Eşimin öfkesi ve benim sindirilmişliğim. yardım edin

evlilik konusunda evet cok basarili degil.
is konusunda gercekten basarili, gozumde buyutmuyorum.yasina gore geldigi mevki ve elde ettigi gelir gercekten kimsede yok. bunun sebebide zaten cok hirsli olmasi, is odakli olmasi, aslinda bana karsi davranislarindaki ayni sebeplerden bu kadar basarili...
benim soyledigim biseye, onu elestirmeme, yada yaptigim biseye ne zaman gerilse hosuna gitmese beni ezme davranisina giriyo. guc gosterisi yapiyo, bastiramazsa kufur hakaret ile devam ediyo. ne zaman neye sinirlenip kizacagida tam belli degil. ofke sorunu kesin var, ama bence narsistlikte var..

ben ayda 1-2 kez terapi aliyorum. kendim icin.. en azindan bu durumla nasi basedebilirim diye.
dogru soyluyosunuz. sanirim kor gozlerimi biraz acmam lazim.. bende bagimli durumuna geldim bu iliskide.

malesef esimin kufuru hakareti hic bitmedi. her seferinde ofkelendiginde agzindan cok kotu sozler cikiyor. dizi haber mac izlerkende kufur ediyo, trafiktede oyle. kendi potansiyelinde zaten oyle, banada soylemekte bi sorun gormuyo..

yapamam cocuk. hic guvenmiyorum kendime bu iliskide. onu perisan edemem . bide cocuk olursa kesin bosanmak isterim ona verdigi zarari dusunup, sonra bosansamda bir omur esimle gorusmek zorunda kalirim. suanda es olarak bunlari duyuyosam eski es olarak neler duyar gorurum Allah bilir! gozum yemiyo yani...

kendim icinde bi karar verip uygulamam gerek biliyorum, ama gucum cok az. tam anlatamiyorumda size sanirim ama 5 senedir yasadigim seylerle psikolojim, kimligim, herseyim degisti...

karsiligini veremiyorum zaten yapima ters. kufur hic etmedim mesela o kadar duydugum seye ragmen.
ve evet ben kufur edersem belki dahada dumduz gidicek, belki vuracak bana.

aslinda en bastan baslayabilirim. cocugum yok, 30 yasindayim. meslegim var tekrar ise girer calisirim. bi sure ailemde kalirim sonra kendim eve cikarim .. bi daha evlenirmiyim cocugum olurmu bilmiyorum cok isterim ama, olmazsada bu iliskide erken yaslanip olmekten daha iyi olur galiba.. diledigim gibi giyinirim en azindan, denize girebilirim. bunlarda yasak bu iliskide cunku.

Ya adamdan çok sen sorunlusun
Niye adamın tekinin her lafını yutuyorsun

haklisiniz malesef.
cocuk istedigim icin ve bu iliskide olmamasi gerektigi icin acil bir yol bulmam gerekicek..
İnanın çocuk isteğinizi anlıyorum, kendinizi çıkmazda hissediyorsunuz. İlk önce yumurtalık dondurmayla başlarsanız. Bir doktorla görüşün fikrini alın. Sonra bu adama cevap vermeye başlayın. İnanın ezik bir karakter. Bir üye anlatmış size şimdi bulamadım o sizin zekanızla dalga geçince siz de onukiyle geçin. Gerekirse aşağılayın gururunu kırın. Kulağa hoş gelmiyor evet ama böyle giderse siz gerçekten aklınızı kaybedersiniz. Aldırmayın ona, kendinize tek başına dünya yaratın. Ve ona değişmezse kopup gideceğinizi bildirin. Bunu yapamıcaksınız biliyoruz ama blöf yapın bari. Ya dört yaşındaki bir çocuğun saçını çekse arkadaşı o da karşılık verir, siz en doğal tepkilerinizi kaybetmişsiniz ve bu sadece çocuk uğruna ya da sevgi diyorsunuz. Bu adam böyle devam ederse siz o çocuğa hiç kavuşamıcaksınız. Bir de böyle düşünün.

Düşünsene 5 yaşında çocuk bir hevesle baba ağaç resmi yaptım deyip yanına gidecek
Bu ne biçim resim lann bu mu ağaç
Bunun nesi ağaca benziyor alacağı cevap bu olacak
İyi bir şey yaptığında kendi çocuğu kötü bir şey yapıp başarısız olduğunda beyinsiz anasının oğlu ana tarafına çekmiş bir.... Bilmeyenler yetiştirdi olacak

Adam sizi yok etmiş sindirmiş büyük ihtimalle çocuğada aynısını yapacak
Benim çevremdeki 10 yaşında olup antideprasını yetmeyip daha fazlasını isteyen hayatından bıkmış çocuklardan olacak

Adam sizi sevmiyor gözünüzü daha nasıl açacaksınız
Duymadığınız hakeret kalmamış
Berbat bir herifle evlisiniz sizi sevdiği için değil sizi sindirebildiği evliliğinde at koşturabildiği için sizinle evlenniş
Elbette bir gün gerçeği kabullenirsiniz umarım sizin için çok geç olmax

Hayir gayet anliyorum. Yasadigin sey cok zor. Bu izdirabi biliyorsun, alistin artik fakat bosanmak nedir bilmiyorsun. Bilmedigin seydenki korkun, bu cektiklerinden daha büyük. Mantigini devre disi birakiyorsun.

