Eşimin penisinde siğil vardı kesin hpv mıdır yoksa normal siğil mi?

Kimseyi inandiracak değilim gerçekten yorgunum zaten ben yargılayacak insanları değil beni ferahlatacak insanları ariyorum
Kaynatanın sözü senetmiş ya.
O seni yeterince ferahlatır bence.
Bahsettiğin şeyler basit şeyler değil.
Ama küçüksün daha anlamıyorsun.
Ne diyeyim yani. Arkadaşlar yazmışlar. Kaynata sözü bilmem ne sözü ile olmaz o işler. Bu tür hastalıkların düzenli takibi olmalı. Hızlı ilerlerler çünkü.

Doktor mu söyledi bunu, hayatımda hiç böyle bir şey duymadım. Doğruluğunu bilmiyorum ama ben ilaçla yara tedavsi oldum ve hemen arkasından hamile kaldım. Hakkında hayırlısı olsun
Yakıldığı zaman rahimde yapışıklık yapıyormuş bunu doktorum demedi ama bana bu yaktir bu şekilde bebek olmaz diye bir şey demedi yani her kadında zaten yara oluyor genelde bende hamileliği riske atmasın diye yaktirmadim şimdilik zaten olmadı bu sürede iyice zorlasmasin dedim

Ne diyeyim yani. Arkadaşlar yazmışlar. Kaynata sözü bilmem ne sözü ile olmaz o işler. Bu tür hastalıkların düzenli takibi olmalı. Hızlı ilerlerler çünkü.
Ya ben karımda siğil var dediği için ona inanıyorum dedim başka konuda demedim ne yapayım adetim bitsin ya esim gidip test yapacak ya da ben o da olmazsa bayramdan sonra yapılacak

1 buçuk yıllık evliyim ilk evlendigim zamn eşimin penisinde siğiller gördüm ama sonradan görmedim dökülmüş yani kafasindada var ama o sürekli çıkıyor geçmiyor ben bilmediğim için hiç takmadım normal sigildir dedim ama bu platformda karşılaştığım kadarıyla siğil hpv oluyormuş bn korktum bende siğil çıkmadı şu an esimdede yok kafası hariç ben dün sordum benim içim rahat hiç ilişkiye girmedim dedi askerden aldım dedi ama askerden önce doktora gitmiş siğil için ne zamn olduğunu unuttum dedi ama benim içim rahat diyor yarın hastaneye gideceğiz bende sarı akıntı var sadece bazen yeşile dönüyor rahat m ağzımda yara var bu ay doğum kontrol hapı kullandığım için yan etki yaptı sürekli kanlı akıntı yasiyorum kanlı akıntı yaşarken hpv testi verilirmi acaba ve aşı yaptirsam hamile kalmada sıkıntı olurmu çünkü bir yıldır bebek tedavisi görüyoruz
Bende aynılarını yasadım eşimde vardı bende yoktu bende kadın doğuma gittim smear cin1 geldi kolposkopi biyopsi falan yapıldı hpv 16 çıktı bende de siğil falan yoktu ama iç taraftan cıkmıstı doktor biyopsi ile temizledi şuan şükür herşey yolunda bizde dün tedaviye başladık hpv aşısı olunacagı zaman malesef bebek önermiyor doktorlar

Ya ben karımda siğil var dediği için ona inanıyorum dedim başka konuda demedim ne yapayım adetim bitsin ya esim gidip test yapacak ya da ben o da olmazsa bayramdan sonra yapılacak
Birinizden birinizin değil, ikinizinde hatta senin acilen testlerini yaptırman gerekli.

Bende aynılarını yasadım eşimde vardı bende yoktu bende kadın doğuma gittim smear cin1 geldi kolposkopi biyopsi falan yapıldı hpv 16 çıktı bende de siğil falan yoktu ama iç taraftan cıkmıstı doktor biyopsi ile temizledi şuan şükür herşey yolunda bizde dün tedaviye başladık hpv aşısı olunacagı zaman malesef bebek önermiyor doktorlar
Çok geçmiş olsun, iç taraftan dediğiniz rahimde lezyonlar oluşmuş değil mi?
Doğru anladım?

Bak canım benim ben senden yaşça büyüğüm.
İlk yorumumdan ne anladın bilmiyorum ama amacım aşağılamak ya da yermek değildi.
Sen küçüksün , tecrübesizsin bazı şeyleri fark edemiyor olabilirsin. Kırdıysam affola.
Zira ben uyarmak niyetiyle yazdım. Sağlık gitti mi zor gelir , belki hiç gelmez. Sen eşeğini sağlam bağla. Eşinin lafına kaynatanın lafına bakma.
İnan ki kimsenin sözü senet değildir. Herkes yalan söyleyebilir. Cinsel hastalıklar erkekten çok kadını vurur. Bugün yapmadım lafı yarın yaptıysam nolmuş olur , üzülürsün.

