cok inanmiyorum artik heralde, sevgininde anlami kalmadiki. yani genelde kavgalarimizi yasananlari dusundugum icin sevip sevmedigine gelmiyo sira. bence sevgi nedir bilmiyor. hirs basari, zeka akil ile kafayi bozmus. umrunda degil sevgi hisler falan zayiflik olarak goruyo olabilir..
deger gordugumu dusunmuorum bu kadar umursamazca evden kovan, kufur hakaret eden bi insan deger veriyo olamaz. insan esine bunlari soyleyemez yoksa ..
Kendi yapısı öyle diye cekilir mi bu hayat, kimse kimsenin şamar oğlanı değil ki, Ağustos Ayı'ndaki konunuzu da okudum, siz bu adamdan ayrılamayacaksınız muhtemelen, biraz zaman geçince yaşım geçiyor diye cocuk da yapacaksınız..cok isteyerek dil dokerek sevgili oldu, ve cok isteyerek evlendi. bende oyle. simdi onlar hic yasanmamis gibi davraniyo. beni kontrol altina almak bu sekilde yasamak istiyo asil derdi o.
bide onun icin en onemli sey isi, basarisi, akli, onlara odakli yasiyo. ev icinde yeterli parayi vermek faturalari odemek kirayi odemek , isten cikip eve gelmek onun acisindan herseyi yapmak demek. bana verdigi psikolojik zararin farkinda degil cunku senin yuzunden diyo. akilli ol aptal olma haketme bunlari. kendi ailesinede cok tahammulsuz cok kirici kaba olabiliyo.
o yuzden kendi yapisi boyle diye cok gecistirdim icimde.
ben saygiyi hep korumaya calistim.
onca isittigim lafa kufure ragmen esime hic kufur etmedim mesela. he bu sekilde yaparak belki daha bile cok ezilmis olabilirim tabiki.
tek tarafli bir saygisizlik soz konusu.
Bakin bnm esimde ayin 15 gunu evde olmuyor.
Esimde iskolik, kariyer odakli biri.
Bana su sekilde kufur kiyamet gitse onun agzini gercekten kirarim, yaparim bunu, o da bunu cok iyi biliyor.
Diyorsunuz ki hep kendi basarilarindan bahsediyir, beni asagiliyor.
Adam narsist.
Acin bi suru uzerine video var ve bu insanlar ciddi yardim almadiklari surece degismezler.
Omur boyu hakarete maruz kalacaksiniz, buna kendinizi hazirlayin.
Kendi yapısı öyle diye cekilir mi bu hayat, kimse kimsenin şamar oğlanı değil ki, Ağustos Ayı'ndaki konunuzu da okudum, siz bu adamdan ayrılamayacaksınız muhtemelen, biraz zaman geçince yaşım geçiyor diye cocuk da yapacaksınız..
Umarım yanılırım ama şuan ki tavrınızdan anladığım bu.