Bence en iyisi bak hafta sonu olmus, annenlere yanliz git. Orda biraz nefes al. Is yerinden bir kac gün izin al ve annenlerde kalmaya devam et. Istediklerini yap. Arkadaslar ile bulus, avm'ye git. Evde kitap kahve keyfi yap,..

Bu sekilde birazda bosandiktan sonra annenlerde kalmanin bu kadar korkunc olmadigini ögrenirsin. Yani bosanmak artik "bilinmeyen bosluk" olmaz. Gücünüde toplarsin ve sonunda annene anlatirsin herseyi. Terapi sikligini yükselt ama, her hafta git. Bunlari üstünden atman zaman alacak, ama atacaksin canim. Zararin neresinden dönersen her zaman kardir.

Saygısını Nasıl kazanabilirim demişsin.Kazanamazsın.Eminim çok saygıdeğer bir insansın ama eşin seni sinirlendiğinde kırabileceğini düşünüyor.Sana saygı duymayı istemiyor ki saygısını kazanabilesin.Bence bırak boşan gitsin Mutlu yaşa

Psikolog hiç yol göstermiyor mu?

gosteriyor. ustune gitmemem uzerinde calisiyoduk en son. acaba ben uzatmazsam is hakaret kufure donmezmiye bakiyo. ama bu en son ornekte benim cok bi hatam yok. cok ustunede gitmedim yani normal gunluk bi konusmaydi. bakalim anlatinca neler diyecek

haklisiniz. olmasi gereken tepkileri vericem.. icimde yasayip yipranacagima, bende umursamadan konusabilirim. kaybedicegim bisey olmaz sanirim..

cocuguna karsi o kadar acimasiz olurmu bilmiyorum. ama cocuk bir hata yaptiginda benim oglum olur, bi basari elde ettiginde iste onun oglu olur. o kesin , daha simdiden benim aklimi kucumsuyo cunku.
daha once ciddi olarak akillarimiz bir degil uyusmuyoruz falan demisti. kendi hayatinda sorunlar yasadigi bir donemde.

Cok dogru tespitiniz, aynen oyle.
icinde oldugum dongu cok korkunc gorunebilir ama bildigim tanidik bir dongu, nerede baslayip nerede bittigini biliyorum. ayrilmadiginida biliyorum. ama bosanmak/ ayrilmak cok farkli bilmedigim bir durum.

aslinda esim cok seyahate gittigi icin annemlerde kaldigim oldu, yalnizda kaliyorum her ay belli bi sure. ama onu hayatimdan cikarmak nasi olcak bilmiyorum.

annem cok detayli bilmiyo ama anlatsam sasirmaz, bildigi seyler var cunku. terapiyede haftada 1 devam edicem.
calismiyorum bu arada, isi birakmistim 1 sene olcak neredeyse.

O zaman kendine kücük bir bavul hazirla ve annende kal. Dedigim gibi dinlenip, annen ile konustugunda beraber ilk is bir avukata gidin. Avukatin sana yasal süreci anlatmasi bile, bosanmanin hayal degil, gercek olabildigini düsündürür sana.

Su an cok pasifsin, kimildamadigin sürecte bosanmak hep hayal kalacak senin icin. Mecbur bisey yapmalisin. Annene herseyi anlatmak bile büyük adim.

Avukat ile konustukan sonra, esin ile konusabilirsin. Esinin agresiflesecegini düsünüyorsan yaninda bir arkadas, kuzen felan biri olsun.

Eşiniz narsist. Düzelir mi? Pek sanmıyorum. Ettiği küfürler akıllara zarar. S.kik ne demek? Çıldırdım burda hayvan herif.

Müdür olmuş da bi b.k olamamış. İnsaniyet vicdan sıfır. Sizin gibi sabırlı bir eş bulmuş kıymet bilmiyor. Ömür geçmez böylesiyle. Kımıldayın, bir şeyler yapın. Yoksa kalacaksınız öyle. Yaşınız genç ne güzel günler var önünüzde..

O herif sadece kendini sever, kendiyle sevişir öyle mutlu olur, manyak çünkü.. Başkasının yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu demir zannedermiş hesabı, o çok beğendiği aklını birgün bir gömerler neye uğradığını şaşırır. İnsani eğitim ve kendini yetiştirme eksi 1 milyon.. Olmamış bu herif.. Anana babana söyle seni yeniden yapsınlar olmamışsın sen deyin.. O ona yeter.

Benim bir akrabamın Geri zekalı kocası böyleydi
Kimseyi beğenmezdi dötüm ve ailesi
Şimdi başka biriyle evlenmiş sustallı maymuna dönmüş
Benim akrabamda yaptığı gibi başkasının ailesinin yanında küçük düşürmeye çalışmış suratına yediği bacanak yumruğuyla kendine gelmiş
Kadın ne ayrılıyor ne bunun tek sözünün altında kalıyormuş
6 ayda kelaynak kuşu gibi kaldı
Beter olsun

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorundadır
Eşiniz size hiç saygı duymuyor
Bence bu evlilikten pek de hayır gelmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…