eşimin oruç başına vurdu..

Ay korktum

Yağımızla kavrulmaya gayet yetecek ıns canım...
Nişanlım hele hıc ıstemıyor cunku 1 yıl sonra doguya gıdecegız

anadım canım benımkıde çıkrken öle dıyodu çalışma çalışma bende çalışcam calışcam bu konu da cok zıtlaşmıstık sımdı işten cıkartırlar dıye odu kopuyo

oruçluyken benimkide sinirli oluyor. allah günah yazmasın ama sırf bu yüzden tutmasını istemiyorum. benim çözümüm işten cıkınca direk eve gelme. evde vakit geçmez diyorum. tabi neden eve istemediğimi biliyor:) kaçta geliyim diyor; ezanın okunmasına 1.dk kala diyorum:) şimdi rahatsızlık nedeni ile tutamıyor. gene allahın sevdiği kuluymuşum demek:)

Her akşam işten gelir gelmez duşunu alır bide üstüne parfüm sıkar sanki gece sahneye çıkıcak adam..Yemek konusunda takılı değildir ama meyve abur cubur onun alanı yemek olmasada farketmez ama sebze varsa kırk laf sayar tatlı pek yemez ama sadece dondurmayı bı oturusta tek yer ve buna ragman kılosu 55 geçmez ama ben su içsem yarar Onun yediklerini yesem varya kapıdan sığamam ben.Alışverişe çıkarım çünkü ona sölediklerimi hep eksik alır sonra akşam eve gelirken bi bakmışım benim aldıklarımın aynısını almış gelmiş ee aşkım dün unutmuştum bugun aldım yaw adam ben aldım işte sonra ev olur meyve bahçesi sinir olurum bende ama kolayla çekirdeksiz hayatta bir akşam geçirmezz

canım bunlar hep aynı hepsi aynı fabrika ayarlarunda çalışıyor mesela her akşam gözlüğünü lavaboda yüzünü yıkarken çıkartır sabah uyurken aşkıımmmmm ya benim gözlüğümü gördünmü ığğğğaaaa evet aşkım lavabonun kenarında yada şimdioruçlukya öğlenden başlıyor aramaya akşama napıcan akşım ne yiyek falan yarım saat sonra bir telefon aşkımmmmmm eee ya baksana akşama mantı yapabilirmisn hhhöönnnggg yok aşlım yapapmam diyorum ama sevdiğin başka şey yapayım diyorum tamam diyor tekrar bir telefon daha yarım saate kalmadan ya aşkım dolaba suyu koydun dimi .... evet .... çok koy ama gerçekten bazen çıldırtıyor benimki ya

benimki danino yiyor her akşam varmı böyle birşey ya

enemmm 55 mı kıııı cok zayıffmışşş azcuk kılo aldır bu adama nennnn

ya canım aynı kaderi paylaşıyoruz bana telefon açar eksik birşey varmı diye ben söylerim üçü beş anlar beşi hiç anlamaz kafasına göre gerekli gereksiz herşeyi alır birde yese can kurban yemez geçenlerde ne almış bu ya bir çin çayımıdır nedir neymiş ben buna içecek sıcak birşeyler getir demişim o da bunu almış birde birde indirimdeymiş ben nescafe derim bu garibim çin çayı alır ya

haaaa superr yaaa bizde tersıdır ben eksık alırım o akşama tamamlar ne solesem onu alır programlanmıs gıbı bense peynır dıye evden çıkarrr etıhoşbeş ile donerımm aksama peynırı o alır eve geleirken haa rara sunu sorar ama mutlaka sankı deprem çantası hazırlıyos çekirdeğimi aldın mı kola var m varmı nutella varmı

nasılsınız bakiiimm ramazan güzelleri ben bu gün hiç ii değilim

sabah sahura kalkamadım bir su içip yattım yorgun ve uykusuzum dün zaman geçsin diye gezdik deli gibi dinlenemedim tabii umarım akşamı rahat ederim

naassssııı dayanacan bacımmmm ALLAH sabırını versınnn

Gı bi durun gı Allah aşkına ya
Yetısemıyorum hızınıza ya
iş mı yapıyım sıze cene mı yetıstıreyım
Ay ıkı lafın belını kıramadım ya

Bu arada sabah ne demıstım ben erkeklere hucum falan cık cık cık
Unutun onları gonlumu aldı aşkıtom
Adamlara laf yok

Roose cok zayıfmıs kız cıdden resımde hıc ole durmuyor boyu uzun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…