Eşim'in Magnum Muptelası olması :(

Magnum cok agir bi dondurma. 6 7 tane nasıl yiyor ki?? Benim esim de cok sever ama günde 1 taneden fazla yemez.
Cok ilginç geldi. .

bende tatlıyı çok severim ama magnum çok ağır ben 1 tane yiyince kesiyor nasıl 6-7 yiyor .. insanın midesi bulanır..

Değerli Arkadaşlar,Eşim bıraktığını söyledi magnum'u Artık haftada 3-4 kere yiceni söylediii

300 kalori x 6 tane x 30 gün = 54.000
7000 kalori bir kilo aldırıyor, 54.000 / 7.000 = 7 kilo yapar aylık.
Birkaç ay sonra obeze dönüşürse sağlığı bozulursa bırakmak zorunda kalır zaten. Sadece 6-7 dondurma günlük enerji ihtiyacını karşılıyor. Ben bir tane bile yiyemiyorum günde 52 kiloluk halimle. o kadar yemek için çıldırmak gerek. Bir doktora gözükmesi için ikna etmeye çalış.

bu hazır gıdalar, şeker öldürmekten ziyade süründürüyor. hem de çok fena süründürüyor.
babannemden biliyorum ayak parmağını kestiler oraya kadar sıçradı çünkü.. gözlerine de vuruyor.

Ve ben çok dikkat ediyorum çünkü bizzat şahit oldum yaşananlara.
artık çayıma şeker atmıyorum ekmeği azaltmaya çalışıyorum

özellikle şekersiz yaşamaya alışmamız gerek

Ayy o fruttare neydi oyle ya, ananaslisi muhtesemdi...

böylesını de ılk defa duydum :=) ben olsam kızardım ama parasındna degıl
hangi insanevladı gunde 5-6 tane magnum yer dıye..
sonucta agır bişi bu magnum
bunların minnoş boyları var onlar bıle agır gelıyor.

Hazır dondurmalar zararlı hem şekerli hem de ıcınde kım bılır neler neler var yakında obez olur

Her çeşidinden yemek istiyor demek ki o da ediyor beş altı:) benim de malum günlerde oluyor o çikolata falan değil Magnum istiyor canım ama günde bi tane tabii. Beş altı tane çok ya

Bi yerde okumuştum psikoloğa gitmesi lazım. Tam düzgünce acıklayamıyorum ama birşeye bağımlı kalma gibi bir durummuş. Yani magnumu bıraksa başka bir şeye normal üstünde takıntı yaparmış önemli olan bu bağımlı olmakla ilgili sorunu çözmekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…