Eşimin penisinde siğil vardı kesin hpv mıdır yoksa normal siğil mi?

Bebek tedavisine olumsuz bı yani yok diye biliyorum bu virüse sahip olup bebegi olan bir sürü insan var
Ona doktor karar vermeli, virüsün varlığıyla tedavi gerektirme durumu farklı şeyler, yeşil akıntın varsa normal olmayan bir şey de vardır, sağlıklı olmayan bir rahim de bebek tutmayacaktır. Eşin de bir üroloğa gitsin ve halâ virüs taşıyorsa tedavi olsun. Hpv sadece cinsel ilişkiyle bulaşmıyor, her yerden kapmış olabilir, belki ailesinde birinde var ve onun haberi yok. Hijyen kurallarına uymayan biri her yerden kapmış olabilir. Bulaşma yollarını araştırıp eşinize de gösterin, 'ben ilişki yaşamadım, temizim' diye bir şey yok
[/QUOTE]
Annesindede çok varmış annesi dedi bana benimde heryerimde var dedi esim kansermi değil dedi urolaga sprem testi verdigi zamn enfeksiyon çıkmışti ben iğnesini oldu ben ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum sarı yesil akıntının bu ayda kadın doğuma gittim ve çok akintin var dedi antibiyotik fitil krem bı hap daha verdi o da geçtimi tam anlayamiyorum çünkü doğum kontrol hapı dan kaynakli kanlı akıntım oluyor adetimin gelmesini bekliyorum

Yeşil akıntınız oluyorsa bunu ertelememelisiniz, başkalarının lafına bakmayın, birinin sizi götürmesini de beklemeyin, bir randevu alıp hastaneye gitmek için kimseye fikir sormanız gerekmiyor. Yaptığınız yanlış. Kullandığınız hiçbir ilaç yeşil akıntı yapmaz.

Seviyorum ben kocamı belki o da bu konuda bilgisizdi ben ne dersem yapqn sevgisini her an hissettiren bı kocam var sadece bu ara gözüme çok kötü geliyor o ayrı
cocuk icin erken davranmayin once kontrol ettirin kendinizi içiniz rahat olsun eğer pozitif olursa sizin icin tedavi sureci başlayacak ve hamilelikte malesef tedavi almak imkaniz gbi bişey kendinizi gectim bebeğin sagligi acisindan once test sonucu ciksin

Evet ama ben köyde yaşayan biriyim ve kendim gitme gibi bı ihtimalim yok mecburen eşimle gitmek zorundayım aileside yanaşmıyor doktor doktor ayda iki kere doktora gidiyon birşey olsaydı illaki çıkardı diyor iki ay bı kafani dinle bir yere gitme bizi ezipte dediler doktora gideceğim diye bir sürü ilaç aldın bünyen başka ilacı kaldırmaz diyorlwr zaten iyice zayıfladım iki ay daha bekliyecegim yani

Yarayı biliyor doktor ama zaten yarayla hamile kalan bir sürü insan var enfeksiyon bende iki aydır var ondan önce yoktu şimdide enfeksiyon ilacı kullanıyorum

İlaçtan değil enfeksiyondan kaynaklı zaten kadın doğumda dedi enfeksiyon var diye ilaçlarımı kullandım bu ay

İyide zaten ilaç kullanılmıyor ki bu viruste degilmi eşime soyledim ben test veriyim bende birşey yok içim rahat diyor ama şu an penisinde yok nasıl alacaklar ondan testi

Böyle bir hayat yaşayıp çocukta çocuk bir de kız çocuğu istiyorum demek.
Allah akıl fikir versin.

Doğum kontrol hapı kanlı akıntı yapmaz, bedenine uymadıysa ara kanama yapar ya da adetin başlamak üzeredir. Doktoruna bunlardan bahsetmen lazım.

Eşinin annesinde hpv olmadığı kesin mi peki evde birinden bulaşmış olması sorunu masumlaştırmıyor. Eşinin kullandığı ilaç da sende yeşil akıntı yapamaz bu başka bir sorunun işaretidir. Erteleme sakın bayram sonrasına daha 3 ay var, bekleme o kadar, adetin biter bitmez git doktora, milletin seni sakinleştirip sorunun üzerini örtmesine izin verme. Siğil hpv olmasa da ciddi bir mesele, anasından oğluna geçmiş, oğlundan sana bulaşacak, kafadaki siğili de tedavi ettirmeniz gerektiğini düşünüyorum. İster misin kv gibi her yerinde siğiller çıksın.

