eşimin oruç başına vurdu..

durun bakem daha yeni evlisiniz..ben seneye ramazan görürüm sizi..herifleriniz..şimdi size melek yüzünü gösteriyor..:KK49:

durun bakem daha yeni evlisiniz..ben seneye ramazan görürüm sizi..herifleriniz..şimdi size melek yüzünü gösteriyor..:KK49:
llaaaa bu melek yuzuyseeee bennnn gerçeğini tahmin edemiyoommmm

Yeminle bacım biz evlilikten önce iş ortağı olmak istedim ondan her şey bizim için hahahahhaha:KK52::KK52:

bilmem artıkın oarasınnnııııı yane 2 kişinin bildiği sır değildirrrr

bilmem artıkın oarasınnnııııı yane 2 kişinin bildiği sır değildirrrr[/QUOTE]

Ben bişe yapmadım,yapmadıkkk:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

kara para falan mı aklıyo yoksammmmm yoksammmmmm çamur ormannnn bilemiyommmm aklıma nuri alço ve malum sahneler geliyorrrr:KK47::KK47::KK47::KK47:

Ben bişe yapmadım,yapmadıkkk:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

nayırrrrr :KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20: yalan söylüyorsun yalannnnnn:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:[/QUOTE]

Aman allahım yoksa aldatılıyor muyum yardım edin kızlar acaba kocam beni aldatıyor mu bu çamur nerden geliyoorrrr hayıııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

nayırrrrr :KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20: yalan söylüyorsun yalannnnnn:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Aman allahım yoksa aldatılıyor muyum yardım edin kızlar acaba kocam beni aldatıyor mu bu çamur nerden geliyoorrrr hayıııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:[/QUOTE]

dur bakalım kuzummm bu işi çzecezzz:KK23: mobilyayla çamurun ne ilgisi var gözünü aççç bakyımmm ben sana dıyorumm boşannnnnnnn

nayırrrrr :KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20: yalan söylüyorsun yalannnnnn:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Aman allahım yoksa aldatılıyor muyum yardım edin kızlar acaba kocam beni aldatıyor mu bu çamur nerden geliyoorrrr hayıııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:[/QUOTE]

Bir teori yürütürsek boğuşma esnasında olabiler..:82:sen en iyisi boşan bacım.:83:.bu teredütle acabalarla evlilik yürümez.:KK53:. bugun üstüne çamur bulaştıran:KK36: yarın..yarın baska turlu bısey bulatırır ..:KK52::KK52:

Aman allahım yoksa aldatılıyor muyum yardım edin kızlar acaba kocam beni aldatıyor mu bu çamur nerden geliyoorrrr hayıııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

dur bakalım kuzummm bu işi çzecezzz:KK23: mobilyayla çamurun ne ilgisi var gözünü aççç bakyımmm ben sana dıyorumm boşannnnnnnn[/QUOTE]

Benim kocam yapmaz öle şeyler ama birbirimizi çok seviyoruzz yardım edin çok şaşkınım napıyımmm allahımmmmm:84::KK9::KK9::84:

Bir teori yürütürsek boğuşma esnasında olabiler..:82:sen en iyisi boşan bacım.:83:.bu teredütle acabalarla evlilik yürümez.:KK53:. bugun üstüne çamur bulaştıran:KK36: yarın..yarın baska turlu bısey bulatırır ..:KK52::KK52:[/QUOTE]

doğru sölüyorumm bu kadına kulak ver bugun çamurla gelir yarın kim bilirrrrr neyle gelirrr bak daha çoluk çocuk yokkeneee icabına bak derimmmm

X