- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
e yatak odasında içmiyorsa bırka oturma odasında içsin. sen rahatsız oluyosun diye alışkanlığındna neden vazgeçsin ki? hayır içmiyorum ama biri içme dese inadına içerim ya şu tavır çok itici. sanki içip ağzınıza üflüyor. babam 20 25 sene sigara içti bişey demedik.
Eğer birlikte yaşıyorsan aynı hayatı paylaşıyorsan karşındaki insana değer veriyorsan tabi ki de rahatsız olduğu için davranışını değiştirmesi gerekiyor. Babanızın içmesi davranışın doğru olduğu anlamına gelmiyor...
iyi de yatak odasında içmiyor sonuçta ortak yaşam alanlarının birinde içiyor. napsın adam.
Ya niye sırf bir sigara için ben bu kadar sey yapayım onu anlamıyorum cok mu zor gidip mutfakta yada balkonda içmesi
Yorumlara inanamadım.
Kadın sigara içmesine müdahale etmiyor. İçiyorsa gitsin mutfakta içsin, yada balkona çıksın
diyor.
Oturma odasında çocuklu bir evde sigara içmek nasıl orası onunda evi olarak
düşünülebilir ki.
Kaldı ki taraflardan biri bu durumdan rahatsız.
Hani saygı?
Kalkıp balkonda içip gelmek bu kadar mı zor.
Konu sahibi konuyu eşim oturma odasında sigara içmemi istemiyor
şeklinde açsaydın
Sende kalk balkon da iç, rahatsız olabilir gibi cevaplar alman çok olasıydı.
Karı- koca sigara içen insanlarız
Ben bile evimde sigara içirtmem. İkimiz de çıkar balkonda içer geliriz.
Yaz kış bu böyledir.
Kendimiz bile o eve sinen kokudan rahatsız oluruz.
Ama en büyük etken o evde o havayı soluyan bir çocuk var.
Babanın önceliği keyfi değil çocuğunun sağlığı olacak.
ayrıca sırf meraktan soruyorum biri cevap verebilir mi?
neden mutfak?
ilk defa duyuyorum bunu.
benim eşim sigara icse asıl mutfak için kavga çıkartırım.
yiyeceklere siner kokusu çocuklarında yediği gıdalar.
sonra ençok vakit geçirdiğim yemek pişirdiğim alan neden sigara koksun?
en doğrusu tabiki balkon.
ama oturma odası mi mutfak mi derseniz.
ben oturma odasının camını açıp icmesini tercih ederim.
tuhafmışBize de gecen gelen misafir mutfakta iceyim mi dedi. Ne alaka yani? Mutfak ya benim yemegime mi sinsin senin sigaranin zehiri? Ama sonra ogrendim ki herkes mutfakta iciyormus. Sok oldum. En sacma sey...
Siz cok haklisiniz. Ama ev sahibi cocugun lafini hic gecirmiyor. Cocuguma zararli. Esim vazgecmiyor dese burdaki kadinlar o adama ne sayar soverdi...
Ama ev sahibi diyor ki ben hayvan gibi temizlik yapiyorum. Koltugum yanar halim yanar.
Bir kadin icin esi sigara iciyorsa itirazin sebepleri; basta cocugun sagligi, sonra esinin sagligi olmali. Ama konu sahibinin derdi temizlik ve gelen misafire kusursuz koltuk gosterebilmek. Cocugumun sagligi disinda hic bir sey kocamin keyfinden onemli degildir. Yansin gitsin koltuk. Dunya mali...
Avukatsınız ama bunları yazabiliyorsunuz. Pes!MILLET...woww... adam zaten çalışıp kazanip o evi o eşyaları MILLET ne der diye aldi. Unutmuşum. Evet hanımefendi... kocanizin rahati ve huzuru halidan koltukdan daha önemli.
Not: ben hizmetcilik yapip kocamin peşini toplamıyorum. Kendi işini kendi görüyor. Özürlü ve madur değil sonucda.
Evde yayilip tek derdim koltuğum ve temizlik degil. Avukatim, çalışıyorum... gider yenisini alirim cok mutsuz olursam...
Küfür yemeye deymez.
Yatak odası ya da oturma odası ne farkı var?iyi de yatak odasında içmiyor sonuçta ortak yaşam alanlarının birinde içiyor. napsın adam.
Tamam haklısınız bende sevmem mutfakta içsin herkes ama Bir sigara için bu kadar hakaret fazla... Havalar güzel bir cam kapı açmak zor olmasa gerek... bir yumuşatıcı kaynatmaya bakar o pis koku için... Ayrıca cam kapı açıksa gün içinde o koku da kalmaz... Ben anlamıyorum nasıl bu kadar çabuk hakarete dönüşüyor herşey ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?