- 1 Ağustos 2011
- 364
- 1
- Konu Sahibi OltadakiZil
selam kızlarrr iyi haftalarr
selam canım sanada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay korktum
Yağımızla kavrulmaya gayet yetecek ıns canım...
Nişanlım hele hıc ıstemıyor cunku 1 yıl sonra doguya gıdecegız
canım bunlar hep aynı hepsi aynı fabrika ayarlarunda çalışıyor mesela her akşam gözlüğünü lavaboda yüzünü yıkarken çıkartır sabah uyurken aşkıımmmmm ya benim gözlüğümü gördünmü ığğğğaaaa evet aşkım lavabonun kenarında yada şimdioruçlukya öğlenden başlıyor aramaya akşama napıcan akşım ne yiyek falan yarım saat sonra bir telefon aşkımmmmmm eee ya baksana akşama mantı yapabilirmisn hhhöönnnggg yok aşlım yapapmam diyorum ama sevdiğin başka şey yapayım diyorum tamam diyor tekrar bir telefon daha yarım saate kalmadan ya aşkım dolaba suyu koydun dimi .... evet .... çok koy ama gerçekten bazen çıldırtıyor benimki ya
hee benımkıde danetteebenimki danino yiyor ya varmı böyle birşey
enemmmm çok ıyı yapmıssınnn tatlımmm yaaa beınımkının ıvır zıvır cekmecesı var o yemekle bende ne hıkmetse doldurmakla gorevlıyım bişeyi bittiğinde aşkım sen artık hıc almıyosun bana bışey ben napcamm sımdı bıttı dıye mızmızlanır
Her akşam işten gelir gelmez duşunu alır bide üstüne parfüm sıkar sanki gece sahneye çıkıcak adam..Yemek konusunda takılı değildir ama meyve abur cubur onun alanı yemek olmasada farketmez ama sebze varsa kırk laf sayar tatlı pek yemez ama sadece dondurmayı bı oturusta tek yer ve buna ragman kılosu 55 geçmez ama ben su içsem yarar Onun yediklerini yesem varya kapıdan sığamam ben.Alışverişe çıkarım çünkü ona sölediklerimi hep eksik alır sonra akşam eve gelirken bi bakmışım benim aldıklarımın aynısını almış gelmiş ee aşkım dün unutmuştum bugun aldım yaw adam ben aldım işte sonra ev olur meyve bahçesi sinir olurum bende ama kolayla çekirdeksiz hayatta bir akşam geçirmezz
enemmm 55 mı kıııı cok zayıffmışşş azcuk kılo aldır bu adama nennnn
Her akşam işten gelir gelmez duşunu alır bide üstüne parfüm sıkar sanki gece sahneye çıkıcak adam..Yemek konusunda takılı değildir ama meyve abur cubur onun alanı yemek olmasada farketmez ama sebze varsa kırk laf sayar tatlı pek yemez ama sadece dondurmayı bı oturusta tek yer ve buna ragman kılosu 55 geçmez ama ben su içsem yarar Onun yediklerini yesem varya kapıdan sığamam ben.Alışverişe çıkarım çünkü ona sölediklerimi hep eksik alır sonra akşam eve gelirken bi bakmışım benim aldıklarımın aynısını almış gelmiş ee aşkım dün unutmuştum bugun aldım yaw adam ben aldım işte sonra ev olur meyve bahçesi sinir olurum bende ama kolayla çekirdeksiz hayatta bir akşam geçirmezz
Almıyor ki ben napim yiyor yiyor aynı adam
enemmm tuvalete yollama adamıııı
ya canım aynı kaderi paylaşıyoruz bana telefon açar eksik birşey varmı diye ben söylerim üçü beş anlar beşi hiç anlamaz kafasına göre gerekli gereksiz herşeyi alır birde yese can kurban yemez geçenlerde ne almış bu ya bir çin çayımıdır nedir neymiş ben buna içecek sıcak birşeyler getir demişim o da bunu almış birde birde indirimdeymiş ben nescafe derim bu garibim çin çayı alır ya
Anammmm topik çoştu nakres yok ortalıkta bacılarr
nasılsınız bakiiimm ramazan güzelleri ben bu gün hiç ii değilim
sabah sahura kalkamadım bir su içip yattım yorgun ve uykusuzum dün zaman geçsin diye gezdik deli gibi dinlenemedim tabii umarım akşamı rahat ederim
naassssııı dayanacan bacımmmm ALLAH sabırını versınnn