- 25 Ocak 2009
- 1.004
- 11
- 35
-
- Konu Sahibi OltadakiZil
Gı bi durun gı Allah aşkına ya
Yetısemıyorum hızınıza ya
iş mı yapıyım sıze cene mı yetıstıreyım
Ay ıkı lafın belını kıramadım ya
Bu arada sabah ne demıstım ben erkeklere hucum falan cık cık cık
Unutun onları gonlumu aldı aşkıtom
Adamlara laf yok
Roose cok zayıfmıs kız cıdden resımde hıc ole durmuyor boyu uzun mu?
vallahi bende bilmiyorum zati 7 günde 2,5 kilo da vermişim umarım hasta etmem kendimi neyse allah verir sabrını canım siz naptınız haftasonu
uzun sayılır valla ama artık azıcık göbek çıkmaya başladııkızım bi lafında dur bee cık cık falan yokkkk
ay ıyı barı, cok zayıflıkta ıyı degıl tombıslıkte...
Benımkı kılo aldı su sıralar epey...
Bak dıyorum damatlık gıycen az tut bogazını, uzuluyor kıyamıyorum da
malum hayvanlar alemını ızledıkkk sonna sacma sapan fılmler ve benım trıplerım sonrasında akşam yemeği dısarda eve geldık ve 1992 yılında cekilmiş bı fılmı ızlerken uyuya kalmısız durum bu
enemmm her akşam aynı dert bugun nepişirsem acaba esim çok yemek secıyorrr ben de nunalıma gırıyorummm
uzun sayılır valla ama artık azıcık göbek çıkmaya başladııkızım bi lafında dur bee cık cık falan yokkkk
1992 yılından kalma film mii alemsiniz hee
aaa bizimki 87 kilo ama benim birkaçkilo fazlalılığım var yok falan diyo bazende gaz o gaz diyor
heee benımkı bulmış gunduz bı dolu laf saydım akşam gene aynı neymış çocuklugunda izlemiş gene bakacakmış izledimi nayır en son uyuyakalmısım baktım oda uyuyorrrr anılarına daldı herhalll
Ahhh ahhhh aşkkkk kocamı özledim bak şimdiii
Bayan bir de şu karayip korsanları serisi var ayy bunalıma soktu beni gene varmış ama ne zaman bilmem gariiiiiii yeterrrrr
hem kızıyoruz hem seviyoruz işte aşk bu amaaaa gelince sorucam ona çoraplarından biri abajurun içinde yaaaa kızlar
bizimkı eskıden zayıfdı simdi kılo aldı 75 felan su an bazen dıyo göbeğim cıktı falan yeme dıyorum olmazzzz diyor napcaz bılmıyorummmm
Bayan bir de şu karayip korsanları serisi var ayy bunalıma soktu beni gene varmış ama ne zaman bilmem gariiiiiii yeterrrrr
canım ben evde light light besliyorum iyi çok güzel dışarıya bir çıkıyor öğlen ne yedin ya işte arkadaşlarla kebapçıdaydık yok arkasından künefe napıcaz bende bilmiyorum.
tek çözümün varrr odaaaa sanrımm cılveee cılveee edıppp odaya götürücen sonnada banyoya sokacannn kafan 45 dkka rahatsınnncanım ben evde light light besliyorum iyi çok güzel dışarıya bir çıkıyor öğlen ne yedin ya işte arkadaşlarla kebapçıdaydık yok arkasından künefe napıcaz bende bilmiyorum.