Bir tek eşi normal olarak çıkmayı başarabilmiş o aileden,çok ilginç
Kusura bakmayın nolur, görünce yazmak istedim. Sizi gebelik topiklerinden hatırlıyorum. Hamileymişsiniz, tebrik ederim çok sevimdim. Sağlıkla gelsin inşallah.Anlattiklariniza göre Kayınvalide ciddi rahatsız, malesef yoğun kaygı bozuklugu var diye düşünüyorum, zaten diğer aile fertleri de pek normal değilmiş.
Peki eşiniz bunlarla büyüdüğü halde normal bi karaktermi?
Eşiniz de sizi destekliyorsa bir bahane bulun gitmeyin. Eşiniz yalnız gitsin.
Ay iyi ki öğretmen değilsiniz şükredinEn fazla 6 gün. İznim ancak bu kadar.
Sadece 6 gün ya her gün görmek zorunda kalanları dusunun sabredeceksiniz bitecek. Kendinizi yiyip bitirip doldurmanin bir anlami yok. Hem sac nasıl süpürülür ya. Eşinizin normallik durumu nasıl yani kırmızı oda gibilerse eşinizde pek sağlıklı değildir.Arkadaşlar ben yeni evlendim. 1 sene oldu bu gün itibari ile. Eşimin memleketine sadece nişan yaptıktan sonra bir kez kendi ailem ile nezaket ziyareti için gittim. 1 yıl önceydi. Daha da gitmedim. Memleketi bize uzak. Sürekli çalışıyoruz. Eşim biz yeni evliyken beni bırakıp kendisi tek basina gitti. Ben izin alamamıştim. Kaynanam sağolsun oğlunu sürekli sabah 8 den başlayıp akşam 8-9 a kadar arıyor. Bazen oğlu acmazsa beni arayıp nerede diye soruyordu. Hatta bazen abartıp oğlum iyi mi içlik giyiyor mu şapka takıyor mu vs saçma şeyler konuşuyor. Ya da işi biraz yorucu zor olduğu için O işi birakmazsa intihar ederim, o evde otursun gibi sözler söylüyor benle olan tüm konuşmalarımızda. Hiç fark etmiyor. Düğün yaptık cenazemiz var diyerek görümceler kaynana gelmediler. Elti neden gelmedi bilmiyorum. Eşim memlekette düğün yapmadi. Ben kendi memleketmde mecbur düğün yaptım. Tek tarafliydi yani. dugune gelmedikleri gibi 7 ay geçtikten sonra Evime bir defa toplam 13 kişi geldiler. 2 gün kaldılar. Ahir gibi kullandılar yayıldılar. Çok zor dayandım. Yatak odamda bı baktım ablası uyuyordu. Kayınbabam durduk yere duvara vurdu mesela saçma sapan sebepsiz kendini denemiş. Kaynım saç kepegini yere döküp süpürge ile kafasını süpürdü sonra. Böyle mantıksız şeyler. Yani ben eşimin memleketine gitmek istemiyorum. Annesi her aradığında 15-20 dk araliksiz konuşuyorlar. Saçma sapan dedikodular veriyor kadın. Aptalca şeyler konuşuyor. Eşim de kısa kes biz iyiyiz fln deyip kesmiyor. Hala oğlunu küçük bebek gibi görüyor. Tatile giderken beni aradı oğlumu denize sokma sakin boğulur diyor. Yani ben bu kadından da eşimin ailesinin hepsinden de bıktım. Ablası konuşurken sürekli aşkım diyor, yani ben her şeye ayar oluyorum artık. Sevmem için hiçbir sebep yok şu an. Kaynanam zaten bosbogaz. Kiskanc bir kadın. Ekim'de gideceğiz memleketine. Ama ben şimdiden düşünüyorum. Psikolojik olarak terapi aldım vs kaygılarım arttı. Kendi kendimi yiyorum. Evimde kalırlarken avcumu sabaha kadar sıkmışm tirnaklarimla. Kızlar bana akıl verin. Ekim'de mecbur gidicem. Napicam ben
Çok teşekkür ederim canım 5-6 yil sonra normal yolla hamile kalabildim bin şükürKusura bakmayın nolur, görünce yazmak istedim. Sizi gebelik topiklerinden hatırlıyorum. Hamileymişsiniz, tebrik ederim çok sevimdim. Sağlıkla gelsin inşallah.
Haklısınız.Ay iyi ki öğretmen değilsiniz şükredinşaka bir yana ben de hiç sevmiyorum kv evinde kalmayı sevmemek için haklı sebeplerim var senede 1 hafta kocam içim sabır..
Öyle yapacağım dediğiniz gibi.Evde durma al kocani cik gez. Ne kadar az vakit gecirirsen o kadar iyi
Keşke yere kepeği dökene kadar direk süpürgeyle kafasını çektirseymiş ben o halıya basamam valla sürekli huylanırım midem bulanır yıkatmadan silsemde içim rahat etmezKepeği yerlere döküp,süpürgeyle çekmek.Tımarhane gibi bir ortam,bu insanlar eşlerinin ailelerini bu kadar tanımadan mı evleniyor?
