Eşimin öfkesi ve benim sindirilmişliğim. yardım edin

Canim hakaret davası acmak istersen sadece son 6 ay geçerli olur. Ama bu adam bana psikolojik şiddet uyguladı, ozguvenimi yerle bir etti deyip boşanma davası acarsan hepsi gecerli olur. Manevi tazminat hakkin da doğar.
Lutfen hepsini yedekle.

Ek olarak psikoljik destek alabilirsin. Hem sana iyi gelir, hem de davada gerekirse doktor raporunu da kullanirsin.

Bu adamin duzelecegini sanmiyorum, Allah yardimcin olsun.

Tesekkur ederim..
bana asalak muamelesi yapiyo zaman zaman. ozellikle tartisacak kapisacak (ona gore) bi konu oldugunda kimin daha akilli oldugunu gostermek ister hep. hatta bunu ona soyledigimde iq testimi getireyim sana belgeli derdi, cok yuksekmiste iq su. benimle zaten kapisamazsinki der. bizi neden yaristiriyosun dedigimdede bu sekilde uste cikardi yani, artik girmiyorum bu konulara zaten.
zamanla cozulecek insallah en kisa surede..

Off size de cok üzuldum, gecmis olsun

bilmiyorum.
neyi bekledigimi veya gormek istedigimide bilmiyorum aslinda. ayda 1 veya 2 kez terapi aliyorum.
bi dayanaga cok ihtiyacim var, evdeki benim gucumu yerle bir etmekle ugrasiyo cunku benim toplamam icin destege ihtiyacim var. ailemede cok anlatamiyorum uzuluyolar, hakaret kufurleri falan zaten soyleyememm.. hangi birini nasil anlatayimki.. allahtan burasi var.

cok sagolun.. terapi aliyorum. esimden gizli olarak aliyorum suanda.
ayda 1 -2 kez gorusuyorum iyide geliyo. umarim guclenmeme katkisi olur.

bosanma olursa tazminatli cok zor tabiki daha yipratici, ama hakettigim ve olmasi gereken sey bence. bu yasadiklarimin bir karsiligi olmali.

Hakkinda hayırlısı olsun kendini yıpratma lütfen korkup sinme alttan alta ver cevabını ben son zamanlarda tutmuyordum kendimi .

Bu kadar ağır hakareti duyuyorsunuz, buraya yazdınız bir kaç kez de okuyun bakalım. Belki bir yerde dank eder artık. Biz ne desek boş.

Canim, bak lutfen guclu ol.
Gozun hicbirseyden korkmasin. Sen sinersen bu acilarin hiç gecmez, evliligin de düzelmez. Iyice çokersin.

Ilk planin boşanmak olmasa dahi her ihtimale karsin her zaman delil topla. Lazim oluncs cok isine yarayacak.

Diyelim ki boşanmadin, dik dur. Haddini bildir. Gerekirse sen de onu ez! Sana hissettirdiklerini sen de ona hissettir!
Baktin olmuyor mu aç davanı. Gerekirse 3 yıl sürsün, zaten delillerin güçlü olursa yasal faizden kurtarmak için avukatı anlaşmayı tavsiye eder. Mecbur anlaşir seninle. Kurtulursun.
Tek yapman gereken güclü durmak. Belki hatasini da anlar böylece. Anlamazsa da indir g...nü arştan. Kimin daha akilli oldugunu görsün küstah!

Evlenmeden mutlaka bunun sinyallerini vermistir...
Eve gizli kameralar yerlestirir yaptigi siddetti mahkemeye delil olarak sunar tazminatimi alir hayatima bakardim.

Buradaki örnekte de aktardığınız gibi kanıtlama çabasına girmesinden bir aşağlık kompleksi var ve bunu bastırmak için dominant bir karakter yaratmış. Herkesten üstün olduğunu düşündüğü için egoist yaklaşımları yüzünden bencilce davranıyor, kimseyi önemsemiyor.
Sizden ziyade bence eşiniz içinde görüşmeler yapılmalı ve şu aşamada çocuk biraz daha bekletilicekse sizde çalışıp veya sosyal uğraşlar edinip özgüveninizi yerine getirmede kendinize yardımcı olabilirsiniz.
Umarım herşey yoluna girer.

Gerçekten üzülerek okudum.
Bu da bir şiddet. Şiddet ille dayakla olmaz ki.
Bu da psikolojik şiddet ve bence çok daha kötü.

