- 27 Nisan 2012
- 15.296
- 18.017
- 498
- Konu Sahibi Amazing family
-
ve bile bile köle olmak!!Onemli yerleri alintilayim dedim sözde :)
Iyi de ilk alintidakini soyleyen adama daha o hafta ikinci alintidaki muameleyi yaparsan senin daha cook tepene biner. Kesinlikle yapmamaliydin bunu. O halde ve o laflarin uzerine hala adami rahatlattim diyorsun. Iste bu yuzden o laflari duyuyorsun ya zaten. Bildiğin kölelik seninki bence de.
Konuşamadım dün ben yattım o oğlanı uyuttu ben uyumamıştım konuşuruz diye ama o uyumuş. Kırgınlığımı belli ettim ama anladıysa tabiKonuştunuz mu eşinizle
Kv gezmeye gitmişti o ara kanamam başladı annem geldi bu yüzdenbazen hemcinslerimi anlayamıyorum ben. valla boşanılası koca. hanımlar diyorlar ya öyle ehrşeye boşan da denilmez diye. ama bu adamda çekilecek gibi değil ki.
hem ailesine bir ev kuramayan erkek benim için ne koca ne baba olmaya uygun geliyor.
bebeği düşmesin diye kadın savaşırken adamın böyle densiz konuşması da çok çirkin.
kanaması olan kadından beklentileri de iğrenç.
yani konu sahibi sen de garipsin. böyle adamdan isteyerek 2. çocuk neden ki??
çorap giydirmek ne ya hu?? ben eşime çorap giydirsem hastalık vb. durum yoksa onu eşim olarak görmemeye başlarım. 3. yaşındaki oğlum bile kendi giymeye çabalarken komik yani.
bir de şeyi anlamadım. kv ile yaşıyorsun ama düşük yaparken annen sana bakıyor?? çok tuhaf
herseyıne kosarsa yapmaz canımhadi yemek ütü vs yapılır da en azından konu sahibi artık kocasına çoraplarını kendisinin giymesini,pijamasını kendisinin giymesini,ayakkabılarını kendisinin boyamasını öğretebilir
tahmin ediyorum ki kocası 5 yaşından büyüktür bunları bizzat yardımsız yapabilir
Çorap giydirmek nedır ya hu ? Kendini neden bu kadar asagilatiyorsun? Dün sen onun çorabını giydirdigin için bugün o senin üstüne basıyor . Baştan çıtayı gereksiz yüksek tuttuğun için şuan beklentisini karsilamiyorsun ve bu da seni onun gözünde değersiz yapıyor .ne kadar değerli olduğunu göstermek için bir daha asla çoraplarını giydirme ,yemeğini beğenmiyorsa önüne koyma ve bu adamdan bir daha çocuk yapma .hala bosanmam dersen de evini en kısa sürede ayır ki ailesinin yanında sana daha fazla kardeş muamelesi yapmasın . Ben olsam annesinin pişirdiği yemeklerle bir sofra kurar , hepsini masaya oturtur karşılarina geçip :Siz böyle iyisiniz ,ben size fazlayım, der değer görmediğim o evden bir an önce çeker giderdim .ama sen sanırım kocasını çok sevengillerdensinBir derdim var forumundan başka bir yere konu açamayacak mıyım ben diye sorar oldum kendime son zamanda.
1 hafta önce 5 haftalık bebeğimi düşürdüm Ve bunun üzüntüsünü hala içimde yaşıyorum. Düşük tehlikem varken 2 gün kanamam olduğu için evde ayaklarımı uzatıp yattım işleri annem yaptı yemek felan. Eşim bu süre zarfında ne yatıp duruyorsun oh senden iyisi Yok zaten düşecek kalkta bari düşsün bir an önce kurtul hep bu tarz konuşmalar yaptı. Sonrasında bebeğim düştü ki ben düşene kadar inanmadım onun gideceğine tuvalete bile gitmedim onu kaybetmemek için. Birlikte karar alıp hamile kaldığım halde eşim hiç umursamadı bu durumu zaten belliydi ağrılarından fln deyip geçiştirdi. Beni ağlarken görünce noluyor sana bu ne hal gibi şeyler söyleyip kızdı bana. Ağzının payını verdim tabi ama içimde yaşamaya başladım acımı. Ona hissettirmiyorum onunla paylaşmıyorum artık.
