- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
- Konu Sahibi OltadakiZil
bak aradı benimki yine aşkımmmm eee ya ben çok açıktım susadım ne yapacaksın akşama ....
şöle soyle su an 5 bayan oturduk senın problemıne çözüm aramak için beyın fırtınası yapıyosss deee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak aradı benimki yine aşkımmmm eee ya ben çok açıktım susadım ne yapacaksın akşama ....
neeeee senınkı aşmış bacım benımkıde çıkarır çamasır odası var bızım evde ordakı rafın onune atar içine koymazzz ammaaa
tek çözümün varrr odaaaa sanrımm cılveee cılveee edıppp odaya götürücen sonnada banyoya sokacannn kafan 45 dkka rahatsınnn
merhaba hanımlar forumda yeniyim ismim betül yardımcı olurmusunuz?
Bizim de çamaşır odamız var ama sadece beyimizin dağınıklığı baş gösteriyor.Çoraplarını her zaman banyoya atar sağolsun ama gel gör ki çıkardığı şortu daimam odanın ortasında ve nasıl çıkarmışsa öle durur geçen gün bilerek kaldırmadım adam akşam geldi aynı şekilde geri giydi hiiiiiiç yadırgamadı
merhaba hanımlar forumda yeniyim ismim betül yardımcı olurmusunuz?
benımkı napar bılıyonmuuu su perdelerin şıkk topuzları varya oraya gömleğini asarr utusu bozulmasın dıye gardolap onun ıcın henuz ıcad edilmedi diğer kıfatlerını odaya koyar katlar kaldırırım herzaman sonnada bana senın su katlayıp yerıne koymana bayılıyorum derrr bıgın ben onu bayıltacammm amammaaa nezman
heee benımkı bulmış gunduz bı dolu laf saydım akşam gene aynı neymış çocuklugunda izlemiş gene bakacakmış izledimi nayır en son uyuyakalmısım baktım oda uyuyorrrr anılarına daldı herhalll
Bende bende bendeeeee yardım edinde menü çıkarak barii
bak en azından senınkı pek secmıyor galıba bız yuzuklerın efendısının 3 lemeleri gibi sırayı ıtınayla takıp edıyosss tavuk kofte ve patatesevet ama nereye kadar her defasında insanda canmıkalır kız.
yaa gerçekten ne pişiricem ben ya çok açım diye aradı benimki. buldum galiba bezelye yapıcam yanınada pilav falan tamam tamam işte budur.
şöle soyle su an 5 bayan oturduk senın problemıne çözüm aramak için beyın fırtınası yapıyosss deee
benım ruhum yerındee ama kocam tam bır vodyyy peker (yane odun)ya kızlar sizin ruhunuz mu kaçtı alın şu adamlara güzel güzel romantik filimler izleyin sarmaş dolaş birlikte
sen pilavı yatınmı bakim gııı
nen bende beyın slatası uymustummm ama acayıp iştah kapan bı ısım varrrrkız beyin falan diyince beyin çorbasımıne var onu anlamasın benimki oruç kafayla
bak en azından senınkı pek secmıyor galıba bız yuzuklerın efendısının 3 lemeleri gibi sırayı ıtınayla takıp edıyosss tavuk kofte ve patates
ya kızlar sizin ruhunuz mu kaçtı alın şu adamlara güzel güzel romantik filimler izleyin sarmaş dolaş birlikte
sen pilavı yatınmı bakim gııı
kız beyin falan diyince beyin çorbasımıne var onu anlamasın benimki oruç kafayla
Ya geçen akşam titanik vardı bitek onu böle sarılıp izledikkk
İveeett bebeğimm yaptım süper olduuu tadından yiyemedik okdar yanii ama harbiden güzel oldu içine biraz da bezelye havuç koydum manyak olduuu