Suçlarını gizlemek için seni hastalık hastası ilan edecekler. Köyden düzenli otobüs ya da servis çıkışı olmuyor mu, kendin neden gidemiyorsun ki, çok saçma bu, hiç olmayan köylerde bile sabah çıkıp akşam dönem bir araç mutlaka vardır

Böyle bir hayat yaşayıp çocukta çocuk bir de kız çocuğu istiyorum demek.
Allah akıl fikir versin.
Hayatım gayet güzel hanım efendi ben memnunum hayatımdan sadece bu virüs kafamı karıştırıyor köyde doğmayı büyümeyi ben istemedim sevdiğim kişide köyde diye reddetmedim şehirde olupta dışarı çıkamayan larda var benim eşim suram ağrıyor derim hemen götürür sadece bu konuda ailenin bı baskısı var onlarda birşey olsaydı çıkardı diyorlar kadın doğuma gittiginde senden isterdi diyorlar bende de birsuru siğil var dedi annesi bende bu yaşıma geldim bir şey çıkmadı daha bir kere smear verdim başkada vermedim benim şimdiye kanser olmam ve kocamın da kanser olması lazımdı diyor
Siz beni dahada panikletiyorsunuz bunun farkına vardır iyi güzel bir şekilde konuşarak içimi rahatlatabilirsiniz asıl size Allah akıl fikir versin böyle konusacaksaniz hiç konuşmayın gerçekten

İyide zaten ilaç kullanılmıyor ki bu viruste degilmi eşime soyledim ben test veriyim bende birşey yok içim rahat diyor ama şu an penisinde yok nasıl alacaklar ondan testi
Penisinin içine pamuklu çubuk sokup sürüntü alacaklar, 5 dk lık bir şey covid testi gibi düşünebilirsin. Googledan da bakabilirsin nasıl olduğuna.
Hangi şehirdesiniz ki?

Yarayı biliyor doktor ama zaten yarayla hamile kalan bir sürü insan var enfeksiyon bende iki aydır var ondan önce yoktu şimdide enfeksiyon ilacı kullanıyorum
Bak hamilelik diye kendi sağlığını hiçe sayıyorsun, yara da önemsiz bir şey değil, yanlış yapıyorsun, sonra pişman olacaksın uyarmadı deme, 23 yaş çok genç gerçekten sağlıklı bir şekilde hamile kal, yara tedavini erteleme. Onlar cahil belli ki, sen onlar gibi olma

İlacı veren doktora dedim normal kırılma kanamasi dedi ve ayriyeten doğum kontrol hapı bazı kadinlsrda ilk üç ay ara kanama yapar araştırdım ben bunu ve bu platformdada bir suru kişi bu konuyu açıp sormuşlar.
Hayır istemiyorum tabiki böyle bir şey olsun inşaallah ta olmaz esimin kullanigi ilaçtan değil onda zaten enfeksiyon vardı ondan da bana geçti enfeksiyon onu diyorum

Evet , eminim öyledir.
Kaynananıza bakmayın siz. Es geçiyorum oraları.

Alır onlar, sen takılma o kısma, siğilden numune almak gibi bir zorunluluk yok o testlerde

Yok ya esim dedi öbür ay adetin bitince goturuyum annengile gidyoruz diye dedi ama hadi kötü birşey çıkarsa diye korkuyorum sen bı test ver zaten bana senden bulaşır başka nerden bulaşacak dedim

Kayınvalidenlere doktora gittiğini söylemek zorunda değilsin, çarşıya ya da ailemin yanına gideceğim diyebilirsin, 2-3 ay demek çok büyük zaman kaybı demek ayrıca, sen bizlerle kendini kıyaslamak yerine, hemen doktora gitmelisin bence, burdan okuduklarınla evet fikir sahibi olabilirsin ama daha ortada bir teşhis yokken öyle mi böyle mi demek anlamsız.

Penisinin içine pamuklu çubuk sokup sürüntü alacaklar, 5 dk lık bir şey covid testi gibi düşünebilirsin. Googledan da bakabilirsin nasıl olduğuna.
Hangi şehirdesiniz ki?
Ha siğil olmasa bile penisin içinden alıyorlar öylemi tamam sağolasın

Yara için hamile kalmadan önce yakmiyoar rahimde yapışıklık yapıyormuş onu bekletiyorum o aklımda doğurduktan hemn sonra yaktiracagim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…