Ama jiletlemezsem doktor nasıl bilecek ben rahat edememkiYüzde yüz çıkacak diye bir şey yok ama evet çıkabilir, bağışıklığınızın düşmesini bekliyor olabilir. Bir süre genital bölgenize jilet ağda yapmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama jiletlemezsem doktor nasıl bilecek ben rahat edememkiYüzde yüz çıkacak diye bir şey yok ama evet çıkabilir, bağışıklığınızın düşmesini bekliyor olabilir. Bir süre genital bölgenize jilet ağda yapmayın
Doktor ışıkta bakıyor anlar sakın almayın tüylerinizi her yere yayarsınız siğil varsa çıkmayacağı varsa da çıkarAma jiletlemezsem doktor nasıl bilecek ben rahat edememki
Anladım tamam sağolunDoktor ışıkta bakıyor anlar sakın almayın tüylerinizi her yere yayarsınız siğil varsa çıkmayacağı varsa da çıkar
Size dün de yazmıştım, hpv pozitifim ve bir tane siğilim yok sinsice ilerlemiş durumda, durumu buna göre değerlendirmeyin, hpv tipine göre farklılık gösterebiliyor, kendinizi yemektense yarın bir an önce testlerinizi verin, enfeksiyonunuz var diyip geri gönderen doktorlara da asla güvenmeyin.İyide bende siğil hiç çıkmadı bu iyimi kotumu hiç bilmiyorumki kötü bırseymi
Size sigilli birindenmi bulaştı acabaSize dün de yazmıştım, hpv pozitifim ve bir tane siğilim yok sinsice ilerlemiş durumda, durumu buna göre değerlendirmeyin, hpv tipine göre farklılık gösterebiliyor, kendinizi yemektense yarın bir an önce testlerinizi verin, enfeksiyonunuz var diyip geri gönderen doktorlara da asla güvenmeyin.
Smear vermek de korkulacak bir işlem değil bu arada, sakin olun lütfen.
Siğili var mıydı bilmiyorum, dikkat da etmedim bir kez birlikte olup ayrıldığım biriydi, siğil olacak diye bir şey yok erkekte de kadında da siğil olmayan türleri aktif olabiliyor örnek ben, tesadüfen test yaptırmasaydım hpv olduğumun farkında bile olmayacaktım ve şimdi biriyle birlikte olsam siğilim yok ve partnerim bunu bilmeyecek bile, siğile çok takılmışsınız buna takılmak yerine, bahsettiğim gibi 3 testi birden verin ve aklınızda ki soru işaretlerinden kurtulun gitsin bir an önce .Size sigilli birindenmi bulaştı acaba
Ne kadar sonra verdiniz testi acaba ilişkiden sonra malesef yarın gidemiyorum 15 20 gün sonra gidebilirsem o daSiğili var mıydı bilmiyorum, dikkat da etmedim bir kez birlikte olup ayrıldığım biriydi, siğil olacak diye bir şey yok erkekte de kadında da siğil olmayan türleri aktif olabiliyor örnek ben, tesadüfen test yaptırmasaydım hpv olduğumun farkında bile olmayacaktım ve şimdi biriyle birlikte olsam siğilim yok ve partnerim bunu bilmeyecek bile, siğile çok takılmışsınız buna takılmak yerine, bahsettiğim gibi 3 testi birden verin ve aklınızda ki soru işaretlerinden kurtulun gitsin bir an önce .
Ağustos sonu ilişki, ekim başı öylesine test verdim, benim pozitif sonucum ilişkiden 1 ay sonra çıkmış oldu yani, ama o kişiye bünyeye göre değişiyor siz bunu baz almayın, siz virüsü ilk ilişkinizde aldınız belki de, ya da aylar sonra ortaya çıktı belki de, bu durum bünyeye göre değişiyor.Ne kadar sonra verdiniz testi acaba ilişkiden sonra malesef yarın gidemiyorum 15 20 gün sonra gidebilirsem o da
Yoktu ilk evlendigim zman gördüm ama o zman da yaktirmis zaten sonrada birdaha çıkmadı zaten biz ilk bir ay tam ilişkiye girememistik benden dolayı siğil de zaten ucunda değildi ortadaydı boşalmada bir ay sonra oldu ilk başta bebek istememistim o arada geçmişti sanırım çünkü öyle hatirliyorumbir şey soracağım sizin bu siğilden haberiniz var mıydı evlenmeden önce
Anladım bilemeyiz test vermeden tabikideAğustos sonu ilişki, ekim başı öylesine test verdim, benim pozitif sonucum ilişkiden 1 ay sonra çıkmış oldu yani, ama o kişiye bünyeye göre değişiyor siz bunu baz almayın, siz virüsü ilk ilişkinizde aldınız belki de, ya da aylar sonra ortaya çıktı belki de, bu durum bünyeye göre değişiyor.
Neden gidemiyorsunuz peki doktora?
