Ona doktor karar vermeli, virüsün varlığıyla tedavi gerektirme durumu farklı şeyler, yeşil akıntın varsa normal olmayan bir şey de vardır, sağlıklı olmayan bir rahim de bebek tutmayacaktır. Eşin de bir üroloğa gitsin ve halâ virüs taşıyorsa tedavi olsun. Hpv sadece cinsel ilişkiyle bulaşmıyor, her yerden kapmış olabilir, belki ailesinde birinde var ve onun haberi yok. Hijyen kurallarına uymayan biri her yerden kapmış olabilir. Bulaşma yollarını araştırıp eşinize de gösterin, 'ben ilişki yaşamadım, temizim' diye bir şey yokBebek tedavisine olumsuz bı yani yok diye biliyorum bu virüse sahip olup bebegi olan bir sürü insan var
[/QUOTE]
Annesindede çok varmış annesi dedi bana benimde heryerimde var dedi esim kansermi değil dedi urolaga sprem testi verdigi zamn enfeksiyon çıkmışti ben iğnesini oldu ben ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum sarı yesil akıntının bu ayda kadın doğuma gittim ve çok akintin var dedi antibiyotik fitil krem bı hap daha verdi o da geçtimi tam anlayamiyorum çünkü doğum kontrol hapı dan kaynakli kanlı akıntım oluyor adetimin gelmesini bekliyorum