- 30 Ağustos 2023
- 1.020
- 542
- 29
Siz yarin hayirlisi ile bir gidin test sonucuz insallah iyi cikar hakkinizda hayirlisi olsunZaten doğal yollarla olmuyor tedavi görmem insaAllah birşey çıkmazda kötü bır sey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz yarin hayirlisi ile bir gidin test sonucuz insallah iyi cikar hakkinizda hayirlisi olsunZaten doğal yollarla olmuyor tedavi görmem insaAllah birşey çıkmazda kötü bır sey
Aynen öyle yapayım kaç günde çıkar bu testSiz yarin hayirlisi ile bir gidin test sonucuz insallah iyi cikar hakkinizda hayirlisi olsun
Valla canım kan testi 2 güne çıkıyor.Aynen öyle yapayım kaç günde çıkar bu test
belkide kötü bişey yoktur eşinize karşi kirici olmayin belki oda bu konuda bilgisizdi bu hastalik bile tedavi edilirde kalp.kirginliği geçmezNasıl yatirmayayim esim o benim pis diye yatirmamazlik yapacak değilim ama bu siğil konusu iki gündür çok canımı acıtıyor bu yüzden konuşmuyorum eşimle zaten sadece bu soruları sormak icin konusuyorum
Bir hafta diye okumuştumValla canım kan testi 2 güne çıkıyor.
Kalbinide kırdım ama bu kadar düşüncesiz olmasaydı kendine birşey olmaz ama benim açımdan kadınlarda daha çok etki yapıyor bu hastalık erkeklere hiç birşey olmuyor benim suçum günahım ne hiç birşey yapmadığım halde bu hastalıkla uğraşmak istemiyorumbelkide kötü bişey yoktur eşinize karşi kirici olmayin belki oda bu konuda bilgisizdi bu hastalik bile tedavi edilirde kalp.kirginliği geçmez
oda bu konuda yeterinci bilgi sahibi değildi belkiKalbinide kırdım ama bu kadar düşüncesiz olmasaydı kendine birşey olmaz ama benim açımdan kadınlarda daha çok etki yapıyor bu hastalık erkeklere hiç birşey olmuyor benim suçum günahım ne hiç birşey yapmadığım halde bu hastalıkla uğraşmak istemiyorum
Daha çok hastalık kaparsınız böyle. Koca adam elini yıkamayıp orasına burasına sürüyor diye çocuk tedaviniz erteleniyor, çekeceğiniz illeti demiyorum bile.Nasıl yatirmayayim esim o benim pis diye yatirmamazlik yapacak değilim ama bu siğil konusu iki gündür çok canımı acıtıyor bu yüzden konuşmuyorum eşimle zaten sadece bu soruları sormak icin konusuyorum
şuan yapacağiniz şey kontrol test 2 yillik evlisiniz galiba kötü bişey olsa o siğil.sizdede cikmasi gerekirdi aslinda ama tabiki testle kesin tani koyulur karamsar düşünmeyin hemenoda bu konuda yeterinci bilgi sahibi değildi belki
Sizde varmı bu hastalık bilgilisiniz bu konudaDaha çok hastalık kaparsınız böyle. Koca adam elini yıkamayıp orasına burasına sürüyor diye çocuk tedaviniz erteleniyor, çekeceğiniz illeti demiyorum bile.
Bende öyle düşündüm bendede çıkardı illaki bir buçuk yıl oldu ama sarı yeşil akıntım oluyordu son 2 3 aydır ondanmi bilmiyorum insaAllah kötü birşey çıkmazşuan yapacağiniz şey kontrol test 2 yillik evlisiniz galiba kötü bişey olsa o siğil.sizdede cikmasi gerekirdi aslinda ama tabiki testle kesin tani koyulur karamsar düşünmeyin hemen
Herkes kadar bilgim var. Bence eşinizin de var. Sırf e nabıza işlenecek diye normal hastaneye gitmediyse hiç şaşmam. Bu sitede bile millet özel klinik arıyor kızlık zarı diktirmek için. Bipolar oğlunu tedavi ettirmeyen aile gördüm, neymiş çürüğe çıkarmış çocuk işe giremez evlenemezmiş, deli derlermiş kimse itibar etmezmiş.Sizde varmı bu hastalık bilgilisiniz bu konuda
enfeksyon kaynakli da akinti oluyor bu arada ben sağlikciyim az çok bu şekilde tanilarda gördük şuan google ne yazarsaniz hep negatif sonuçlara ulaşirsiniz korkmayin pozitif bile olsa tedavisi var çocuk için bekleyin birazBende öyle düşündüm bendede çıkardı illaki bir buçuk yıl oldu ama sarı yeşil akıntım oluyordu son 2 3 aydır ondanmi bilmiyorum insaAllah kötü birşey çıkmaz
E nabiza geçmiş özel hastaneye gitmiş de nabiza geçmişler yani bilmiyorum tek duam kötü bir şey çıkmaması suçsuz günahsız bunları çekmek istemiyorumHerkes kadar bilgim var. Bence eşinizin de var. Sırf e nabıza işlenecek diye normal hastaneye gitmediyse hiç şaşmam. Bu sitede bile millet özel klinik arıyor kızlık zarı diktirmek için. Bipolar oğlunu tedavi ettirmeyen aile gördüm, neymiş çürüğe çıkarmış çocuk işe giremez evlenemezmiş, deli derlermiş kimse itibar etmezmiş.
Öylemi çok sevindim ama test verip sonucu öğrenmem lazım zaten psikolojik olarakta stresten zor olur diye dusunuyorumbu arada hpv çocuk yapmanıza engel değil. çocuğunuz olur, siğiliniz varsa normal doğum yaptırmazlar sadece. fakat eşinizle ilişki kuracağınız için sürekli virüsü almış olursunuz.
Sigilim yokki çıkmadı sigilim bu iyi bırseymi kötü bırseymi hiç bilmiyorumbu arada hpv çocuk yapmanıza engel değil. çocuğunuz olur, siğiliniz varsa normal doğum yaptırmazlar sadece. fakat eşinizle ilişki kuracağınız için sürekli virüsü almış olursunuz.
Mutlaka siğil çıkacak diye bir şey yok çünkü her hpv siğil yapmazSigilim yokki çıkmadı sigilim bu iyi bırseymi kötü bırseymi hiç bilmiyorum
Ama eşimde siğil çıkmıştı bendede çıkmasi lazım degilmi?Mutlaka siğil çıkacak diye bir şey yok çünkü her hpv siğil yapmaz
Yüzde yüz çıkacak diye bir şey yok ama evet çıkabilir, bağışıklığınızın düşmesini bekliyor olabilir. Bir süre genital bölgenize jilet ağda yapmayınAma eşimde siğil çıkmıştı bendede çıkmasi lazım degilmi?