Dayak atmayı deneseniz? Hak etmiş çünkü.kendisi işten gelıyo dırek bılgısayar basına hıc oturmaz uzanır yatar muhattap olmaz knusurken dınlemez fazla sonrada ben ılgılenmeyp baska bısey yapınca bu sefer ılgıenmıyosun oluyo napıyım sasırdm.sabah bı kere de duzgun bı hıtap seklıyle seslensen bı sevgı sozcugu kursan dıyorum ben oyle sevıyorum dıyo bana essek okuz vb.dıye hıtap edıyo boyle bı sevgı seklımı var bu sevgı degıl saygısızlık dıyorum bu seferde dalga gecer bı sekılde askıım bıtanem bılmem ne cıvık cıvık harkt edıyo
Sen ona demelisin o haldenapıyım şaşırdım valla işten geliyorum yorgun oluyorum uzanmama falan da karısma dıyo yanına uzanıyorum fılm acıyo ızlıyo hıc muhattap olmuyo hıc konusmuyo dogru duzgun mesela hergun ısten geldıkten sonra cıkıp gıtmeyı de adet edındı arkadas gece 1.2 lere kadar eskı erkek arkadaslarıyla oturuyo falan onlara zaman ayırıyosun benm senı gordugum yok dıyorum evde canım sıkılıyo flan dıyo naptıgı bellı değil
Bide kadınları anlamak zor derler. .kendisi işten gelıyo dırek bılgısayar basına hıc oturmaz uzanır yatar muhattap olmaz knusurken dınlemez fazla sonrada ben ılgılenmeyp baska bısey yapınca bu sefer ılgıenmıyosun oluyo napıyım sasırdm.sabah bı kere de duzgun bı hıtap seklıyle seslensen bı sevgı sozcugu kursan dıyorum ben oyle sevıyorum dıyo bana essek okuz vb.dıye hıtap edıyo boyle bı sevgı seklımı var bu sevgı degıl saygısızlık dıyorum bu seferde dalga gecer bı sekılde askıım bıtanem bılmem ne cıvık cıvık harkt edıyo
bazen teefnunu almıyo yanına su arkadasmaym dıyo msla bsey sorcakmsm gıbı esıme arıyorum arkadasnı yanında oluyo ama?eminmisin erkek arkadaslarıyla takıldıgına
hıc hoslanmıyorum oyle hıtap etmesınden bıraz agzı bozuk konusuyo saygısızlıga donuyo yanı o sekılde bı sevgı gosterısı yok bnceEsin bildigin yavuz hirsiz, altta kalma o bir soyluyorsa sen iki soyle. Uyaniga bak
valla bana da oyle gelıyo kendısı oyle olmaya basladı ben ona bısey dıyemıyım dıye bana yıkmaya calısıyo sanırımSen ona demelisin o halde
Artık eskisi gibi olmayan o
Sana vakit ayırmayan o
Suçu sana yıkıyo gibi
kendı umursamazlıkları ıcın ben ona bısey soyleyemıyım dıye once o davranıp bana yıkmaya calısıyo bahane edıyo gıbıKendisinde bir seyler bitmis senin ustune yikiyor her seyi bence. Tamamen kendi vicdanini rahatlatmak icin.