Siz bu psikolojik şiddet sebebi ile artık kendinize olan saygınızı yitirmişsiniz. O neden size saygı göstersin ki bu durumda?

Lütfen acil olarak silkelenin. Eşinizle konuşun. Gerekirse terapi alın.
Baktınız olmadı, lütfen bu davranışlara daha fazla katlanmayın.
Size de yazık...

Psikolaga diyormussunuz bu süper buna devam edin. Iyi bi bosanma avukatindan danismanlik alin nasil deliller isinize yarar
Vs ögrenin. Ses kayitlari msjlar hepsini yedekleyip ailenizin evinde saklayin. Internet gecmisinizi falanda silin yada psikolog avukat numaralarini telefonunuzda tutmayin nedense bu tarz erkeklerin teknoloji bilgileride cok iyi oluyor. Sizi ele vericek detay kalmasin telde pcde ya da evde

2 yıl önce bir ayrılık yaşayıp inanıp geri gelmişsiniz. Gördüğünüz gibi sadece zamanınızdan ve ruh halinizden çalmış.

Artık bir yol ayrımındasınız. Bu sefer kendiniz için bir şey yapın. Asla değişmeyecek emin olun..

Sahsi fikrim bosanmanizdan yana. Böyle adamlari çekip sevap kazanamazsiniz, sadece ömrümüzden ömür gider her gecen gün. Ve sadece bunu gözünüzün önüne getirin: çocuğunuz oldu. Nur topu bir kız çocuğu var. Onun yanında avaz avaz bağırıyor. Onun yanında sizi aşağılıyor. Ve en kötüsü kızların ilk aşkı babaları derler. Kız çocuğunuz olsa böyle bir adami örnek olarak görmesini istermisiniz. Cevabi hayır ise yapacağınız belli

cok tesekkur ederim..
cocuk icin bi zaman belirlemistik oda haziran ayi gibiydi. daha onumuzde zaman var yeteri kadar, umarim o zamana kadar hersey netlesir..

tek cozum yolu o gibi duruyo. ayrilsamda ayrilmasamda dik durmak, kendimi ezdirmemek. cok ileri gidersede biter bosaniriz korkusunu yenip ne olursa olsun bundan kotu olamaz diyip kendime gormedigim degeri vermek olucak...

aslinda o zaman geri dondugum icin pismanim. simdiye coktan toparlamis kendime yeni bir hayat kurmustum. zaten benim icin en zoru evden ayrilmak, ayrilma konusmasi, bosanmak , cok duygusalim ve cok gucsuzum suanda... o yuzden keske donmeseydim o zaman.

sagolun.
esimle binlerce kez konustuk, her seferinde sen degisirsen bende degisicem zaten dene ve gor sonra konus bana dedi. yani hep kendi tarafinda ve sorumlulugu almiyo. her seferinde benim degismem gerekiyo falan filan bu sacma sapan konusmalardan biktigim icin konusmuyorum artik.
bugunku olayi anlattim mesela neyim degismeliydi ? sorgulamamam gerekiyo kufur duymamak icin heralde, boyle bisey esit iliski olabilirmi? o yuzden onun dedikleri sadece kandirmaca.

Aynen haklisiniz bilgisayardan cok iyi anlar, ben hic bisey tutmuyorum bilgisayarimda yada telefonumda.
psikologla gorustugumude bilmiyo. eskiden biliodu ve bi suru laf etti cok para verdik kadina kendine ev almistir falan diye abartili konustu hep yuzume vurdu sakayla karisikta olsa. oysaki benden hep sikayetciydi cok bunaltiyorum diye, ben kendimi duzeltmek icin gitmistim psikologa ama destek aliyo olmam hep rahatsiz etti esimi..

cok tesekkur ederim..
cocuk icin bi zaman belirlemistik oda haziran ayi gibiydi. daha onumuzde zaman var yeteri kadar, umarim o zamana kadar hersey netlesir..
Eşiniz bu haldeyken olurda hamile kalırsanız hamileliginiz, lohusalıgınız ve anneliğiniz eşinizin sizi rahatça eleştirip hakaret edeceği yeni alanlarınız olacak hepsinide zehir edecek size farkında mısınız? Cocuk için çok düşünün esiniz isterse de istememe sebebinin kendisi olduğunu söylersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…