Eşimin penisinde siğil vardı kesin hpv mıdır yoksa normal siğil mi?

Yok ya esim dedi öbür ay adetin bitince goturuyum annengile gidyoruz diye dedi ama hadi kötü birşey çıkarsa diye korkuyorum sen bı test ver zaten bana senden bulaşır başka nerden bulaşacak dedim
Böyle beklerseniz kötü bir şey yoksa bile kötüye ilerleyecek, korkunun ecele faydası yok.

Aynen öyle ama hadi kötü bir şey çıkarsa ben ne yaparım hiç bilmiyorum

Bunlar bişeyler saklıyor haberiniz olsun. Kaynanada da var diyorsunuz, belki ondan geçti, belki ona da kocası ordan burdan getirdi, ya da oğlunu korumak için bende de var diyor. Bunların yüzünden kanser olacaksınız, rahminizden bile olabilirsiniz, onlar da oğullarına yeni gelin bakmaya başlar.

Do
Böyle beklerseniz kötü bir şey yoksa bile kötüye ilerleyecek, korkunun ecele faydası yok.
Doğru diyorsunuz ama mecburen benim adetimi beklemem lazim su an kanlı akintidan alinmaz ve adet ne zman olacagimi bilmiyorum ki daha hapim dün bitti

Canım bu virüs erkekleri kanser etmiyor zaten, erkeklere hiçç bir şey olmuyor, o sebeple kayınvaliden kocasını baz almasın, en son ne zaman smear vermiş ayrıca, bu hastalık yavaş yavaş ilerliyor şuan rahminde kanser olup olmadığını nereden biliyor ki kayınvaliden?

Hayır kaynatam yalan söylemez ben kaynatami biliyorum ve onun sözü senettir karımda var dedi bende yok dedi bana bulasmadi bulasmiyor dedi

Do
Doğru diyorsunuz ama mecburen benim adetimi beklemem lazim su an kanlı akintidan alinmaz ve adet ne zman olacagimi bilmiyorum ki daha hapim dün bitti
Ya nerden biliyorsunuz kanlı akıntıdan alınıp alınmayacağını burdan okuduklarınızla kafanıza göre iş yapamazssınız.

Seneler önce vermiş onda bir sorun yok ne ara kanama ne de adet düzensizliği herşeyi normal yani

Doktor öyle dediyse mesele yok. 1.5 yıllık evlilikte hamile kalmaman onlara dert olmuş, sen ne hale gelirsen gel torun olsun kısır damgası yemesin kimse diye böyle davranıyorlar. Hpvdir değildir onu bilemem ama hayatında 1 defa simir vermiş birinin kanser olup olmadığını kimse bilemez, pek çok kanser türü 4. Evreye gelmeden belirti vermiyor zaten. Onların gevşekliğine uyma, lütfen güzel güzel bütün tedavilerini ol. Yara tedavisi de basit bir şey zaten, yakma ya da dondurma 1 2 seanslık bir şey, ertelemen gerekmez.

Tüp bebek aşamasına gelmeden de 'çocuğum olmuyor' diye ağlama, yumurtlama düzensizliği gibi şeylerden geç hamile kalan bir sürü insan var. Normal şeyler bunlar. Hemen anne olaman iyi olmuş bence, önce bi karı koca olmanın keyfini yaşayın, başbaşa kalmak bir daha kısmet olmuyor bebek olunca

Penisinin içine pamuklu çubuk sokup sürüntü alacaklar, 5 dk lık bir şey covid testi gibi düşünebilirsin. Googledan da bakabilirsin nasıl olduğuna.
Hangi şehirdesiniz ki?
Erkekte siğil yoksa test yapmıyorlarmış diye biliyorum bu dediğiniz işlemi özel hastanemi yapıyor acaba?

Bilmiyorum kocamana kadın yani ben ona onu yap bunu yap diyememki kendi isterse testde verir her tetkiki yapar
Yara İnanki aklımda ama rahimde yapışıklık yaptığı için bekliyorum doktorda yaktir diyr birşey demedi zaten
Polikistik över var bende eşimde de yavaşlık vardı ama ilaç kullaninca az normale döndü onlarda diyor bir buçuk senede çok acele ettin diye özellikle kaynatam biz senden bebek istemiyoruz ben sana ne diyebilirim Allah verirse olur vermezse olmaz diyorlar daha yaşınız 23 daha çok çocuğunuz olur diyor

Yara için hamile kalmadan önce yakmiyoar rahimde yapışıklık yapıyormuş onu bekletiyorum o aklımda doğurduktan hemn sonra yaktiracagim zaten
Doktor mu söyledi bunu, hayatımda hiç böyle bir şey duymadım. Doğruluğunu bilmiyorum ama ben ilaçla yara tedavsi oldum ve hemen arkasından hamile kaldım. Hakkında hayırlısı olsun

Erkekte siğil yoksa test yapmıyorlarmış diye biliyorum bu dediğiniz işlemi özel hastanemi yapıyor acaba?
Evet devlet hastaneleri yapmıyor, özellikle siğil de yoksa uğraşmak da istemiyor geri gönderiyor.
Özel kliniği olan üroloji doktorları 5.000 -6.000 tl karşılığında penisten sürüntü alıp testi yapıyorlar, İzmir’ deyiz araştırdık ve bu şekilde bulduk biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…