Eşim'in Magnum Muptelası olması :(

Geçen sene bu magnuma fena bağlanmıştım.eşiniz kadar olmasada günde 3 tane falan yiyodum.ilk onve midem sinyal verdi sonra bağırsaklarım.sonra ne mi oldu hastanede geçen 3 gün oldu...eşiniz bikaç ay sonra rahatsizlanacak şuanda farkında değil soğuk soğuk ohhh miss diyodur.
Ben düzelince de yicem dedim eşim sağolsun dondurması güzel.olan bi pastane buldu ordan getiriyo artık asla Magnum falan tuketmiyorum.demem o ki rahatsizlanana kadar vazgecmez çünkü bana da ne soyledilerse hep yedim

allahtan magnum store a takılmamış yoksa oradaki magnumlar daha beter :eek::eek::KK45:
bende orayı merak ediyorum ama bildiğin korkuyorum gitmeye çünkü rejim yapıyorum ve konu sahibinin kocası gibi magnum hastasıyım günde 2-3 tane yediğimi bilirim o yüzden gidersem gözüm dönebilir ki şu ara çoooookkkkk sakıncalı bi durum :KK47::KK34:

Magnumun neresine bağımlı ayol? Hiç sevmem hazır, ambalajlı dondurmaları.
Pastane dondurması candır. 1 kilo yerim.
Sağlığına çok zararlı, kilo problemi, kalp, şeker... Bırakması lazım.
:KK5: al benden de o kadar. Görünce bile midem kalkıyor.Ambalajlı her şeye karşıyım ben.Çubuk kraker hariç :KK48::KK48:

="pinoli, post: 41177419, member: 622676"]:KK5: al benden de o kadar. Görünce bile midem kalkıyor.Ambalajlı her şeye karşıyım ben.Çubuk kraker hariç :KK48::KK48:[/QUOTE]

:KK5: al benden de o kadar. Görünce bile midem kalkıyor.Ambalajlı her şeye karşıyım ben.Çubuk kraker hariç :KK48::KK48:

Aynen ya. Nihayet benim gibi düşünen bir.
xenforo-smilies-kk200.png
Hazır dondurmalara dondurma demeye bin şahit ister. Tatları çok sahte
o Magnum dedikleri bildiğin çikolata. Cornetto desen bildiğin krem şanti. Dondurma dediğin insanın içini serinletir, bunlar yakıyor. Hazır dondurmalardan bir buz parmağı çok severim. Bir de Algida fruttare çıkarmıştı o güzel. Gerçek meyve tadı geliyor. Posası ağzına geliyor meyvelerin.
Ben de cipssiz yapamam.
xenforo-smilies-kk77.gif

:KK57::KK57::KK57::KK57: siz benim kardeşim filan değilsiniz di mi? :KK70::KK70::KK70:[/QUOTE]
Alıntılayamadım dalga geçme.
xenforo-smilies-kk12.gif

parasını düşünmeyin de yediği dondurmalar çok fazla..

:KK57::KK57::KK57::KK57: siz benim kardeşim filan değilsiniz di mi? :KK70::KK70::KK70:
Alıntılayamadım dalga geçme.
xenforo-smilies-kk12.gif
[/QUOTE]

Zevkler aynı da ondan dedim kızma lütfen :KK23::KK23:Ben de buzlu dondurmaya bayılırım Ama sadece twister. O da 3 ay da bir yerim yani. Bir de cips bağımlılığından 8 ay da kurtuldum. Çok zorlandım. Kola ve cips ikilisi vazgeçilmezimdi. Diyetisyenim vazgeçirdi sağolsun. Her hafta telkinler ricalar. Bir tane ne olurrrr diyordum resmen :KK70::KK70::KK70:

Konuyu ilk okuduğumda aklıma gelmişti umarım bunu akıl etmediklerini yazmamıştır konu sahibi.
Belki de magnum bahanedir. :KK48:

Öyle bir yer var mı? Nerede? :oops:
bende orayı merak ediyorum ama bildiğin korkuyorum gitmeye çünkü rejim yapıyorum ve konu sahibinin kocası gibi magnum hastasıyım günde 2-3 tane yediğimi bilirim o yüzden gidersem gözüm dönebilir ki şu ara çoooookkkkk sakıncalı bi durum :KK47::KK34:
bağdat caddesinde mayıs ayında açılmış valla bende çok gitmek istiyorum diyet miyet hak getire:eek::KK53::KK53:

11273108_1438947289757019_980347163_n.jpg magnum-store.jpg :KK200::KK200::KK200::KK200::kk77:

Magnumu bende severlm bırak yesln ama kiloluysa hormonlarınada bozar gibi herhalde piskolojik iş hayatında .ok mu baskı altındada kendimi şımartayım diyor

X