Eşim'in Magnum Muptelası olması :(

aşırı tatlı yemenin şeker hastalığıyla alakası yok ama okadar tatlı üst üstü elbet iyi şeyler yapmaz vucuda hemde hergün

magnum deyince aşağıdakinden zannettim. boy boy silahlar falan :))

Eklentiler

• 38764.jpeg
    84,1 KB · Görüntüleme: 92
Bende günde en az bi tane albeni yerim. Bazen 5 6 7 ne kadar bulursam hepsini yiyebilitem mevcut. Eşiminde benim yediğimde böyle gözü kalıyo mudur acaba

Dondurmayı tatlı olarak mı yiyor. Hobi olarak mı
Neyse şaka bir yana
Doktora gidin belki gizli şeker vs vardır.
Tamam ben de çok severim hele bademlisine bayılırım ama günde iki taneden fazlası abartı gelir. Magnumlar bayağı büyük oluyor.

Bende şu probislerden hergün yiyordum birara hiç sıkılmadan ..ama sonra bıraktım en nihayetinde doğal şeyler değil ..eşinizde sağlığından harcıyor ,bu beden bizim hep böyle kalacak hiç kredimiz bitmeyecek sanıyoruz ama öyle değil herşeyin bir sonu var ..
İnş eşiniz şeker hastası olmaz yada vücudu ona bukadar kotu davrandığı için bir damarını tıkamaz yada ...sen söyle

yaz kış mevsim gözetmeksizin bir oturuşta tek başıma 1 kilo dondurma yiyebilen biri olarak bu konuda söyleyecek hiçbir şeyim yok. ama magnumdaki çikolata bayıyor beni onu yiyemiyorum bak

Magnumu nasıl yiyorsunuz ya...Hem de 6-7 tane...
Eşim de sever, geçenlerde mini magnum almış. Önce itina ile çikolatasından arındırdım. Kalan dondurma kısmının da yarısını yiyebildim ancak, gitti çöpe.

sağlığı için üzülsen neysede bacım gelmiş masraf diyosun okadar çalışıyolar bırakta yesin ya ,canım çekti valla benimde rejimdeyim ayol ben ne canımı çektiriyosun

Bazı insanlar tatlıya çok düşkün oluyor yazları annemde de bir oturuşta 1 kiloya yakın dondurma yer çok rahat. Görenler şoka giriyor bu kadına ne olmuş böyle diye

Iyi ki bu konuyu acmissin konu sahibi :)Ogken konunu okudum canim magnum cekti benim kizi aldim gittik magnum aldik eve gelirken tam kapinin orda kumlarin ustunde bir baktim tektas yuzugum Dunden beri parmagimda olmadigini farketmistim evde ariyordum, meger dun aksam disari ciktigimda dusurmusum boyle bir mucize var mi ya Bu konuyu okumasam cikmayacaktim ve yuzugu evde arayip duracaktim Ve dun geceden beri o kumlarin ustunde kimse gormeden iylece beni beklemesi de ayri bir mucize Sukurler olsun

bağımlı kişilik bozukluğu

Ben 1 tane magnumu bile bitiremiyorum. inanilmaz bir yağ tadi geliyor. Esiniz tahlil yaptirsin sekeri kolestrolü ne durumdaymis belki sonuclari gorurse vazgecer.

Kocası kokangiller familyasından mısınız siz de yoksa? Böyle absürd fake konular açıp eğlenen çok oluyor da....
Yoksa Magnum virali misiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…