Evet Sigara Hiç İçmez..Sigara içmesinden iyidir diye düşünürdüm.
Ayrıca sağlığı için endişe edin para önemli değil.
Yalan olmasında Kışında böyle desem inanırsınız inş :)kış ayları sizin için daha rahat olaca öyleyse..
İşleri gayet yerinde de, başka dondurma al diyorum yok diyor saaaneeee dioDondurma masrafı sizi batırmıyorsa, bırakın yesin. Dünyaya bir kere geliyoruz, demek adamın hayatta en kıymet verdiği şeylerden biri o dondurma. Hasta filan da olmaz.
Hani dalga geçmek için açmadıysan bu konuyu,o zaman Allah sana başka dert vermesin.Magnumun çubuklarını sakla.Yazın piknikte mangal yakarken çıra diye kullanırsınız.Meraba Arkadaşlar , Sitede Yeniyim Önceden kullanıyordumum Şifresini unuttum şimdi konuya geçmek istiyorum Arkadaşlar Eşim Magnum Dediğimiz Dondurma Müptelası Durduramıyorum Günde 6-7 Tane yiyor.bu beni çok üzüo Aylık neredeyse 500-600 tl sırf dondurmaya para veriyor. .s Siz ne düşünürsünüz (Teşekkürler)
Dalga geçmek için açmadımHani dalga geçmek için açmadıysan bu konuyu,o zaman Allah sana başka dert vermesin.Magnumun çubuklarını sakla.Yazın piknikte mangal yakarken çıra diye kullanırsınız.
Tamam o zaman 2.şıkkı uygula.Mangalda iyi giderDalga geçmek için açmadım
Zaten konu sahibi eşinin sağlığını düşünmüyor giden paraya acıyor.sigara içmesinden iyidir diyenler çok yanılıyorlar .Şeker sigaradan daha tehlikelidir ve adamın iç organları yağlanıp iflas eder .Ne demek daha iyi