret kesinlikle çok tehlikeli ama bunun alternatifi yok ki.
Çözüm balkonda içmek.
Ama eş keyfinden o kadar bile ödün vermiyor, olur mu böyle şey.

Konu sahibinin sakin kalamamasını anlıyorum, bir şeyi yüz kez söylersen yüzbirincide de ama güzel söyle denmez, adam o dilden anlamıyor demek ki denir.
Valla ne güzellikle ne de bağırış tan hiç anlamıyor napıcagımı sasırdım gercekten cok rahatsız oluyorum

Kadin kocam bana küfür etti diyor herkes usluba takılmış. Ilk defa ictiginde zaten yumusak bi şekilde rica etmistir balkona cikmasini. Herkes koltuklarini her kokup sararip yandiginda degistirecek butceye sahip değil esirgemesi cok normal. Bi de sanki herkes misafiri pasakli evinde agirliyor. Hepimiz ozeniyoruz misafir gelecegi zaman.
Agzını yiyim ya bi söyle konusamıyorlar ya hepsi saldırma pesinde

Kadin kocam bana küfür etti diyor herkes usluba takılmış. Ilk defa ictiginde zaten yumusak bi şekilde rica etmistir balkona cikmasini. Herkes koltuklarini her kokup sararip yandiginda degistirecek butceye sahip değil esirgemesi cok normal. Bi de sanki herkes misafiri pasakli evinde agirliyor. Hepimiz ozeniyoruz misafir gelecegi zaman.
Agzını yiyim ya bi söyle konusamıyorlar ya hepsi saldırma pesinde
Ben kul yutmam diyorsun. :KK53:
Heh aynen o sekil kardeşim bu evin temizliğini ben yapıyorsam ve esim bana hiçbir sekilde yardımcı olmuyorsa üstüne bide batırıyorsa susmam benhaksızlıga gelemem

Ben güzelliklede denedim ama
Kocam bana terbiyesiz, hayvan filan dese ne yapardım diye bi düşündüm. Herhalde ben de eşiniz gibi inadına yapar istemiyorsan def ol git diye bitirirdim cümleyi. Sigara kokusuna ben de tahammül edemem ama çok ağır konuşmuşsunuz. Bu üslup her şeyi ters teptirir bence.

e yatak odasında içmiyorsa bırka oturma odasında içsin. sen rahatsız oluyosun diye alışkanlığındna neden vazgeçsin ki? hayır içmiyorum ama biri içme dese inadına içerim ya şu tavır çok itici. sanki içip ağzınıza üflüyor. babam 20 25 sene sigara içti bişey demedik.
Demekkı siz alışmışsınız benim babamda balkonda içiyor hep ben ona sigarayı bırak demiyorum keske bıraksa ama bu konuda hiç zorlamadım sadece oturma odasında içmesin

evlilikte saygı yok ki

direk hakaretler : biri öküz der biri küfür eder.
ayrıca eşiniz çocuğunuz için dikkat etmeli..

eviniz hijyen olmalı tamam ama siz çok takıntılı ve dırdırcısınız sanki..
temizliğe harcayacağınız enerjiyi evladınızla oyuna harcayın. gözümde sürekli temizlik icin dididen cocuk da pacasında duran bir görüntü olustu. yapmayın... benim de 20 aylık evladım var. sürekli ilgi ve oyun bekliyorlar. bırak enerjini çocuguna ver. yemişim evini !

durumunuz varsa ayda 1 temizliğe bayan alın.
Yoo ben her zaman cocuguna vakit ayırırım ve temizligimede dikkat ederim

Back