- 10 Aralık 2009
- 4.111
- 5
- 38
-
- Konu Sahibi OltadakiZil
Ya geçen akşam titanik vardı bitek onu böle sarılıp izledikkk
İveeett bebeğimm yaptım süper olduuu tadından yiyemedik okdar yanii ama harbiden güzel oldu içine biraz da bezelye havuç koydum manyak olduuu
heee evet bızde reklam arasına kadar ızledukkk sonna olu adamların sıyaset sohbetıne geri donduk
Bizim de çamaşır odamız var ama sadece beyimizin dağınıklığı baş gösteriyor.Çoraplarını her zaman banyoya atar sağolsun ama gel gör ki çıkardığı şortu daimam odanın ortasında ve nasıl çıkarmışsa öle durur geçen gün bilerek kaldırmadım adam akşam geldi aynı şekilde geri giydi hiiiiiiç yadırgamadı
siz alın güzel güzel filimler hep adamlardan beklemeyin izlemediyseniz incir reçeli filmini izleyin birlikte tavsiye ederim...
bu arada pilav için tebrikler kuşum arada mısırlısını da yap o da güzel oluyo
siz alın güzel güzel filimler hep adamlardan beklemeyin izlemediyseniz incir reçeli filmini izleyin birlikte tavsiye ederim...
Ya geçen akşam titanik vardı bitek onu böle sarılıp izledikkk
İveeett bebeğimm yaptım süper olduuu tadından yiyemedik okdar yanii ama harbiden güzel oldu içine biraz da bezelye havuç koydum manyak olduuu
ne pilavı ne tarıfı bende ıstıyommmm nen evde dvd yokk ama alacammm
Ayyy ben o filmi izledimm ne ağladım ne ağladımmmm.O ısrada benimki her zamanki gibi uçmalı filmleri izliyod bende laptoptan izledim kulaklıkla arada oda baktı filmin sonunda diyo ki öldü dimi kız niye ağlıyon ben sana başında söylerdim ölceğini diyorr ruhhsuzzz
Sana da teşekkür ederim tarif içinn bebeğimmm
ne pilavı ne tarıfı bende ıstıyommmm nen evde dvd yokk ama alacammm
Ayyy ben o filmi izledimm ne ağladım ne ağladımmmm.O ısrada benimki her zamanki gibi uçmalı filmleri izliyod bende laptoptan izledim kulaklıkla arada oda baktı filmin sonunda diyo ki öldü dimi kız niye ağlıyon ben sana başında söylerdim ölceğini diyorr ruhhsuzzz
Sana da teşekkür ederim tarif içinn bebeğimmm
kızlar ben bir iki saate kadar gönderirim komşuları şamataya devam ederiz şimdilik öpücüks bye bye anacım
ya kızlar konumuzla alakasız ama bişey sorucam size diğer topiğe yazmak istemedim
ben 10 aylık evliyim ve şimdiye kadar eşim korunuyodu şikayetimiz de yoktu...
ancak ben şiddetli regl dönemlerini çok ağır geçirdiğim için doktor bana doğum kontrol hapı önerdi yazz 24+4 neyse aldım yaklaşık 15 gündür filan kullanıyorum..
ama göğüslerim inanılmaz derecede sızlıyo çok hassaslaştı...doktorum da tatilde şimdi bıraksam regl olcam günlerim şaşıcak bırakamıyorum da mecbur bu kutuyo bitircem...
sizin başınıza da geldimi böyle bişey yan etkilerinde hafif göğüs hassasiyeti diyo ama benimki fena halde üstüne yatamıyorum bi de isteksizlik yaptı ne biçim meretmiş bitsin hayırlısıyla da içmiycem bidaha sizde de oldumu aynı şey yaa offf
evet bacım malesef benimde öle sanki 2 adet patlamaya hazır füze taşıyorum ama napalım mecbur biticek ben yasmin kullanıyorum ara ara oluyor banada
Ayy sağolsun pilav tarifi verdi bacı bende onu yaptım sonunda pilav risotta olmaktan çıktı
bende istiyom o tarıfı merak ettim kıslar toplantı yaptuk oyusden gittim yanee
ohh iyi yaptınnn hangı sehırdesın senVayyy vayy bu sıcakta toplantı da hiç çekilmez herhal bende evi sildim süüpürdüm bu sırada
ohh iyi yaptınnn hangı sehırdesın sen