- Konu Sahibi teyteyteyyy
merhaba arkadaşlar 2 senedir evliyim ama boşanmanın eşiğindeyim şuan ailemin yanındayım.bu 2 sene de eşim bizi ailesi olarak görmedi anne babasını kendi ailesi olarak gördü.1 yasında da kızım var.erken dogum yaptım kayınvalıdem yuzunden.eşimin ailesi çok paracı ben hamileyken esim yuzunden 1,5 ay onlarda kaldık bana tüm evi temizlettiler.benim maasım yok ama l,isans mezunuyum matematik ve formasyonum var.esim gec geliyordu canım hamileliğimde ceviz cektı kaynanam babana soyleyelim alsın dedi k.babam alamam dedi.hamileliğimde midem bulandıgında da rol yapıyosun demişti öyle bi adam.evlendim evleneli eşimin ailesinin para istekleri bitmedi.evliliğimizin ilk senesinde annesinin oturdugu evin elektrik,su.tel.ini biz ödüyomusuz sonradan duydum.biz 1 maaşız onlar ise 3 maaş.hadi önemsemedim.biz ev almayı düsünürken babası benim altınları satmamı ve esişminde para cekip 100 milyar borc vermemızı ıstedi sonra ödeyecekmiş kendine tarla alıp bir seyler ekecekmiş.kim inanır akrabaları da kayınbabamın çok cıkarcı oldugunu anlattılar.ben tabi karşı cıktım bizim o parayı cekmemız de imkansız ödeyemezdik.esimle kavga ettik yeni dogum yapmıstım eşim benim kollarımı morarttı.esimin annesi de cok paracı kendi kızınagitmez bıze gelir haftalarca kalır bir kurus yardım etmez ustune ben yıyıcıgım hacca gitcem para biriktiriyorum der.esimin annesi ms hastası eskiden acıyordum ama artık nefret ediyorum.hamileyken illa dısarı cıkalım teyzene gidelim dedi k.validem ama yureyecek gibi degilim dolmustan inince mezardan gececegiz dedi.bende de para yok kocam pek vermez.taksiyle gidelim dedim halbuki çok tutmazdı taksi yakındı.(bu arada k.validem emekli ögretmen yani para var)yok dedi 5 lira daha fazla vermemek için bindik dolmusa inip mezarlıkta yururken üzerime yıgıldı beni daha fazla yuruyemeyecem diye kollarımdan asagı cektı ben de dusmesin diye keldırdım karnımda bi baskı oldu eve gelince aksam suyum geldi esim ailemin yanına baska ile göturdü beni.32 haftalık dogurdum.simdi ise hala sorun bitmiyor k.babam seni çok okuttuk dıye 10bin istedi.kavga cıkardım cunku esim yememden bile kısıp para biriktırdi.o bitti esimin kardesi ev almiş babasından 10 bin istemiş onda da tarla işine girdiği için olmayınca eşimden bankadan cekmesini söylemiş biz ödeyecekmişiz k.babam sonra ödeyecekmiş bunu da benden gizli esim para cekmiş kardesine vermiş.kardesi yalnız babası verdi sanıyor.gecende de sok oldum msjlarını karıstırdım esimin bi 750 bi 1.750 yatırmıs babasına yok neymiş hacca gitcekmiş parası cıkısmıyormus tarla aldıgı için hacca gitcekmiş.5 milyar vermiş esim.onu da bana anlatmadı esim msjı görunce sordum benim param sen karısamazsın dedi.ben de babasını aradım sen karısma ye iç gez dedi.ben de gezecek para yok dedim(gercekten de esim bana pek para vermiyor cogunlukla il dısı 1 aylıga işe gidiyor.bebek bezine kadar ailem alıyor.bana aylık 100 veriyo evdeyken de o da cocuga gidiyor.)k.babam senin aklın kıt galiba seni oglum parasına karıstırtmak istemiyo dedi ben cok sinirlendim evlendirmeseydin parasını yıyeceksen dedim yuzune kapattım.esim sonra anlattı para meselesini ama ben babamı aradım gelin alin beni ben ayrılmak istiyorum dedim.artık esime guvenmiyorum zerre sevgim kalmadı bi bebegim var ayrılırsamyarım mı kalır hos babası da pek babalık yapmıyor.bazen iş bulup ayrılasım geliyor.sizce ben mi abartıyorum?