Eşimin Samimi Kız Arkadaşı

Bence eşin o kadına hayran ...Gitti o adamla evlendi de ne demek basbayağı kıskanıyo o adamı..Ya da sen kısasın ,ona ne giyse yakışır o uzun falan resmen hayranlık belirtileri...

Ben aramamışım ya aklınca ara da söyle bari, tebrik etmedi seni mesajı veriyor.
Anladim, esinin yaptigi gercekten normal degil, samimi olunur ama mesajlasip seni kucuk dusurecek kadar da samimi olmamali bence. Senin aramak istemedigini ona neden ima ediyorki? Hani esim seni aramadi sen yuzune vur da tebrik etsin gibisinden.. Bence oturup acik acik anlat herseyi, kim olsa katlanamaz bu kadarina...

Koa söz konusu sen olunca eşine öküz diyemiyorum..Ama aldın sen mesajı..

yaa ne kadar samimi olursa olsun
ne demek beni yerip onu övecek
yırtarım onun o ağzını herşeyin bi sınırı var
haddini bilsin
bu durumdan o bayanın eşi rahatsız olmuyo mu çok merak ettim
hepimizin samimi olduğu arkadaşları var
ama bekarlıkta kaldı o samimiyetler
evlenince az da olsa bi resmiyet girmeli araya
benim eşimin de samimi olduğu bayan arkadaşları var
ama artık bekar değil ve ben hayatındaysam araya mesafeyi koyacak
ben yanındaysam görüşecek o bayanla
şeytanın işi yok valla...

Hiç zannetmem hoşlanmıyor çünkü çocuklardan. Uzun süre de istemiyor
Canım bunlar sen piyasada yokken kadınında kocası yokkenden beri arkadaşlar diye ben olumlu yönde düşünmek istiyorum, sonuçta birbirlerine ilgileri olsa beraber olurlardı. Farklı hayatlar kurmuşlar. Sende bu yönde düşün kendini daraltma, samimiyetine de nasıl becercen bilmiyorum ama set çek.

Hadim değil ama yine de söylemek istedim daha önce de anlattıklarınızdan sonra eşinizin hareketlerinden zaten hiç hoşlanmamıştım

Eşinizi tanımadan, olayları bir de ondan dinlemeden kesin bir yargıya varmama benim kendi adıma imkan yok ama anlattıklarınız çok rahatsız edici (Kadın erkek gayet de en iyi dostlar olabilir görüşünde olmama rağmen)

Kadın hisseder ..
Bence ne hissediyorsan o dur ..
Eşine ağzının payı vermeli ..

Eşimin ona aşık olduğyny düşünmüyorum, öyle olsa tekmeyi yer zaten.
bu yüzden konuyu açmakta kararsız kalmıştım, bir seneye yayılan olaylar bunlar ve benim sayır aralarından çekip birleştirdiklerim. Bir hayranlığı var eminim ve bu beni rahatsız ediyor.
Bu durumda sen tek git banane demem mantıklı mı?bu zamana kadar öğrendiklerim, duyduklarım da bu yüzden. Çok ters tepki versem belki bu kadar rahat konuşamayacaktı.
Kızı görünce kıskançlıktan deliye dönmüyorum hani, giderim gelirim sorun olmaz ama şu durumda hangisi doğru bilemiyorum.

Bilmiyorum belki de benim görmediğim bir şey vardıe

Bence alınmakta sonuna kadar haklısın. Peki o arkadaşın benim için bitmiştir diyince eşin ne dedi?

Yok sen her şeyin farkındasın. Gitmek içinden gelmiyor..Mümkünse görmek istemiyorsun..Ama eşinin tek gitmesini de artık için almıyor..
Açıkça söylesen biraz mesafe koymasını?

Bence alınmakta sonuna kadar haklısın. Peki o arkadaşın benim için bitmiştir diyince eşin ne dedi?
Benim için de bitmiştir o zaman ben neden tek gideyim dedi.
benim derdim böyle bir şeye gerek var mı acaba? Yani yılların arkadaşlığı ama ben de rencide oluyorum arada.

Eğer bir şeyler hissediyorsan kesin doğrudur ben kadınların hislerinin ne kadar önemli olduğunu çok iyi anladım..ayrıca anlattıklarında kafaya takılmayacak şeyler değil ha bu arada herkes kızda suç yok demiş ama bence var onunda bu duruma bir sınır koyması gerekiyordu siz evlendikten sonra, çünkü her kadın bilir bu konuda erkeklerin becerikli olamayacağını..bence aralarına mesafe koymalarını sağla ne yap et sinsice yaklaş gerekirse ama bunu yap yoksa hiçbir zaman bu konuda rahat edemeyeceksin..

Dogurdum de ne demek acaba ben de cozemedim siz sonrasinda gordunuz mu onu dogum yapmis mi cidden anlamadim ben.
edit:sonrasinda aciklamissiniz , sorun yok.

Ben rahatsız oldum açıkçası. Şu anlattıklarını zamana yayılmış olarak yaşamış olsaydım büyük ihtimalle sorun çoktan çıkmıştı evliliğimde. Hiç hoş şeyler değil eşinin sana yaşattıkları, onu övüp seni yermesi vs..
Bu kıskançlık değil, bu bir şeylerden şüphelenmek işte. Ona ilgisi varsa bu kadar yakın arkadaşken neden açılmadı arkadaşına, herkes ayrı bir yuva kurdu gibi soruların cevaplarına benzer bir şey yaşamıştım. Zaman, mekan ve ortam denk gelmemiş olabilir.. Yoksa içinde bir yerde onla olmayı istemiş, bir şeyler hissettiğini düşünmüş olabilir ve bu onu özel kılmıştır.. Emin değilim ama söylediğim gibi rahatsız hissettim okurken, bir şeyler yanlış hissi doğdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…