- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- Konu Sahibi Pammikprensess
haksızsın. orası adamın da evi. tuvalette içecek hali yok yaşam alanında içebilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman canim balkonu onu cekecek hale getir. ona bi köse hazirla. keyifli bi ortam olustur orda. yallah balkona de sonra:)))2 tane balkonum var ama beyefendi tv karsısında içmek istiyor
Rahatsız oluyorum orası onun eviyse benimde evimhaksızsın. orası adamın da evi. tuvalette içecek hali yok yaşam alanında içebilir.
İyi de konunuzun anafikri sigara, küfür değil. Sürekli sigaradan şikayet etmişsiniz, küfür sonda azıcık bir bölümde... küfür konusunda haklısınız. Sigara içtiği için değil, ağzı bozuk olduğu için çemkirin.Küfür etti diyorum bana küfür ne deseydim haklısın kocacım falan mı sacma sapan konısmayın ya size küfür edilse siz tamam kocacım mı diceksiniz bir kendinize gelin ya sırf taslama için napcagnızı ne diyeceğiniz i sasırmıssınız
Halı koltuk dedim
Mantıklı aslında ama o yine gider oturma odasında içer ama denicemo zaman canim balkonu onu cekecek hale getir. ona bi köse hazirla. keyifli bi ortam olustur orda. yallah balkona de sonra:)))
Balkona ikinci bir Tv alın koy'un..Ya bakın ben dünya malı için degil bana yapılan haksızlık için için bu kafa r sesimi cıkartıyorum haksızlık bence bana göre ben 3 senedir bu adamı bu huyundan vazgeçirmeye calısıyorum kısın hele o kadar zor oluyor Kı ya yazın tamam ac havalandır ama siniyor koku ne kadar temizlik yaparsan yap gecmiyor o koku perdelerim tüi degil atayım makinaya sürekli sırf onun keyfi için hergün koltuk silemem yada yaktıramam
Hayır bide ben yatmadan önce odada içmiyor ben yattıktan sonra Oturma odasında içiyor mutlaka bir külünü kül tabanını sigarasını cakmagını görüyorum ve anlıyorum da gizli gizli içmeye calısıyor ama benden kacmaz
güzellikle uyar ayrıca temizlikle hemen geçen bişey değil ayrıca bir sigara için eşe o kadar hakaret etmen normal değil sakin ol öyle söyle belkide bırakcak içerde içmiycekArkadaşlar esim sigara içiyor fakat oturma odasında. Kac kere kavga ettim surat astım naptıysam vazgeçmedi. Hayvan gibi sabahtan aksama kadar temizlik yapıyorum. Yazık degil mi bana dun hastalandım o derece oldum yani ama gel ki bunu öküze anlat. Bugun sabah yine kalktım baktım oturma odasında içmiş yine ben ondan erken yatıyorum genelde.. Neyse dedim sen yine burda sigara mı içtin dedim. Evet içtim dedi. Sana kac kere daha söylemem gerekiyor burda içme diye dedim. Bir sabah ta kavga etme huzursuzluk cıkarma dedi. Bende Ozaman sende sigara içme dedim. Neyse öteki odaya gittim seslendi bana bende ne var dedim küfür etti. İnsan degilsin sen hayvanın tekisin terbiyesiz annenden terbiye anlamamışsın dedim terbiye vermemişler sana dedim bişey demedi gitti ya söyleyin ben napayım bu adama.
normal sigara mı başka bişey mi içiyoCanım ben o kadar sey yapacağıma niye beyefendi kalkıp mutfakta içmiyor sigarasını ya koltugumun her yerini yaktı halımı yaktı Esyalara da o kadar ucuz birsey degil
Rahatsız oluyorum orası onun eviyse benimde evim
Kullanmadığım için bana göre de anlamsız ama kullananları gördüğümde verdikleri tepkilerden onlar için önemini anlayabiliyorum.Ya niye sırf bir sigara için ben bu kadar sey yapayım onu anlamıyorum cok mu zor gidip mutfakta yada balkonda içmesi