Eşimin onu artık sevmediğimi istemediğimi düşünmesi

Bence açıkça oturup konuşmalısınız.
Sen böyle davrandığın için bende böyle uzak duruyorum diyebilmelisiniz.
Zaten ilişkilerde bu iletişim sorunu yüzünden çoğu konu uzuyor da uzuyor.
Eşinizle konuşmaktan çekinmeyin.
İnsanlar konuşa konuşa.
konuşuyorum da konustugum gun duzelıyo dıger gun aynı

Demek ki baska birinde baska seyler gordu. Mesela baska bi kiz arkadasi vardir onun sevgilisine davranislarini seninle mukayese ediyodur vs. Senin degisen hareketin yoksa ve elestiri durduk yere ortaya ciktiysa sebebi bi mukayesedir

bana da sankı ben ona bısey dıyemıyım dıye bana yıkıyomus gıbı gelıyo ama ne ypmalym onu blmyrm

o zaman ben senden bunları görerek sana benzemeye başlamışım demekki
bende senın ıcın tam olarak aynı şeyleri düşünüyordum
çözüm önerin nedir diye sorun

net bir şekilde sizi kandırmayacağını karşısında saf bir gençkız değil bir kadın olduğunu bilsin ona göre kendine düzen versin
maalesef ki bu erkeklerin tamamen bekar gibi yaşamayacaklarını bildirmek gerek

bana öküz eşek demenden, eve gelir gelmez yatmandan, arkadaşlarına vakit ayırıp bana ayırmamandan bıktım.
biraz sevgi ve ilgi görmek için ailemin yanına gidiyorum.
özlediğin zaman ararsın deyip rest çekseniz işe yarar mı?
boşanma tehdidi olarak değil, ilgili bir eş istediğiniz için özlemeyi seçtiğinizi belirtin.

bana öküz eşek demenden, eve gelir gelmez yatmandan, arkadaşlarına vakit ayırıp bana ayırmamandan bıktım.
biraz sevgi ve ilgi görmek için ailemin yanına gidiyorum.
özlediğin zaman ararsın deyip rest çekseniz işe yarar mı?
boşanma tehdidi olarak değil, ilgili bir eş istediğiniz için özlemeyi seçtiğinizi belirtin.
açık açık sordum o beni ilgisiz buluyomuş biraz da kıskanıyomuş o yanasmasa yanasmıyomusum bıraz ılgı ıstıyomus herseye laf yapıyomusum falan bana kaldı ıhale yanı :)

Ilgi bekliyor. Ilgi gösterin.
Birde sorun. Benim seni artik sevmedigimi, hangi hareketlerimden cikardin, söyle o hareketimi düzelteyim diyin.
Veya ne bekliyormus sizden sevginizi hissetmek icin. Bunu sorun bence.

açık açık sordum o beni ilgisiz buluyomuş biraz da kıskanıyomuş o yanasmasa yanasmıyomusum bıraz ılgı ıstıyomus herseye laf yapıyomusum falan bana kaldı ıhale yanı :)
eşim bana öyle dese, senden ve evlilikten soğudum, biraz ayrı kalıp özlesek mi acaba deyip bavulumu yavaşça hazırlardım.annemde kalacağım diye bir süre. (bizde işe yaramıştı) o da genelde sarılır, sevdiğini söyler barışırdık, bu uzun sürerdi :)

bir de eşim de olsa asla hayvan isimleriyle hitap etmesine izin vermem nolursa olsun. bu bile bir süre anneme gitmem için yeterli sebep bana göre.
tabi sizde normal olabilir.

valla bu arakadaşlarla takılma işini bitirmeli ne o oyle hergunn hergunn... sizde ilgiyi biraz artırın kur yapın cilve yapın ne bileyim ...

Şu vıc vıc olmak nasıl oluyor anlamadim resmimi olcaksin,mesafeli mi olcan esinle neyse
Daha bunun sebebini kendisine bile sormamissin cunku sana bunlari acikca ifade ettiginde senin ne cevap verdigini yazmamissin gelmissin buradaki millete soruyorsun niye diye ayni evde miyiz ? Hayir desen o oyle dedi bende bunu dedim vs. Hadi birseyler cikarda adam bosuna dememistir heralde bir sorsaydin buraya kosana kadar

eşim bana öyle dese, senden ve evlilikten soğudum, biraz ayrı kalıp özlesek mi acaba deyip bavulumu yavaşça hazırlardım.annemde kalacağım diye bir süre. (bizde işe yaramıştı) o da genelde sarılır, sevdiğini söyler barışırdık, bu uzun sürerdi :)
şimdi düzeldi sanırım sürerdi flan deynce :) denemem lazm

Şu vıc vıc olmak nasıl oluyor anlamadim resmimi olcaksin,mesafeli mi olcan esinle neyse
Daha bunun sebebini kendisine bile sormamissin cunku sana bunlari acikca ifade ettiginde senin ne cevap verdigini yazmamissin gelmissin buradaki millete soruyorsun niye diye ayni evde miyiz ? Hayir desen o oyle dedi bende bunu dedim vs. Hadi birseyler cikarda adam bosuna dememistir heralde bir sorsaydin buraya kosana kadar
sana sormucam buraya kosup kosmucgımı heralde ayrıca yazdıgım bolum bir derdm var kosesı laf sokmaya calısna kadar yorum yapma yada okuma sonrakı mesjlarda ne sordm ne dedı yazıyo dırek laf sokma cabası ıcne gırcegıne bı okusaydn iyiydi

Ilgi bekliyor. Ilgi gösterin.
Birde sorun. Benim seni artik sevmedigimi, hangi hareketlerimden cikardin, söyle o hareketimi düzelteyim diyin.
Veya ne bekliyormus sizden sevginizi hissetmek icin. Bunu sorun bence.
sordum yanasmasam yanasmıyosun hemen sakasına bısey dedıgımde yanls anlayp ters cevap verıyosn sakadan falanda anlamıyosn vb dedı bana yukledı herseyı

X