Sen var ya senTek tek alacağına marketlerdeki çoklu paketlerden alsın daha ekonomik olur.
çubuktan çıkan şifreleri gönderin bari o hediye verdikleri araba size çıkar herhalde :)
allahtan magnum store a takılmamış yoksa oradaki magnumlar daha beter
bende orayı merak ediyorum ama bildiğin korkuyorum gitmeye çünkü rejim yapıyorum ve konu sahibinin kocası gibi magnum hastasıyım günde 2-3 tane yediğimi bilirim o yüzden gidersem gözüm dönebilir ki şu ara çoooookkkkk sakıncalı bi durumallahtan magnum store a takılmamış yoksa oradaki magnumlar daha beter
Magnumun neresine bağımlı ayol? Hiç sevmem hazır, ambalajlı dondurmaları.
Pastane dondurması candır. 1 kilo yerim.
Sağlığına çok zararlı, kilo problemi, kalp, şeker... Bırakması lazım.
allahtan magnum store a takılmamış yoksa oradaki magnumlar daha beter
al benden de o kadar. Görünce bile midem kalkıyor.Ambalajlı her şeye karşıyım ben.Çubuk kraker hariç
[/QUOTE]="pinoli, post: 41177419, member: 622676"]al benden de o kadar. Görünce bile midem kalkıyor.Ambalajlı her şeye karşıyım ben.Çubuk kraker hariç
Alıntılayamadım dalga geçme.siz benim kardeşim filan değilsiniz di mi?
Konuyu ilk okuduğumda aklıma gelmişti umarım bunu akıl etmediklerini yazmamıştır konu sahibi.
Belki de magnum bahanedir.
Öyle bir yer var mı? Nerede?
bağdat caddesinde mayıs ayında açılmış valla bende çok gitmek istiyorum diyet miyet hak getirebende orayı merak ediyorum ama bildiğin korkuyorum gitmeye çünkü rejim yapıyorum ve konu sahibinin kocası gibi magnum hastasıyım günde 2-3 tane yediğimi bilirim o yüzden gidersem gözüm dönebilir ki şu ara çoooookkkkk sakıncalı bi durum
bağdat caddesinde mayıs ayında açılmış valla bende çok gitmek istiyorum diyet miyet hak getire
Eki Görüntüle 1543230 Eki Görüntüle 1543231