eşimin oruç başına vurdu..

uzun sayılır valla ama artık azıcık göbek çıkmaya başladıı kızım bi lafında dur bee cık cık falan yokkkk

vallahi bende bilmiyorum zati 7 günde 2,5 kilo da vermişim umarım hasta etmem kendimi neyse allah verir sabrını canım siz naptınız haftasonu

malum hayvanlar alemını ızledıkkk sonna sacma sapan fılmler ve benım trıplerım sonrasında akşam yemeği dısarda eve geldık ve 1992 yılında cekilmiş bı fılmı ızlerken uyuya kalmısız durum bu

uzun sayılır valla ama artık azıcık göbek çıkmaya başladıı kızım bi lafında dur bee cık cık falan yokkkk

ay ıyı barı, cok zayıflıkta ıyı degıl tombıslıkte...
Benımkı kılo aldı su sıralar epey...
Bak dıyorum damatlık gıycen az tut bogazını, uzuluyor kıyamıyorum da

1992 yılından kalma film mii alemsiniz hee

heee benımkı bulmış gunduz bı dolu laf saydım akşam gene aynı neymış çocuklugunda izlemiş gene bakacakmış izledimi nayır en son uyuyakalmısım baktım oda uyuyorrrr anılarına daldı herhalll

Bayan bir de şu karayip korsanları serisi var ayy bunalıma soktu beni gene varmış ama ne zaman bilmem gariiiiiii yeterrrrr

Bayan bir de şu karayip korsanları serisi var ayy bunalıma soktu beni gene varmış ama ne zaman bilmem gariiiiiii yeterrrrr

heee evet salı gunu 2 cısı varrr amaaa şahsen erman toroğlu ve ekıbıne tercıh ederımmmm yada su olü kokan adamların sıyaset sohbetlerıne en azından jonnyy deep var dımı

bizimkı eskıden zayıfdı simdi kılo aldı 75 felan su an bazen dıyo göbeğim cıktı falan yeme dıyorum olmazzzz diyor napcaz bılmıyorummmm

canım ben evde light light besliyorum iyi çok güzel dışarıya bir çıkıyor öğlen ne yedin ya işte arkadaşlarla kebapçıdaydık yok arkasından künefe napıcaz bende bilmiyorum.

ya bazen uyduda bir kanal var orda sürekli eski filimler çıkıyorkovboy filimleri rambolar falan aha bitti artık dünya ile bağlantısı kopar istersen sen yık ortalığı.

canım ben evde light light besliyorum iyi çok güzel dışarıya bir çıkıyor öğlen ne yedin ya işte arkadaşlarla kebapçıdaydık yok arkasından künefe napıcaz bende bilmiyorum.

benım lıght beslemem mumkun değelll sebze yemez cunku bıde benı acayıp bayıltan pizza hastalıgı varrrr artık pizza diyince kusacağım geliyo oderece yaneee

bak aradı benimki yine aşkımmmm eee ya ben çok açıktım susadım ne yapacaksın akşama ....

tek çözümün varrr odaaaa sanrımm cılveee cılveee edıppp odaya götürücen sonnada banyoya sokacannn kafan 45 dkka rahatsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…