Eşinizin Siğilleri yaktırmış olması hpv negatif olduğu anlamına gelmiyor bu arada, siğili yok olmuş olsa bile eşinizden gelen mukozanın içinde virüs bulunuyor ve ilişki esnasında partnerine yine bulaştırıyor.Yoktu ilk evlendigim zman gördüm ama o zman da yaktirmis zaten sonrada birdaha çıkmadı zaten biz ilk bir ay tam ilişkiye girememistik benden dolayı siğil de zaten ucunda değildi ortadaydı boşalmada bir ay sonra oldu ilk başta bebek istememistim o arada geçmişti sanırım çünkü öyle hatirliyorum
Penisteki siğille kafadaki siğil birbirinden bağımsızdır ama acilen ikinizin de uzmanlarla görüşüp test vermesi lazım. Hpv sadece cinsellikle bulaşmıyor başka yollar da var. Bu durumda büyük ihtimalle bu işin tedavisi için bebek tedavisine ara vermeniz gerekecek.1 buçuk yıllık evliyim ilk evlendigim zamn eşimin penisinde siğiller gördüm ama sonradan görmedim dökülmüş yani kafasindada var ama o sürekli çıkıyor geçmiyor ben bilmediğim için hiç takmadım normal sigildir dedim ama bu platformda karşılaştığım kadarıyla siğil hpv oluyormuş bn korktum bende siğil çıkmadı şu an esimdede yok kafası hariç ben dün sordum benim içim rahat hiç ilişkiye girmedim dedi askerden aldım dedi ama askerden önce doktora gitmiş siğil için ne zamn olduğunu unuttum dedi ama benim içim rahat diyor yarın hastaneye gideceğiz bende sarı akıntı var sadece bazen yeşile dönüyor rahat m ağzımda yara var bu ay doğum kontrol hapı kullandığım için yan etki yaptı sürekli kanlı akıntı yasiyorum kanlı akıntı yaşarken hpv testi verilirmi acaba ve aşı yaptirsam hamile kalmada sıkıntı olurmu çünkü bir yıldır bebek tedavisi görüyoruz
Yaptiracagim ama bayramdan sonraEşinizin Siğilleri yaktırmış olması hpv negatif olduğu anlamına gelmiyor bu arada, siğili yok olmuş olsa bile eşinizden gelen mukozanın içinde virüs bulunuyor ve ilişki esnasında partnerine yine bulaştırıyor.
O sebeple eşinizin de sizin de hpv testi yaptırması gerekiyor mutlaka.
Yaş 23 yalnızca 1.5 yıldır evlisin ve çocuk diye kendini kaybediyorsun, az sakin ol. Önce sağlığına kavuş sonra bebek de olur inşallah ama bu adamla olsa mı bilemedim. Emin misin evli kalmak istediğindenSağlıklı düşünemiyorum işte sürekli aglamaktan ne düşüneceğimi şaşırdım zaten çocuğum olsaydi böyle eksik olmazdım hep bı kız çocuğu istiyordum zaten
Bebek tedavisine olumsuz bı yani yok diye biliyorum bu virüse sahip olup bebegi olan bir sürü insan varQUOTE="ZemheriPoyraz, post: 76551428, member: 189852"]
Penisteki siğille kafadaki siğil birbirinden bağımsızdır ama acilen ikinizin de uzmanlarla görüşüp test vermesi lazım. Hpv sadece cinsellikle bulaşmıyor başka yollar da var. Bu durumda büyük ihtimalle bu işin tedavisi için bebek tedavisine ara vermeniz gerekecek.
Evde kendi kendinize ve kafanıza göre tedavi edebileceğiniz bir şey değil bu yoğurtla meyveyle falan olmuyor, üstelik kanlı akıntım var diyorsunuz, Allah korusun rahimde hücre bozulması yaparsa daha çok ilerler, doktora gitmemeniz beklemeniz sonrasında pişmanlık olursa daha çok sonra üzülürsünüz, yine de siz bilirsiniz tabi.Anladım bilemeyiz test vermeden tabikide
Ailesel bir konu ya sürekli doktora gittigim için kimse yanaşmıyor bünyem iyice zarar gördü diye şikayetlerin geçmezse bayramdan sonra git dediler bende tamam dedim bu arada bol bol yoğurt meyve flan yiyeceğim demir hapı kullanacağım demirim düşüktü zaten ilaç vermişti doktor
Jinekolog bu akıntıdan haberdar mı, bunu tedavi etmeden bebek tedavisine nasıl başladı. Bebek tedavisine başlanmadan önce rahmin tamemen sağlıklı olduğundan emin olmak gerekir. Ben iki hamileliğimi de planlamadan önce Jinekolog kontrolünden geçtim, 2. Seferde rahimde yara tespit edildi, tedavi oldum ondan sonra hamile kaldım.Bende öyle düşündüm bendede çıkardı illaki bir buçuk yıl oldu ama sarı yeşil akıntım oluyordu son 2 3 aydır ondanmi bilmiyorum insaAllah kötü birşey çıkmaz
Seviyorum ben kocamı belki o da bu konuda bilgisizdi ben ne dersem yapqn sevgisini her an hissettiren bı kocam var sadece bu ara gözüme çok kötü geliyor o ayrıYaş 23 yalnızca 1.5 yıldır evlisin ve çocuk diye kendini kaybediyorsun, az sakin ol. Önce sağlığına kavuş sonra bebek de olur inşallah ama bu adamla olsa mı bilemedim. Emin misin evli kalmak istediğinden