Düşük sonrası hemen ilişkiye girilmediğini bilir çoğumuz henüz bir hafta olmamışken eşimin isteğini anlayıp onu rahatlattım açık bir şekilde yazamıyorum anladığınızı umuyorum.
Bu derece düşündüm onu ki hep her konuda düşünmüşümdür. Ayakkabılarını temizlerim çorabını giydiririm. Ama bunlar sürekli olamıyor maalesef çünkü bir oğlumuz var Ve yorulduğum için aksatabiliyorum. İlk zamanlar eşime işe giderken kahvaltı hazırlardım ama ya yemeden gider ya da sofraya hazırlanıp zor gelirdi soğurdu herşey.
Böyle olunca bir de Doğum yapınca hazırlayamadım çoğu zaman. Bir de eşimin ailesiyle yaşıyoruz gün içinde dinlenecek vakit bulamıyorum bile ..
Uzun oldu biraz ama anlamanız için yazıyorum. Hep kötü yönlerimi dile getirir iyi yönümden hiç bahsetmez. Bugün yine sinir etti beni . Çok rahatsızdım bugün hazır çorba Ve fırında makarna yaptım. İşten çıkınca ne yaptın diye sordu sadece bu mu ne yapıyorsun ki zaten? İşe giderken bir kıyafetimi hZırlamıyorsun bile. Bütün kıyafetleri dolapta ütülü sadece dolaptan çıkaracak beyefendi... Yok benim çıkarıp kapının arkasına asmam lazımmış. İlk zamanlar çorabına kadar hazırlar giydirirdim ama kıymet bildiği Yok ki içimden gelmiyor öyle olunca. Hem kocaman adam hazır olan kıyafeti kendi giyemiyor mu Yani ? Bunları söyledim kendisine ve hiç kıymet bilmediğini . Öğreneceksin diyor.
Son birşey daha yazacağım bu ara dikkatimi çekti. Yemekleri hep ben hazırlardım sofradan kalkarken elinize sağlık derdi ortaya annesi geçen yemek yaptı ona özel eline sağlık xciğim dedi bugün ben hazırladım yine elinize sağlık dedi. Benim yaptığım hiçbirşeyin değeri Yok öyle hissediyorum.
Sizce ne yapayım ? Telefonda tartıştığimiz konunun üzerine gideyim mi? Yoksa kırıldığımla kalayım mı ?
Abartıyor muyum sizce ? Daha anlatamadığım çok şey var .. Sizin deneyimlerinize fikirlerinize ihtiyacım var
Maalesef öyle... Bunları yapmayacaksan niye evlendim seninle dedi bir ara bende dedim hizmetçi mi aldın kendine beni hayır eş aldım Benim eşim herşeyi yapmalı dediBazıları hayat arkadaşı, eş değil de kendine hizmetçi alıyor sanki. Bunu bu forumda daha iyi anladım...
Evlenmek kadar boşanmak da normal ..bil istedim !Merhametsiz çok hemde vicdan Yok maalesef offff ama evliyim işte onunla
Ayakkabilarini temizler corabini giydiririm ama arada aksiyor kismindan sonrasini okumadim.Bir derdim var forumundan başka bir yere konu açamayacak mıyım ben diye sorar oldum kendime son zamanda.
1 hafta önce 5 haftalık bebeğimi düşürdüm Ve bunun üzüntüsünü hala içimde yaşıyorum. Düşük tehlikem varken 2 gün kanamam olduğu için evde ayaklarımı uzatıp yattım işleri annem yaptı yemek felan. Eşim bu süre zarfında ne yatıp duruyorsun oh senden iyisi Yok zaten düşecek kalkta bari düşsün bir an önce kurtul hep bu tarz konuşmalar yaptı. Sonrasında bebeğim düştü ki ben düşene kadar inanmadım onun gideceğine tuvalete bile gitmedim onu kaybetmemek için. Birlikte karar alıp hamile kaldığım halde eşim hiç umursamadı bu durumu zaten belliydi ağrılarından fln deyip geçiştirdi. Beni ağlarken görünce noluyor sana bu ne hal gibi şeyler söyleyip kızdı bana. Ağzının payını verdim tabi ama içimde yaşamaya başladım acımı. Ona hissettirmiyorum onunla paylaşmıyorum artık.