Geçmiş olsun oncelikle ne zman sonra test verdiniz esinizde şu an hala siğil varmı kaç ay ara verdiniz bebek için

İlk yorumumdan ne anladın bilmiyorum ama amacım aşağılamak ya da yermek değildi.
Sen küçüksün , tecrübesizsin bazı şeyleri fark edemiyor olabilirsin. Kırdıysam affola.
Zira ben uyarmak niyetiyle yazdım. Sağlık gitti mi zor gelir , belki hiç gelmez. Sen eşeğini sağlam bağla. Eşinin lafına kaynatanın lafına bakma.
İnan ki kimsenin sözü senet değildir. Herkes yalan söyleyebilir. Cinsel hastalıklar erkekten çok kadını vurur. Bugün yapmadım lafı yarın yaptıysam nolmuş olur , üzülürsün.
Yok önemli değil ben içim rahatlasin istedim ama burda daha çok korktum gideceğiz zaten ama büyük ihtimal adetten sonra gideceğiz şu an gitmem mümkün değil gerçekten

Geçmiş olsun oncelikle ne zman sonra test verdiniz esinizde şu an hala siğil varmı kaç ay ara verdiniz bebek için
Çok teşekkür ederim💕 3 bucuk ay gibi hpv ile falan ugrastık eşimin sonucları temiz çıktı eşimde şuan siğil falan yok hepsini yaktırdık toplasam 50' ye yakın siğil vardır yeni cıkanlarla belki daha fazla ama çok şükür şuanlık yenileri çıkmadı

Çok teşekkür ederim💕 3 bucuk ay gibi hpv ile falan ugrastık eşimin sonucları temiz çıktı eşimde şuan siğil falan yok hepsini yaktırdık toplasam 50' ye yakın siğil vardır yeni cıkanlarla belki daha fazla ama çok şükür şuanlık yenileri çıkmadı
Yaktirdiktan sonramı testi negatif oldu eşinizin sizdemi 50 ye yakın siğil yakıldı esinizdemi

Gözünüz aydın🙏
Eşinizin temiz sonuçları için nasıl bir test uygulaması yapıldı peki ve özelde mi devlet hastanesinde mi?
Penisten sürüntü mü alındı?

Kesinlikle size katılıyorum saglık herşeyden önce geliyor gerçekten bu konularda erkeklere pek birşey olmuyormus olan kadına oluyormus çok ciddi ilerlerse allah korusun Rahim ağzı falan alınıyormuş doktorum bana öyle söylemişti

Hayır kaynatam yalan söylemez ben kaynatami biliyorum ve onun sözü senettir karımda var dedi bende yok dedi bana bulasmadi bulasmiyor dedi
Ne?:) Sözü senet miymiş? Küçük Emrah filmlerinde bitti sanıyodum bu baba yarılarına sınırsız güvenin. Hanımefendi kayınbabanız otorite, sözün senedi ordan geliyor. Hpvnin bütün türleri de bulaşıcıdır ayrıca, sizi iyi kekliyorlar. Onlara gelin bol nasılsa, bi Mersin24 ü harcamışlar çok da dert değil. Sizi sizden başka düşünecek Allah 'ın kulu yok, o kocanız bile babasının marifetlerini gizlemeyi daha çok önemsiyor.

Yeşil akıntısı var hala da doğumdan sonra yaktırırım diyor al beni burdan fenalık geldi.

Kesinlikle size katılıyorum saglık herşeyden önce geliyor gerçekten bu konularda erkeklere pek birşey olmuyormus olan kadına oluyormus çok ciddi ilerlerse allah korusun Rahim ağzı falan alınıyormuş doktorum bana öyle söylemişti
Maalesef evet.
Çok okudum onu buralardan.
Çok çok ciddi bir konu.
Tüm dünyada cinsel hastalıklar azalırken Türkiye'de gittikçe artığını da okumuştum hatta. Yani erkeklerin pek umru değil.
Biz dikkat edelim kendimize.

Gözünüz aydın🙏
Eşinizin temiz sonuçları için nasıl bir test uygulaması yapıldı peki ve özelde mi devlet hastanesinde mi?
Penisten sürüntü mü alındı?
Çok teşekkür ederim darısı bu durumda olan herkese 💕🤲
İlk başta devlete gittik ürolojiye tarih verdi o tarihte gelin demişti basit operasyon hemen geçer diye ama eşim devlet hastanelerinden memnun değil o yüzden özele gittik orda muayene etti ameliyat tarihi verdi o da eşim orda oldu anestezi ile hepsini yaktırdı 1.5 gün hastanede yattı cild dersi hassas olduğu için yakılan siğillerden doktor parça göndermişti temiz geldiğini söyledi

X