Eşimin öfkesi ve benim sindirilmişliğim. yardım edin

Bunun eğitimi ne acaba merak ettim nereyi bitirmişte bu kadar zekiymiş anladığım kadarıyla orda burda parayla okumuş.. bu uslupdeki adamı üst düzeyde çok tutmazlar zaten yakında şutlanır...

Evet arkadaslarinda dedigi gibi. Cok fazla taviz vermissiniz. Asla ve asla kendinize salak manyak bile dedirtmeyin ki bu adam dahada aşmis bunlari. Bende evliyim ama bizim aramizda hep bi saygi olduguna inaniyorum ve asla birbirimize kizsak bile salak manyak veya kufur demiyoruz. Aradaki saygiyi korumak onemli. Unutmayinki sayginin olmadigi yerde sevgide olmaz.

Dummkopf aslında. Alman falan mi kendisi yada yurtdisi dediginiz almanyada mi yasadiniz.

Bir kere banada ex nisanlim dummkopf demisti , sözde sevgi gösterisiymis.

Aptalkafanin neresi sevgiyse , hemen itiraz etmistim.

Düzgün konuş diye
Bozulup Özür dilemisti.

Sürekli uyarin bari sizde belki bir değişme olur.
Ama en nefret ettigim seydir salak aptal falan.

Bu öküz sizi sevmiyor ki. Sanki nefret ediyor sinirini çıkarıyor sizden. Sevmeyen insanın içine sevgi ekemezsiniz. Çocuk falan düşünmeyin bu adamdan
Düzelme ihtimali göremedim ben malesef

Bu hakaretleri duyarken eşinizin karşısında dunkof gibi aval aval bakıyormusunuz gerçekten
Ne diyorsa 10 katını söyleyin ağzınız armut toplamasın
Ben eşime ne kadar ekmek o kadar köfte işine geliyorsa diye diye çok şükür değiştirdim
Bir anda gemileri yakıp sizi en can alıcı noktadan vurmaya çalışıp üstüne hiçbirşey olmamış gibi davranıyorsa anında tepki vermelisiniz
İnanın küfür hakaret vs nefret ederim ama eşime bir erkek gibi ana avrat küfür etmişliğim vardır sonra nemi oldu eşim normale döndü şimdi ben kırılmayayım diye elinden geleni yapıyor maşallah diyeyim 17 senelik evliyim

Bi kere adam terbiyesiz, orasi net. Ikincisi sizi kaybetme korkusu yok, o yuzden gayet rahat. Bir digeri ise; allah askina esiniz size o hakaret ve kufurleri ettiginde sus pus kabulleniyorsaniz, siz kendinize saygi duymuyorsaniz o niye saygi duysun

Anasına neyse de avradına diyipte kendini karıştırmasaydın ya bacım

Sizr vericek tavsıyem yok.kendımden cok sey buldum.uzuldum.allah yardımcınız olsun.yanlıs evlilikler yanlıs secımler bence.umarım kurtulursunuz.ben maddı olarak kendımk toparlayınca bosanıcam.hakaret kufur siddet de var cok olmasa da ama azı cogu olmaz.iş stresını benden cıkarır.seviyesix biriyle beraber olmak zor.12 yasında bı ergen erkegin hareketlerı.olgun bi adam oturur konusur.ben de türlğ hakaret yiyorum.sen kadın degilsin.sen kadın mısın.hayatta ne basardın.butun gun otur..allah hakettıklerını gosterir umarım bi gun.

Her saniye acaba Ne zaman dellencekte küfür yiyecem diye düşünmekle ömür geçmez.Kendinize yazık etmeyin heleki böle küfür edilen ortama çocuk getirmeyin.İmkanım varsa bir dakika çekmem.Benimki belki çok ekstrem bir durum olacak ama eşimin bir kere bile sesini yükselttiğini duymadım.Ama bence bu kişilikle ilgili çünkü eşim genel olarak herkese karşı bu şekilde.Tartışmalarımız elbette oldu ama dediğim gibi kesinlikle sesini yükseltmez ve ağzından bir hakaret duymadım.

Çok bencil ve saygısız biri eşin.Böyle bir adamdan çocuk yapsan daha beter olur diye düşünüyorum.Çocuk yeri gelir hasta olur falan bu adam seni bile öfkelenip çocuğu sen hasta ettin diyecek tiplerden gibi geldi.Bence terbiye sınırını aşar beni aptal yerine koymaya devam edersen sonumuzu iyi görmüyorum de.İnsan olamamış o,annen hastaysa böyle davranamaz

Anneniz cekmis bu durumda sizi uzmemek icin..
bazi durumlarda bu tam terside olabiliyomus, cocuklar annenin ezildigini gorup babayi ornek alabiliyo, anneye saygisizlasabiliyolar, ezik gorup cok takmayabiliyolarmis.. yani bu dahada kotu bi durum tabiki..

Esiniz sizi sevmiyor..yazdiklarinizdan net anlaşiliyor.
Nasil konuşmalar onlar okurken şok oldum..Nasıl bi insan öyle..
kaybetme korkusu hiç yok saygi zaen yok..
Çozum bosanmak gibi duruyor hakkinizda hayirlisi olsun

sevdigini soyluyo hep ilginc bi sekilde. bunuda ben anlayamiyorum. iyiyken sarilir oper birlikte vakit geciririz. ama biraz ustune gideyim yada biseye sinirlenip gerilsin ettigi laflarin haddi hesabi yok , bu nasi sevgi diye bende emin olamiyorum.
kaybetme korkusu hic yok. sifir. hatta kavgalarda direk uste cikarak bosan diyebiliyo. yada S***** G** (Defol) diyo mesela. gitmeyecegimi bildigi icin mi yoksa cidden umursamadigi icinmi bilmiyorum ama en kiymetli kendisi. ondan vazgeceni o hic sevmez gibi dusunuyodur.

Cok haklisiniz. icimdeki bu sucluluk ve onu birakma psikolojisini nasi yenerim ve gerceklerle yuzlesip ayrilabilirim bilmiyorum.
en cok korktugum sey ailemin, sevdiklerimin yaninda beni asagilamasi yada oyle laflar duymak cunku o insanlarida uzmus sasirtmis olucam. bundan cok utaniyorum , bi kac kez ailemin onunde hafif cikismalari olmustu onlardada cok utanmistim. hic bi sekilde reva gorulecek bi tarafi yok aslinda ama icimdeki o sucluluk hissini sorumluluk hissini atamiyorum.
esim hic biseyin sorumlulugunu almayip benim uzerime attigi icin ben altinda eziliyorum artik..

Ayrıl aman ha boşan bilmem ne diyip vebal almak istemem. Benim eşimde aşırı derecede sinirlidir gözü hiçbişey görmez bağırır çağırır ama küfür ve hakaret etmez böyle ağır konuşamaz sonucunda ne olacağını bilir çünkü. Ben o sinirlenip bağırdığında ortadan yok olurum genelde ne dediğini duyarım ne bisey kendi kendine bağırır hatta bazen elini kolunu kafasını duvarlara dolaplara vurur sonra kükremesi biter gelir yanıma miyavlar :)) tabi o zamanda ben pek oralı olmam yüz verme takma başka bişeyle uğraş yüzüne dahi bakma snirlenince konuşsun konussun sussun ne sen duy üzül ne de o kendini bi halt sansın bol sabır diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…