O kufur ettiginde siz susmakla hata yapmissiniz zaten. Sizde sert bi dille konusucaktiniz karsisindaki pasif biri degil bunu ona gostercektiniz. Sahsen suan esim bana kufur etse. Cok sert bi dille karsi cikarim ve sonrasinda da trip atarim. Ztn anlar hatasini bidaha yapmaz. Ama siz susmussunuz. Oda nasilsa susuyo bisey demiyo diye terbiyesizligi ele almis
Gözümde canlandı ya yapma şöyle şeylerAyrıl aman ha boşan bilmem ne diyip vebal almak istemem. Benim eşimde aşırı derecede sinirlidir gözü hiçbişey görmez bağırır çağırır ama küfür ve hakaret etmez böyle ağır konuşamaz sonucunda ne olacağını bilir çünkü. Ben o sinirlenip bağırdığında ortadan yok olurum genelde ne dediğini duyarım ne bisey kendi kendine bağırır hatta bazen elini kolunu kafasını duvarlara dolaplara vurur sonra kükremesi biter gelir yanıma miyavlar :)) tabi o zamanda ben pek oralı olmam yüz verme takma başka bişeyle uğraş yüzüne dahi bakma snirlenince konuşsun konussun sussun ne sen duy üzül ne de o kendini bi halt sansın bol sabır diliyorum
Siz sindirilmemişsiniz ki. Alışmışsınız ikisi çok farklı şeyler. Eğitimsiz, parasız ve gidecek yeri olmayan bir kadının bu durumunu anlarım. Ama sizin gibileri gerçekten anlamıyorum. Bu adamın ağzından çıkan lafların dayaktan ne farkı var. Hayır bu lafların binde birini babasından annesinden işitse kaçacak kızlar, aynı şeyi kocalar yapınca birden sabır taşına dönüşüyor. Çocuk istiyorsunuz da o çocuğun böyle bir babanın elinde nasıl bir psikopata dönüşeceğini kestiremiyor musunuz. Hiç bir çocuğa bunu yapmaya hakkımız yok. Kocanızdan ayrılamıyorsanız çocuk da yapmayın lütfen. Ülkede yeterince böyle insan var. Evlat olsa sevilmez yazıklar olsun.zorla kısırlaştırılması gereken insanlar olduğunu düşünüyorum bir süredir. Bu da onlardan biri. Hümanist olamıcam bu konuda kusura bakmayın. Size söylediği laflar beni bile çıldırttı maşallah size. Atomu parçalamış mübarek.
Ee napaym kafama takıp kilomdan mi düşeyim:))Gözümde canlandı ya yapma şöyle şeyler
ayrilma noktasina cok geldi iliskimiz, ama ben bir turlu kalkip terkedemedim bu evi. bi kere yaptim 2 sene once o zamanda aradi geri cagirdi barisalim diye, dondum. hata oldugunuda hissederek dondum aslinda..
bu huzursuz mutsuz ortama cocuk yapamam. ama yasimda geliyo ve bunu dusunmuyo degilim dogruya dogru.
bisey yapicaksam sanirim hemen ayrilmam hemen bi adim atmam gerekiyo kendime yeni hayat kurmak icin..
5 senedir birlikteyiz biz, 4senedir evliyiz.. degisim olsa olurdu bende gorurdum..
ilk evlendigimiz zamanlardada kavga edince hep beni bosanmakla tehdit etti, yurtdisindaydik biletini aliyorum turkiyeye gidiyosun yarin dedi daha 1 aylik evliyken. cok agladim cok uzuldum. o zamanlar buyuk bi sok yasamistim.
Bir karar vereckseniz arkasında durun bundan sonra, gidecekseniz dönmemek üzere gidin , herseyin farkındasiniz o yüzden birşey yazmanında anlamı kalmıyor.
Ama cesaret edip de bu adamdan ayrılabilirseniz, üzerinizdeki baskıdan kurtulunca, onunla geçen hergününüze üzüleceksiniz.
Yok yok o kilolar lazımEe napaym kafama takıp kilomdan mi düşeyim:))
İşte size onca hakareti, küfürü eden adamı nasıl affedebiliyorsunuz icinizde, bakın 5 yılda bu adam sizin psikolojinizi bozmuş sağlıklı karar verebilme yetinizi kaybetmişsiniz farkinda mısınız? Sizin kendiniz için psikolojik destek almanız lazım. Eşiniz sizi seviyor mu ,sevmiyor yazdıklarınızdan anladigim ha bunca yaptığına rağmen seviyorsa da sizi bu sevginin ne anlamı var ki, size zarar veriyor, yere batsin öyle sevgi.tek anlayamadigim sevgi iste.
bazen diyorum acaba seviyo beni kendi psikolojik bi sorunu yuzundenmi oyle konusuyo, ailesinede kaba. belki isteyerek soylemiyo .. kendi icimde affetme huyum var bunu nasi asicam..