Düşük sonrası hemen ilişkiye girilmediğini bilir çoğumuz henüz bir hafta olmamışken eşimin isteğini anlayıp onu rahatlattım açık bir şekilde yazamıyorum anladığınızı umuyorum.
Bu derece düşündüm onu ki hep her konuda düşünmüşümdür. Ayakkabılarını temizlerim çorabını giydiririm. Ama bunlar sürekli olamıyor maalesef çünkü bir oğlumuz var Ve yorulduğum için aksatabiliyorum. İlk zamanlar eşime işe giderken kahvaltı hazırlardım ama ya yemeden gider ya da sofraya hazırlanıp zor gelirdi soğurdu herşey.
Böyle olunca bir de Doğum yapınca hazırlayamadım çoğu zaman. Bir de eşimin ailesiyle yaşıyoruz gün içinde dinlenecek vakit bulamıyorum bile ..
Uzun oldu biraz ama anlamanız için yazıyorum. Hep kötü yönlerimi dile getirir iyi yönümden hiç bahsetmez. Bugün yine sinir etti beni . Çok rahatsızdım bugün hazır çorba Ve fırında makarna yaptım. İşten çıkınca ne yaptın diye sordu sadece bu mu ne yapıyorsun ki zaten? İşe giderken bir kıyafetimi hZırlamıyorsun bile. Bütün kıyafetleri dolapta ütülü sadece dolaptan çıkaracak beyefendi... Yok benim çıkarıp kapının arkasına asmam lazımmış. İlk zamanlar çorabına kadar hazırlar giydirirdim ama kıymet bildiği Yok ki içimden gelmiyor öyle olunca. Hem kocaman adam hazır olan kıyafeti kendi giyemiyor mu Yani ? Bunları söyledim kendisine ve hiç kıymet bilmediğini . Öğreneceksin diyor.
Son birşey daha yazacağım bu ara dikkatimi çekti. Yemekleri hep ben hazırlardım sofradan kalkarken elinize sağlık derdi ortaya annesi geçen yemek yaptı ona özel eline sağlık xciğim dedi bugün ben hazırladım yine elinize sağlık dedi. Benim yaptığım hiçbirşeyin değeri Yok öyle hissediyorum.
Sizce ne yapayım ? Telefonda tartıştığimiz konunun üzerine gideyim mi? Yoksa kırıldığımla kalayım mı ?
Abartıyor muyum sizce ? Daha anlatamadığım çok şey var .. Sizin deneyimlerinize fikirlerinize ihtiyacım var
Alkış beklemiyorum tabiki sadece onun için yaptıklarımı anlatmazsam nankör olup olmadığını bilemezsiniz diye açıkladım.Ayakkabilarini temizler corabini giydiririm ama arada aksiyor kismindan sonrasini okumadim.
Kadin kendine deger verecek. Kusura bakmayinda siz onun esimisiniz ucretini verip ozel islerini yaptirdigi calisani mi?
Kendine deger vermeyen kadina kimse deger vermez.
Esinizle aranizda ki ozel rahatlatma mevzusunuda bize yazmaniz ne igrenc bize ne !!! Ne diyelim alkis mi bekliyirsun.
çoraplarını neden giydiririyorsun sebep nedir?Alkış beklemiyorum tabiki sadece onun için yaptıklarımı anlatmazsam nankör olup olmadığını bilemezsiniz diye açıkladım.
Hee kendisinin tam zamanlı kölelik alımları sebebiyle olmalıMesleğim Yok evlenmeden önce özel bir şirkette sekreterlik yapıyordum eşim çalışmamı istemedi bıraktım
Kalkta dusucekse düşsün nedemek ya ne kadar duygusuz bi insan coraplarinida bi zahmet kalksin kendi gysin eli var ayagi var pes boyle alistrdysan herzaman ister cok haklisin ayip denen bisey var okuyunca ben burdan sinir oldum vallaBir derdim var forumundan başka bir yere konu açamayacak mıyım ben diye sorar oldum kendime son zamanda.
