F Falit Üye Kayıtlı Üye 20 Haziran 2015 242 136 38 17 Ağustos 2015 Konu Sahibi Aden25 #41 AdnSbl .!.: açık açık sordum o beni ilgisiz buluyomuş biraz da kıskanıyomuş o yanasmasa yanasmıyomusum bıraz ılgı ıstıyomus herseye laf yapıyomusum falan bana kaldı ıhale yanı :) Genişletmek için tıkla... Hadi kolay gelsin ozaman:) Bencede ilginizi artirin. Mutlu olacaktir.
AdnSbl .!.: açık açık sordum o beni ilgisiz buluyomuş biraz da kıskanıyomuş o yanasmasa yanasmıyomusum bıraz ılgı ıstıyomus herseye laf yapıyomusum falan bana kaldı ıhale yanı :) Genişletmek için tıkla... Hadi kolay gelsin ozaman:) Bencede ilginizi artirin. Mutlu olacaktir.
A Aden25 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2015 895 346 17 Ağustos 2015 Konu Sahibi Aden25 #42 Falit .!.: Hadi kolay gelsin ozaman:) Bencede ilginizi artirin. Mutlu olacaktir. Genişletmek için tıkla... tesekkur ederm yorumlarnz ıcın
Falit .!.: Hadi kolay gelsin ozaman:) Bencede ilginizi artirin. Mutlu olacaktir. Genişletmek için tıkla... tesekkur ederm yorumlarnz ıcın