bugunden itibaren karsi cikicam, en azindan bunu yapicam kendim icin. bana kufur hakaret ettigi anda sert cikip susturucam. gidicem yanindan ve konusmicam. bakalim oyle nolucak, belki kendi der ayrilalim diye. yada kendi vazgecer uslubundan (sanmiyorum ama)
Adamın psikolojik olarak rahatsız olduğu sence buradan belli değil mi?cok isteyerek dil dokerek sevgili oldu, ve cok isteyerek evlendi. bende oyle. simdi onlar hic yasanmamis gibi davraniyo. beni kontrol altina almak bu sekilde yasamak istiyo asil derdi o.
bide onun icin en onemli sey isi, basarisi, akli, onlara odakli yasiyo. ev icinde yeterli parayi vermek faturalari odemek kirayi odemek , isten cikip eve gelmek onun acisindan herseyi yapmak demek. bana verdigi psikolojik zararin farkinda degil cunku senin yuzunden diyo. akilli ol aptal olma haketme bunlari. kendi ailesinede cok tahammulsuz cok kirici kaba olabiliyo.
o yuzden kendi yapisi boyle diye cok gecistirdim icimde.
Sevgi mi?tek anlayamadigim sevgi iste.
bazen diyorum acaba seviyo beni kendi psikolojik bi sorunu yuzundenmi oyle konusuyo, ailesinede kaba. belki isteyerek soylemiyo .. kendi icimde affetme huyum var bunu nasi asicam..
O kendine es secmemis stres topu, köle secmis. Sizi ezerek yukari cikacagini saniyor cunku asagilik kompleksi yasiyor kendi icinde. Aslinda belki de o kadar basarili degil. Siz de gozunuzde buyutmussunuz boyle boyle...Ne basarisi yapmis ki merak ettim. Belki isinde basarili olabilir ama evliliginde basarili degil. Iyi bir koca degil mesela. Bu evlilik yuruyorsa sizin fedakarliklarinizla yuruyor muhtemelen.dogru, sinirine hakim olmasi gerektigini dusunmuyor cunku saygi yok
hatta bana saygi hakedilir diyo oyle davran saygi gor. ben ayna gibiyim sen ne istersen onu veriyorum kufur istiyosun ediyorum diyo dahada deli ediyo insani. ne yapsam ne desem onda suc hata yok yani hersey benim yuzumden.
kendi mukemmel cunku. surekli kendi basarilari akli, ben biseyini begenmezsem falan guclu olmak icin beni ezer sen ne yaptin ne basardinki der.
narsistlik var... gecen su ulkenin basina gecip yonetsem harika olmazmi dedi. yada ileride hayatimi kitap yazicam diyo. tamam basarili dogru, cok genc yasta cok seyler basardi hirsli cunku akillida tamam. ama insan durduk yere daha o raddeye gelmeden hayatimi kitap yazicam diye hedef koyarmi ? yani bana bi degisik geliyo bunlar.. yanindada hep beni eziyo oda ilginc cunku beni cok begenerek isteyerek severek evlendi el ustunde tuttu benimle olmak icin cok cabalamis cok istemisti evlenmeyide cok istedi. simdi geriye donup baktiginda bunlar olmamis gibi davranir konusur birlikte istedik der, sen evlenmeyi benden cok daha fazla istedin falan der.
O kendine es secmemis stres topu, köle secmis. Sizi ezerek yukari cikacagini saniyor cunku asagilik kompleksi yasiyor kendi icinde. Aslinda belki de o kadar basarili degil. Siz de gozunuzde buyutmussunuz boyle boyle...Ne basarisi yapmis ki merak ettim. Belki isinde basarili olabilir ama evliliginde basarili degil. Iyi bir koca degil mesela. Bu evlilik yuruyorsa sizin fedakarliklarinizla yuruyor muhtemelen.