Eşimin öfkesi ve benim sindirilmişliğim. yardım edin

Eşine ciddi bir rest çekmelisin....
değişir mi bilemem
ama sakın kendini üzme

Gerçekten okurken şaşırdığım hayatlardan biri bu,yani cidden bu adamla olan evliliğinizi kurtarabileceğinizi mi düşünüyorsunuz?? Çocuk yok ,sevgi yok saygı hiç yok pisliğin tekiyle evlisiniz ve nasıl saygı kazanabilirim. Ben olsam koşarak kaçardım heralde.

Okurken çok sinirlendim. En çok da size. Size böyle muamele etmesine nasıl izin verirsiniz? İşin uzmanı arkadaşlar daha iyi bilir tabi ama sanki eşiniz narsistik özellikler taşıyor sanki. Sizi manipüle ederek aptal ve değersiz olduğunuza ve tüm bunları hak ettiğinize inandırıyor. Siz de bu nedenle sesinizi çıkaramıyorsunuz.

Çözüm ne mi? Bence düzelmez ama ben olsam şöyle yapardım. Hiç beklemediği bir anda öyle bir çıkardım ki hayatından, neye uğradığını şaşırırdı ve ben onu manipüle edip değersiz hissettirirdim. Ayrılmam çekerim diyorsanız da sizden beklediği şeylerin tam tersini yapın, dumura uğrasın.

İstediği kadar okusun, ister atom parçalasın ama bir insanın içi bozuksa ona yapılacak hiçbir şey yok. Eşinizin hakaretleri kesinlikle alttan alınacak boyutta değil, hele ki ailenize karşı yaptığı terbiyesizlik bu evliliği sorgulamaya yetiyor bile. Bu adamdan kesinlikle çocuk yapmayın, şu hayatta en zor olan belli başlı eğitim almış ama ruhu çürük insanlara insanlığı öğretmektir. Kendinizi daha fazla ezdirmeyin, psikolojik yardım mı alacak siz mi onu kendine getirirsiniz bilmem ama lütfen susmayın.

Çocuğun olursa kafanı taşlara vurursun yokken boşansaydım keşke diye.

Çok tehlikeli bir tip eşin. Çocuk için ekstra dikkatli ol.
Aslında hiç bekleme boşan derim ama senin için bu evliliğin yürümeyeceğini kabullenmek zaman alacak gibi..

Çocuk olunca daha çok bağlayacak seni. Egosunu tatmin edecek biri lazım elinin altında.

Ben ve eşimde küfür olmasa da ters orantılı yani kötü taraf benim böyleyiz çok cabuk sinirleniyor küfür değil ama küçümseyen sözler sarf ediyorum zeka seviyen yetersiz algılamaman normal üç kuruşluk beynini zorlama gibi o altan alan taraf önceleri söyleyince üzülüyordum zamanla sindiğindenmi umursamadığından mı bilmem normaleşti bu durum hata şuan konuyu okuyunca farkettimki ben bunu alışkanlık haline getirmişim belki de bir dur deseydi bu kadar normaleşmiycekti bu arada 10 yıllık evliyim demem o ki sizin durumunuz üst versiyon önlemini al yoksa kocan bir süre sonra alışkanlık yapar daha kurtaramazsın..önlem için tavsiyem her hakaretine karşılık ver aynı şeyi hissetsin ya da genel tavsiye bir cinet geçirip bütün apartmana aileye rezil edecek duruma gelki bir daha küfretiğinde aynı durumla karşılaşmaktan korksun

hayirlisi olsun hakkinizda kurtulmussunuz. birebir ayni seyleri yasiyorum sizinle...
baktigin zaman sorun yok gibi duruyo disaridan cunku isinde gucunde basarili evin gelirini tek basina sagliyo comerttir disaridan cok guzel bi hayat yasadigimizi dusunuyo olabilir cok tanimayanlar. ama ailesi tahmin ediyo cunku biliolar ogullarini. bende oyle 1 laf etsem 1000 geri isitirim kendini asla ezdirmez onu ezmeye calismak bile hata olur cunku burnundan getirir ama sadece bana degil baska kisilerede oyle, tanimadigi kisilere acikca yapamaz sadece o yuzden en yakinlari cekiyo en cokta ben.

Boyle laflari eden birinin yaninda kalmaniz demek kendinize saygi duymadiginiz anlamina gelir. Siz kendinize saygi duymazsaniz kimse duymaz.

Cok haklisiniz . o copluk nereden geliyor nedir derdi bilmiyorum ama olan tabiki bana oluyor kendi normal hayatina devam ediyor.

esimi calisanlarida cok seviyo genelde, o mudurleriyle anlasamazdi altinda calisanlar hep memnundu esimden.
asagilik kompleksi ve narsistlik arasindaki fark nedir?
her anlamda en iyisi olma hirsi var zaten olurda is hayatinda basarisi devam eder onceligi hep isi kariyeri..

hayir tabikide bakicam, oda bunu biliyo. o kendisi icin konusuyomus ben ne istersem yaparmisim ama ben esimin anneme boyle tepkili olmasinida istememki. annem hastayken ben hic bisi yapmam diyecek biride olmasin cunku annem bize birsey yapmadi................

Birde kendı aılesıne nasıl?

kendi ailesiyle cok samimiler cok sıkı fıkılar ama onlarada agresif davrandigi coktur, biseye gerildigi zaman yada ona akil verildigi zaman annesini babasini ve kardeslerini ezerek konusur bagirir asagilayabilir. kufur etmeden bunlari yapar.

davranislarinin sorumlusunun benim oldugumu dusunuyo, klasik bi lafi var ezberledigi "sen degisirsen bende degisicem zaten ustume gelme bunaltma beni sinirlendirme aptallik etme bende hakaret kufur etmeyeyim sinirlenmeyeyim , ben durduk yeremi sinirleniyorum..." boyle dusundugu icinde terapi geregi gormuyo.

Arkadaşim sen de mazoşist olmuşsun resmen, hala ne diye cekiyorsun bu adami. Yazdiklarini tekrar okur musun lutfen, sence bu adam değişir mi?
Adamın g..tü arşa çikmış, daha önce ezecektin kafasinı. Inanilmaz derecede aşagilik kompleksi var bu adamda, zeka yarıştirmak nedir Allah aşkına!

Bence duzelir diye ugrasmayin, o düzelmez sizi hasta eder. Zaten tedaviyi de kabul etmez yüksek ihtimal.

Çok acimasiz olacak ama ben olsam sms whatsapp gibi yerlerden de hakaret etmesini saģlar, sonra gider açardim davamı. Bu kadar yil sana psikoljik şiddet uygulamış, maddi manevi bedelini ödetmelisin. Sonra da sal çayırına, gitsin kimin uzerinde isterse orda tatmin etsin egosunu !!

Cahilliğin, dengesizliğin, terbiyesizliğin eğitimle hiçbir ilgisi yok öncelikle bunu söyliyim
Sizi bu evlilikte tutan şey ne onu merak ettim

iyi gunlerimiz.
evlenmis olmamiz.
Turkiyeye donup yeni bir hayat kurmamiz
inanmak istemek, cocuk istemek
bahanelerim bunlar benim. diyorum ya bi dongu yasiyoruz :

cok iyi - kavga oncesi gerginlik- kavga- sakinlik/ yilmislik- ve tekrar cok iyi.

boyle bi dongude cok iyi olan donemlerde oldugu icin hep o gunler daim olurmu inanci oluyo bende.. sanirim nafile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…