- 18 Kasım 2008
- 1.224
- 204
- 38
- Konu Sahibi OltadakiZil
durun bakem daha yeni evlisiniz..ben seneye ramazan görürüm sizi..herifleriniz..şimdi size melek yüzünü gösteriyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hıııı hıııı hııııı dur külahım nerde :89::89::89:
Çok sever arabasıyla uğraşmayı zaten kendi işide öle temiz değil yani benimki için çamur asla hayal değildir her daim bulur:88:
llaaaa bu melek yuzuyseeee bennnn gerçeğini tahmin edemiyoommmmdurun bakem daha yeni evlisiniz..ben seneye ramazan görürüm sizi..herifleriniz..şimdi size melek yüzünü gösteriyor..
Yeminle bacım biz evlilikten önce iş ortağı olmak istedim ondan her şey bizim için hahahahhaha
naassssıııı yanneeeee eşinnn kirli işlerlemiiiii uğraşyooooooooo:89::89:
İtinayla temizlik yapılırrr Mobilya mağazası var ama sürekli imalatta durur pisliğe batar gelir :82::82:
bilmem artıkın oarasınnnııııı yane 2 kişinin bildiği sır değildirrrr
kara para falan mı aklıyo yoksammmmm yoksammmmmm çamur ormannnn bilemiyommmm aklıma nuri alço ve malum sahneler geliyorrrr
Ben bişe yapmadım,yapmadıkkk
nayırrrrr yalan söylüyorsun yalannnnnn
nayırrrrr yalan söylüyorsun yalannnnnn
Aman allahım yoksa aldatılıyor muyum yardım edin kızlar acaba kocam beni aldatıyor mu bu çamur nerden geliyoorrrr hayıııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Aman allahım yoksa aldatılıyor muyum yardım edin kızlar acaba kocam beni aldatıyor mu bu çamur nerden geliyoorrrr hayıııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
lenn bütün mailler birbirine girdi lennnnnn
Olsun bebğim anlaşmak önemli biz seni anladık sende bizi anladın varsın karışsınn ramazanın talihsiz kadınları asla pes etmezzz
heee laaaa herşeymi bize karşıııı bak bildiğim bi avukat varrrr lazımsa söle heeee
Yok ben fedakar türk kadınıyım çekerim napım beyimdir hem aldatır hem iftardan önce sinirlenir,hem yumruklaşırız kaderim budur belkii:90::90::90::90:
kaderıne razı ol osaman aglama bıze burda