İki hafta sürekli temizlik yaptım.Keşke yere kepeği dökene kadar direk süpürgeyle kafasını çektirseymiş ben o halıya basamam valla sürekli huylanırım midem bulanır yıkatmadan silsemde içim rahat etmez
Kaynanan oğluyla göbek bağını kesememiş henüz. Ne garip konuşmalar. Sen arada eşine dedikodunun çok kötü bişey olduğunu söyle, boş muhabbetlerin seni sıktığını söyle. Ama kaynanan için isim verme. Alttan alttan söyle yani. Takılma boş ver diğer şeyleri yılda bir kez eşinin hatrına katlanıver. Görevmiş de sen görevini yapıp döneceksin gibi. Ayrıca bırak ya düğüne kim gelmiş kim gelmemiş, hiç düşünme bunları. Gelenden gelmeyenden Allah razı olsun de evrene bırak. Herkesin canı sağolsun. Sonuçta onlar eşinin yakını o dert etmiyor sen mi dert ediyorsun gelmeyeni. Rahat ol biraz. Allah başka dert vermesin. Yılda 10 gün geçer gider.. ayrıca oğlum boğulur diye konuşacağı kadar ayrıntı verme hiç bişeye...Arkadaşlar ben yeni evlendim. 1 sene oldu bu gün itibari ile. Eşimin memleketine sadece nişan yaptıktan sonra bir kez kendi ailem ile nezaket ziyareti için gittim. 1 yıl önceydi. Daha da gitmedim. Memleketi bize uzak. Sürekli çalışıyoruz. Eşim biz yeni evliyken beni bırakıp kendisi tek basina gitti. Ben izin alamamıştim. Kaynanam sağolsun oğlunu sürekli sabah 8 den başlayıp akşam 8-9 a kadar arıyor. Bazen oğlu acmazsa beni arayıp nerede diye soruyordu. Hatta bazen abartıp oğlum iyi mi içlik giyiyor mu şapka takıyor mu vs saçma şeyler konuşuyor. Ya da işi biraz yorucu zor olduğu için O işi birakmazsa intihar ederim, o evde otursun gibi sözler söylüyor benle olan tüm konuşmalarımızda. Hiç fark etmiyor. Düğün yaptık cenazemiz var diyerek görümceler kaynana gelmediler. Elti neden gelmedi bilmiyorum. Eşim memlekette düğün yapmadi. Ben kendi memleketmde mecbur düğün yaptım. Tek tarafliydi yani. dugune gelmedikleri gibi 7 ay geçtikten sonra Evime bir defa toplam 13 kişi geldiler. 2 gün kaldılar. Ahir gibi kullandılar yayıldılar. Çok zor dayandım. Yatak odamda bı baktım ablası uyuyordu. Kayınbabam durduk yere duvara vurdu mesela saçma sapan sebepsiz kendini denemiş. Kaynım saç kepegini yere döküp süpürge ile kafasını süpürdü sonra. Böyle mantıksız şeyler. Yani ben eşimin memleketine gitmek istemiyorum. Annesi her aradığında 15-20 dk araliksiz konuşuyorlar. Saçma sapan dedikodular veriyor kadın. Aptalca şeyler konuşuyor. Eşim de kısa kes biz iyiyiz fln deyip kesmiyor. Hala oğlunu küçük bebek gibi görüyor. Tatile giderken beni aradı oğlumu denize sokma sakin boğulur diyor. Yani ben bu kadından da eşimin ailesinin hepsinden de bıktım. Ablası konuşurken sürekli aşkım diyor, yani ben her şeye ayar oluyorum artık. Sevmem için hiçbir sebep yok şu an. Kaynanam zaten bosbogaz. Kiskanc bir kadın. Ekim'de gideceğiz memleketine. Ama ben şimdiden düşünüyorum. Psikolojik olarak terapi aldım vs kaygılarım arttı. Kendi kendimi yiyorum. Evimde kalırlarken avcumu sabaha kadar sıkmışm tirnaklarimla. Kızlar bana akıl verin. Ekim'de mecbur gidicem. Napicam ben
Güzel yorumun için teşekkürlerKaynanan oğluyla göbek bağını kesememiş henüz. Ne garip konuşmalar. Sen arada eşine dedikodunun çok kötü bişey olduğunu söyle, boş muhabbetlerin seni sıktığını söyle. Ama kaynanan için isim verme. Alttan alttan söyle yani. Takılma boş ver diğer şeyleri yılda bir kez eşinin hatrına katlanıver. Görevmiş de sen görevini yapıp döneceksin gibi. Ayrıca bırak ya düğüne kim gelmiş kim gelmemiş, hiç düşünme bunları. Gelenden gelmeyenden Allah razı olsun de evrene bırak. Herkesin canı sağolsun. Sonuçta onlar eşinin yakını o dert etmiyor sen mi dert ediyorsun gelmeyeni. Rahat ol biraz. Allah başka dert vermesin. Yılda 10 gün geçer gider.. ayrıca oğlum boğulur diye konuşacağı kadar ayrıntı verme hiç bişeye...
Gidersen öyle yapamazsin, annesi oğlunu gezmeye göndermezÖyle yapacağım dediğiniz gibi.
Ee süpürgeyle kafasını çektirmiş ya sonra zaten güya.Keşke yere kepeği dökene kadar direk süpürgeyle kafasını çektirseymiş ben o halıya basamam valla sürekli huylanırım midem bulanır yıkatmadan silsemde içim rahat etmez
Seni inandırmak zorunda değilimEe süpürgeyle kafasını çektirmiş ya sonra zaten güya.
Yapmış yani her türlüsünü.
Bana o kadar yarısı gerçek yarısı sallama geliyor ki bu konunun.
Ailenin her ferdinden iğreniyorsun falan ama eşini seviyorsun o ayrı hiç inanamadım.
Eşine yapacağı gitmeyelim savunmalarını burda test ediyor herhalde diyorum artık
Doğrudur cnm bende çok hassasım bu konularda gelip evde kalan olunca evi kırklıyorum arkalarından elimde değil çok yoruluyorumİki hafta sürekli temizlik yaptım.
Değilsiniz tabii eşinizi inandırın sizSeni inandırmak zorunda değilim
Teşekkürler.Değilsiniz tabii eşinizi inandırın siz