Tıp bu kadar gelismisken neden bir hpv testi alamazlarki erkeklerden çok sacma yani.İşte bu konuya net bir şey diyen yok maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tıp bu kadar gelismisken neden bir hpv testi alamazlarki erkeklerden çok sacma yani.İşte bu konuya net bir şey diyen yok maalesef
Aynen öyle onlara boyle kanser yapsa bak bakalım ortalıkta hpv kalır mı Ben iç anadoluda oturuyorum İstanbul'da var mı canim bildiğin doktor mecburen gidecek testlerini verecek ben burdanda iki üç doktora gittim sordum yok biz alamayiz siğil olmadığı için diyorlar.Şehirde falan bir üroloji doktoru bulup, gerekirse İstanbul’ a gitsin test versin, ( orada bu işlerle ilgilenen lab. falan var bir sürü ) bundan emin olmadan sakın ilişki yaşama lütfen, kendini riske atma.
Bu virüste olan kadına oluyor zaten; k. tehlikesi ile burun buruna yaşama stresi ayrı, tedavi sürecinde medikal acısı ayrı, biyopsisi kanaması vs. ayrı…
O da artık üstüne düşeni yapacak, hemen aşılarını olacak, 1/ 1,5 yıl sonra gidip testini verecek.
Onlar için zaten hpv ile sınanmak ne kadar kolay..
İstanbul’ da benim bildiğim yok ama, burada İstanbul’ da yaşayıp eşi tedavi olan veya eşi test veren arkadaşlar vardı, onlarla irtibata geçmen lazım.Aynen öyle onlara boyle kanser yapsa bak bakalım ortalıkta hpv kalır mı Ben iç anadoluda oturuyorum İstanbul'da var mı canim bildiğin doktor mecburen gidecek testlerini verecek ben burdanda iki üç doktora gittim sordum yok biz alamayiz siğil olmadığı için diyorlar.
Ben bilmiyorum ki nerden bulacam o arkadaşları?İstanbul’ da benim bildiğim yok ama, burada İstanbul’ da yaşayıp eşi tedavi olan veya test veren arkadaşlar vardı, onlarla irtibata geçmen lazım.
Konu içlerinde vardı biraz araştırman lazım, şuan bende hatırlayamıyorum. Ya da farklı bir konu aç istersen belki oraya yazan olur.Ben bilmiyorum ki nerden bulacam o arkadaşları?
Tamam canımKonu içlerinde vardı biraz araştırman lazım, şuan bende hatırlayamıyorum. Ya da farklı bir konu aç istersen belki oraya yazan olur.
Yok canım hamile değilim 2. De lekelenmem oldu azHa anladım peki hamilemisin ikinci biyopsindede kan geldi mi?
Nerden bulaşmış acabaMalesef yüksek riskli hemde
Askerden diyor hiç te inanasim gelmiyor ama askerden bulaştı diyor başka da bir şey demiyor.Nerden bulaşmış acaba
HPV başkasının havlusunu falan kullandiysa ordan da bulaşmış olabilir yalnız. Askerde bulaşmış olabilir, eskiden olduysa(vardı diyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam)o da askerde bağışıklık azalınca aktif olmuş olabilir. Siz bundan sonrası için kendinizi nasıl koruyacaksiniz ona bakın, smear testi verin, aşıınızı olun.Bilmiyordum diyor bilseydim sana bulastirmazdim aşılarımi yapardim evlenmeden hemen önce değil daha öncesinde yaktirirdim kökünü kuruturdum sana gostermezdim dedi ve eşim sigilini benden hiç gizlemedi askerden geldi diyor valla bende neye inanacagimi şaşırdım.
lütfen insanların moralini bozmayin. doktorlarin bu konusa farkli gorusleri var. binde bir de olsa bu bir ihtimaldir. bakirelere nasil geciyor o zaman?Sürtünme ile bile binde bir bulaşan hpv nin havludan, lazerden vs. bulaşma gibi bir durumu söz konusu değildir, hatta İMKANSIZDIR.
Eşyalardan ordan burdan bulaşabilen bir şey olsaydı şuan hpv den kırılıyor olurduk.
Size o kadar yardımcı oldum, teşekkür edeceğiniz yere karşılığı bu mu?lütfen insanların moralini bozmayin. doktorlarin bu konusa farkli gorusleri var. binde bir de olsa bu bir ihtimaldir. bakirelere nasil geciyor o zaman?