Eşim'in Magnum Muptelası olması :(

sigara içmesinden iyidir diyenler çok yanılıyorlar .Şeker sigaradan daha tehlikelidir ve adamın iç organları yağlanıp iflas eder .Ne demek daha iyi
:KK9::KK9: Doktorlar bile şeker zehirdir meyve yemeyin derken sigaradan iyi demek biraz tuhaf olmuş gerçekten.

Magnum kadar ne idiğü belirsiz bir yiyecek yok gözümde. Dondurma desen dondurma değil, çikolata desen çikolata değil. İçindeki onlarca katkı maddesini saymıyorum bile.Zaten hazır dondurmalar bana dondurma gibi gelmiyor. Dondurulmuş köpük adeta.Paketlenmiş gıdaların hepsine karşıyım :stop::stop: Burada paradan çok eşinizin sağlığını düşünmelisiniz bence. İçindeki katkı maddelerinin zararlarını okutursanız belki kendiliğinden vazgeçer bu huyundan.

Meraba Arkadaşlar , Sitede Yeniyim Önceden kullanıyordumum Şifresini unuttum şimdi konuya geçmek istiyorum Arkadaşlar Eşim Magnum Dediğimiz Dondurma Müptelası Durduramıyorum Günde 6-7 Tane yiyor.bu beni çok üzüo Aylık neredeyse 500-600 tl sırf dondurmaya para veriyor. .s Siz ne düşünürsünüz (Teşekkürler)

İmkanım olsa bende yerim herhalde ama sonrasında alınacak olan kilolar, gidecek paracıklar falan önümü kesiyo işte :KK70::KK70:

Ya o degilde dondurma cok kilo yapan gidalardan.
İc yaglanma falan yapmasin sonra.
Hani parayi pulu gectim adamin sagligi soz konusu.
Her seyin fazlasida zarar yani. :O

Magnum yenmez mi ya... :) Ben de yiyorum, hatta markete gittiğimde dondurma alacaksam ya Cornetto ya da Magnum alıyorum ama öyle her gün dondurma yemem, bir günde birden fazla yemem, bazen hiç aklıma bile gelmez.

Katkılı, sağlıksız ve çok güzel.

Meraba Arkadaşlar , Sitede Yeniyim Önceden kullanıyordumum Şifresini unuttum şimdi konuya geçmek istiyorum Arkadaşlar Eşim Magnum Dediğimiz Dondurma Müptelası Durduramıyorum Günde 6-7 Tane yiyor.bu beni çok üzüo Aylık neredeyse 500-600 tl sırf dondurmaya para veriyor. .s Siz ne düşünürsünüz (Teşekkürler)

zengin olduğunu düşünürüm, aylık 600 lira dondurma parası mı olur yaw :KK53:

yani diğer bir bakış açısıyla ona bağımlı olmayan mı var, dünyanın 8. harikası kendisi :27

Ayy nasıl kesmiyor mu 2 tane falan hazır dondurmalar hemen insanı kesiyor 1 tane yetiyor halbuki. Bıkar diye beklemekten başka çare yok

Ya bir de bunun Espresso'lusu vardı, manyak severdim fakat bu sene bulamıyorum kendisini, pek rastgelemiyorum. İki üç yeni çeşit çıkarmışlar falan, acaba espressolu olanın üretimi mi durdu, var mı benim gibi ondan bulamayan? Ya da bulan var mı, çok merak ettim.

Elimde magnumla gördüm konuyu boğazıma dizildi yeminle :KK45:
Sigara ve alkolden daha kötü değil sonuçta.
Tabi herşeyin fazlası zarar da çocuk değil ki bu sınır getiresin. Yesin bırak.

hahaaaahah:)) ayol tek derdiniz bu olsun be yaa:))

her türlü bağımlılıktan korkarım ,çünkü bağımlılıklardan kurtulmak çok zor ömür boyu sürebilir

hastalıklara neden olabilir

X