- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
ayyy bu çok güzelmişş.. oy anam oyy 7 tane fazlada herhalde 2 tane yerdimm. bir sabah bir akşamm.. hi hi hi .
bağdat caddesinde mayıs ayında açılmış valla bende çok gitmek istiyorum diyet miyet hak getire
Eki Görüntüle 1543230 Eki Görüntüle 1543231
Nasıl karar verdi birden?Değerli Arkadaşlar,Eşim bıraktığını söyledi magnum'u Artık haftada 3-4 kere yiceni söylediii
Değerli Arkadaşlar,Eşim bıraktığını söyledi magnum'u Artık haftada 3-4 kere yiceni söylediii
Ayy o fruttare neydi oyle ya, ananaslisi muhtesemdi...Aynen ya. Nihayet benim gibi düşünen bir.Hazır dondurmalara dondurma demeye bin şahit ister. Tatları çok sahte
o Magnum dedikleri bildiğin çikolata. Cornetto desen bildiğin krem şanti. Dondurma dediğin insanın içini serinletir, bunlar yakıyor. Hazır dondurmalardan bir buz parmağı çok severim. Bir de Algida fruttare çıkarmıştı o güzel. Gerçek meyve tadı geliyor. Posası ağzına geliyor meyvelerin.
Ben de cipssiz yapamam.
Kaldırdılar galiba, şimdi bir milkshakelisi var. Hiç sevemedim onu.Ayy o fruttare neydi oyle ya, ananaslisi muhtesemdi...
cidden anlattım, forumda senin bu derdini açtım dedim gösterdim yazılanları ,bana söz verdi ..Nasıl karar verdi birden?