Desteğiniz o naif güzel düşünceleriniz için saolun... Gereken neyse onu yapacağımdan şüpheniz olmasın. Eğer beni anlamaz hala bu tavırlara devam ederse boşanmayı düşünüyorum. Ailem bu kadar dayanmama bile şaşırıyor. O kadar el bebek gül bebek büyütüldüm ki onlar da koyamıyorlar üzülüyorlar durumuma farkındayımherşeyden önce kaybınıza çok üzüldüm çok geçmiş olsun daha çok gençsizsiniz yenisi illa olucaktır ama önemli olan bebeğinizin sevginin ,saygının, fedakarlığın kıymeti bilinen huzurlu bi yuvaya gözlerini açmasıdır..
siz bebeğinizi kaybetmemek için lavobaya bile gitmezken eşinizin size davranışları gerçekten çoOk inciticisizi anlamak destek olmak , yaralarınızı sarmak yerine ; hele bir hafta bile geçmemişken kendi nefsi için sizden beklentileri ve buna ulaşması çok bencilce ve SAYGISIZCA .. Bence bu kişinin ne sizin kadınlığınıza ne anneliğinize ne de varlığınıza SAYGISI var ... MALESEF Kİ saygının olmadığı yerde sevgi de olmaz bence
belki koşulsuz sevdiğiniz için bu kadar fedakarlıkta bulundunuz ,değer verdiniz gak deyince et guk deyince su verdiniz ama malesef sizin bu sevgi aşk dolu davranışlarınız karşısında o sizi baş tacı yapmamış ki değerinizi kıymetinizi bilmek bi kenara dursun modern köle gibi kullanmış sizi .. bu davranış biçimini de ailesinin yanında yaptığı için de onlar tarafından da bu tarz muamelelere karşı karşıya kalmanızı sağlamış ..çok gençsiniz lütfen devam etmeyin bu davranışlarınıza anneniz biliyo mu bu durumu .yada kendi kızınız böyle bi muameleyle karşı karşıya gelse gönlünüz razı olur mu .. kadınlığınızı benliğinizi onurunuzu ayaklar altına aldırtmayın ...değer verdiği kadar değer verin saygı gösterdiği ölçüde saygı gösterin güçlü olun ..bunu cocuğunuz için doğurmayı düşündüğünü çocuklarınız için yapın ..ve karakterli çocuklar yetiştirin sevginin saygının emeğin kıymetini bilen cocuklar yetiştirin ..yetiştirin ki babalarına benzemesin .benzemesin ki başkalarının canı yanmasın..besbelliki eşinizin annesi bunu becerememiş ..hemcinsi olarak nasıl göz yumuyor anlamış da değilim ...herşeyden önce kul hakkı günah yani !!!!
anneniz için, kızınız için (varsa ) , kendiniz için güçlü olun ve eşinizi hizaya getirin gelmiyosa da anladığı dilden davranın daha fazla incinmeyin .. lütfen kendinize bunu yapmayın yaptırmayın .anneniz sizi bunlar için mi dünyaya getirdi
her şerde bir hayır ,her hayırda bir şer vardır ...
umarım cocuğunuz düşmesi aşamasında eşinizin size göstermiş olduğu tavırlar bi ders almanıza vesile olur . şunu unutmayın ki bu adam yavrusuna bile acımamış kendini düşünen bencilin teki size hiç acır mı ..şimdiden geleceğiniz yön verin ufak ufak yatırımlarınız olsun derim ... umarım ilerleyen zamanlarda daha güzel haberleriniz alırız.. sevgiyle kalın ......
Sürekli giydirmiyorum bir ara işe giderken kıyafetlerini hazırlayıp çorabını giydirirdim eşim biraz eski kafa nenelerimizin yaptığı hürmeti bekliyor ama aynı hürmetin zerresi Yok onda bu yüzden haketmiyor beni ve yaptıklarımı. Evet şaşılası yanlışlar yaptım evet ezildim ezdirdim ama artık uyandım gözümü açtım. Lütfen sizde daha fazla sorgulamayın çözüm odaklı yardımcı olun lütfen ...çoraplarını neden giydiririyorsun sebep nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?