Eşim'in Magnum Muptelası olması :(

Bu gıdaların içine ne maddeler koyuyorlar arkadaşlar bağımlılık yapması için.bildiğin şeker bu.adamın sağlığı gider yani.sanki meyve yiyo da yesin ne olacak demişsiniz ki meyvenin bile fazlası zarardır yani.

bende aynen 6 lı olandan her gün 3 tane yerim..Maaşım geçen yaz magnuma gitti. O kadar da sms attım..lamborghini bana çıkmadı ya..

Meraba Arkadaşlar , Sitede Yeniyim Önceden kullanıyordumum Şifresini unuttum şimdi konuya geçmek istiyorum Arkadaşlar Eşim Magnum Dediğimiz Dondurma Müptelası Durduramıyorum Günde 6-7 Tane yiyor.bu beni çok üzüo Aylık neredeyse 500-600 tl sırf dondurmaya para veriyor. .s Siz ne düşünürsünüz (Teşekkürler)

Hani küçük çocuklar yalancı memeyu bıraksın diye içine böcek koyarlar, balığın ağzına verirler v.s. ya.l sende ole yap :KK70:

Tek derdin masrafiysa evde kendin yapmayı öğren..

Yada bunları boşver zararlı biseyin müptelası olmasından iyidir de sukret :KK66:

Oda yenmeyecek gibi değilki arkadaşım :)
Ben son hamileliğimde dondurmadan tiksinmiştim şimdi açılışı bu dondurm ile yaptım yani tam 18 yıl sonra bana yeniden dondurmayı bu marka sevdirdi.Bence zaman tanı ister istemez azaltacaktır bal yiyen baldan usanırmış misali...

Okadar yenir mi ayol? Bir tane yese tamamda..parayi gec sagligindan olur

Meraba Arkadaşlar , Sitede Yeniyim Önceden kullanıyordumum Şifresini unuttum şimdi konuya geçmek istiyorum Arkadaşlar Eşim Magnum Dediğimiz Dondurma Müptelası Durduramıyorum Günde 6-7 Tane yiyor.bu beni çok üzüo Aylık neredeyse 500-600 tl sırf dondurmaya para veriyor. .s Siz ne düşünürsünüz (Teşekkürler)
Bi tane de ben açarım karşılıklı yeriz

ilk ocuğuma hamileyken bende çok yerdim ama günde en fazla 2 tane :)

Magnumun içerisinde katı yağ var şeker var,kalp ve şeker hastalığına neden olur bu kadar fazlası ayrıca kalorisine bakım demiştim yanlış hatırlamıyorsam 500 kalori vardı günde altı yedi tane 3000 kalori eder ee hiç mi yemek yemiyor 2000 kalorilik de yemek yese 5000kalori eder,eşiniz hızla kilo alıyor veya kilolu biri,ya da zayıf ama iç yağlanması olan biri,bu da hastalık demek.

Magnum benim de dondurmada favorim... Ama o kadar sevmeme rağmen en fazla günde 3 tane yerim o da çok istersem... 6-7 çok fazla... Sağlığına dikkat edin..

X