Eşiniz bu haldeyken olurda hamile kalırsanız hamileliginiz, lohusalıgınız ve anneliğiniz eşinizin sizi rahatça eleştirip hakaret edeceği yeni alanlarınız olacak hepsinide zehir edecek size farkında mısınız? Cocuk için çok düşünün esiniz isterse de sebebini söylersiniz.
Size hakaret edip egosunu böyle tatmin ediyor olsa gerek.
Siz cocuk dusunuyorsunuz ya o cocugun yaninda annesine hakaret edilecek surekli bunlara maruz kalacak o cocuk.
Cocuk dusunmemelisiniz.
Şu yazdıklarınız bile esinizin hamilelik döneminde asla yumuşamıyacağını gösteriyor. Hamilelikte kilo alacacaksınız belki çatlaklarınız oluşacak, doğum sonrası hemen kilo veremeyebilirsiniz o zaman da hakaret edecek size, çocuk durmayacak ev işleri aksayacak beceriksiz olacaksınız onun gözünde, çocuk ağlayacak kötü anne olacaksınız.o zamanlarda yumusama ihtimali olmazmi. erkekler o donemde daha merhametli ve yumusak olmuyolarmi?
esimin dahada vahim durumda olacagini dusunuyosunuz sanirim..
zaten surekli bana kilo ver oyle hamile kal dedigi icin 1 senedir bekletiyoruz. 6-7 kilo fazlam var, bu sekilde hamile kalirsam ayi gibi olurmusum bir ayiyla evli olmak istemiyorum dedi. kendide kilolu ustelik. ama o erkek oldugu icin hamilelik vs olmicakmis beni dusunuyomus...
Şu yazdıklarınız bile esinizin hamilelik döneminde asla yumuşamıyacağını gösteriyor. Hamilelikte kilo alacacaksınız belki çatlaklarınız oluşacak, doğum sonrası hemen kilo veremeyebilirsiniz o zaman da hakaret edecek size, çocuk durmayacak ev işleri aksayacak beceriksiz olacaksınız onun gözünde, çocuk ağlayacak kötü anne olacaksınız.
Anlattıgınız profilde ki adam bizzat bunları yapacaktır hiç değişir yumuşar diye düşünmeyim.
aslinda o zaman geri dondugum icin pismanim. simdiye coktan toparlamis kendime yeni bir hayat kurmustum. zaten benim icin en zoru evden ayrilmak, ayrilma konusmasi, bosanmak , cok duygusalim ve cok gucsuzum suanda... o yuzden keske donmeseydim o zaman.
o zamanlarda yumusama ihtimali olmazmi. erkekler o donemde daha merhametli ve yumusak olmuyolarmi?
esimin dahada vahim durumda olacagini dusunuyosunuz sanirim..
zaten surekli bana kilo ver oyle hamile kal dedigi icin 1 senedir bekletiyoruz. 6-7 kilo fazlam var, bu sekilde hamile kalirsam ayi gibi olurmusum bir ayiyla evli olmak istemiyorum dedi. kendide kilolu ustelik. ama o erkek oldugu icin hamilelik vs olmicakmis beni dusunuyomus...
Anne olmayı istemeniz kadar dogal birsey yok ama her cocuğun sağlıklı iletisimin kuruldugu, anne babanın birbirine saygi duyduğu, hakaret etmediği bir ailede büyümeye ihtiyacı var , ona bu ortamı olusturmazsanız hem çocuğa yazık olur hem size.cocuklari cok seviyo hep hayal ediyo cocugumuz olsa simdi soyle yapardi boyle derdi diye. yani hayalinde hep cocuklar var. ama nasil davranir bilmiyorum ki suanki tablo gercekten kotu...
haklisiniz, en iyi ihtimalle ben hamileyken bana hakaret edicek yine sen hakettin diyerek, hamile oldugum icin cok daha fazla uzulucem hormonlarin etkisiyle..
31 yasina giricem... bende cocuklari cok seviyorum. Allah nasip ederse anne olmayida istiyorum. yasimda cok kucuk degil artik.. gelecek korkusuda var ya bi daha evlenmezsem. hic aile kurmaz cocugum olmazsa...
Malesef öfke kontrolu olmayan insanlar nasil empati yapamiyorsa sizi dusunmuyorsa cocugunuzuda dusunmeyecekoyle duruyor. soyledigim biseye sinirlenip benden cikariyo hincini.
cocuktanda cekinmez yada uzulmez degilmi.. onun yaninda hakaret etmeyeyim bagirmayayim dusuncesi olmaz yani..
ilginc bi sekilde anne babasinin iliskide boyle degil , babasi sakin kibar biri.. esime gore yani cok daha sakin saygili..
Malesef öfke kontrolu olmayan insanlar nasil empati yapamiyorsa sizi dusunmuyorsa cocugunuzuda dusunmeyecek
O kendi kafasini rahatlatma odaklı cünkü.
Böyle cocuklarda daha sinik, asosyal, özguvensiz oluyor malesef.
Bence bu küfürleri babasından görüp yaşayıp sizde aynısını yaşatıyor aile terbiyesi çok önemli eğitimle alakalı değil
Ailesi nasıl, küfürlü ve saygısız mı
Ya Allah aşkına eşine bunu diyen birinden hala merhamet ve saygı mı bekliyorsunuz?
Kesin konuşuyorum HAYIR. Eşiniz hiç bir zaman sizin hayal ettiğiniz gibi biri olmayacak.
Çocuk olunca zehir edecek size her şeyi. Zaten depresyondasınız buna lohusalık, bebeğe yetememe depresyonu eklenecek eşiniz sayesinde.
Sakın saf olmayın bu kadar. Asla hayal ettiğiniz bir aileniz olamaz bu insanla..
Anne olmayı istemeniz kadar dogal birsey yok ama her cocuğun sağlıklı iletisimin kuruldugu, anne babanın birbirine saygi duyduğu, hakaret etmediği bir ailede büyümeye ihtiyacı var , ona bu ortamı olusturmazsanız hem çocuğa yazık olur hem size.
Size tabiki bosanin ayrilin diyemem.Kendi cocugu olmasina ragmen..
Ben 31 yasina giricem, 4 senedir evliyiz ve hep duzelir iyilesir diye umitlenip bekledim iyi olunca cocuk yapariz diyerek. Neredeyse yasim gecicek cocuktan. Onuda kafama takiyorum.. ayrilsam yeniden evlenmicem belkide... diceksinizki bu hayattan iyidir dogru ama iste hayallerim vardi yasadigimla alakasi olmayan, cocugum olsun istiyodum..