- 10 Haziran 2020
- 678
- 758
- 30
Buna ben de takıldım. Eşinden çekiniyor diye düşünüyorum.Evlendikten sonra ihtiyaclarinizi annenize aldirmaniz cok abes bir durum boyle evlilikmi olur
Bu ay 500 tl verdı. 2 bın kredı kartıma yatırdı onu da dışarda gezerken harcadık benım karttan.İşi bırak kpss çalış demiş eşiniz aylık size maaşından kişisel harcamalarnz için hiç mi para vermiyor?
pardon yanlış yazmışım 10 saat ücretı 4900. 5 haftalık ücret haftada 2 saatten. Reformer pılates.Pilates için 90 gün 4900 tl mi, uygun görünüyor. Reformer değil, değil mi?
Evet çekınıyorum saç boyatma, kolajen lüks onları ışe gırınce kendım alırım dıye gördüğümden anneme kırkta yılda yaptırıyoeum800 liralar 1000 liralar artık pul oldu. Eşiniz biraz cimri davranıyor gibi. Evlenmeden önce nasıldı? Tavırlarından çekiniyorsunuz sanırım.
Bana şey biraz ilginç geldi. Pahalı olur diye çekinip istediğiniz şeyleri annenize ödetmeniz. Yani anne babalar böyle şeylerden yüksünmez tabii, umarım en kısa sürede çare bulabilir atanabilirsiniz.
Demıştı zaten sen ışe gırınce senın maaşı harcayalım benım maaşı yatırım yapalım dıyeSizi gerçekten seven ve değer veren insan sizden önce bir yer bulur gitmeniz için. Bu sağlık problemi ya sosyal aktivite mi? Bu kişi siz çalışmaya başlayınca sizden maaş kartınızı da ister utanmadan ben size söyleyim.
500 lira miBu ay 500 tl verdı. 2 bın kredı kartıma yatırdı onu da dışarda gezerken harcadık benım karttan.
pardon yanlış yazmışım 10 saat ücretı 4900. 5 haftalık ücret haftada 2 saatten. Reformer pılates.
Evlenmeden önce nasıldı? Hiç belli etmedi mi kendini?Demıştı zaten sen ışe gırınce senın maaşı harcayalım benım maaşı yatırım yapalım dıye
Oha boş mezarci cikti. Senin maasi yer kendi maasini kenarda biriktirir oDemıştı zaten sen ışe gırınce senın maaşı harcayalım benım maaşı yatırım yapalım dıye
500 lira? Herhalde 1 sıfırı eksik yazdınız. O da yine minimum diye düşünüyorum. Aksi takdirde kocanız cimrinin en en en önde gideni. Nasıl bi tepki vereceksiniz bilmiyorum ama buradaki yorumların 10 katını hak ediyor eşiniz, değişmeyecek asla cimriliğiBu ay 500 tl verdı. 2 bın kredı kartıma yatırdı onu da dışarda gezerken harcadık benım karttan.
pardon yanlış yazmışım 10 saat ücretı 4900. 5 haftalık ücret haftada 2 saatten. Reformer pılates.
Peki annenizden istediğiniz şeyi eşinizden isteyemediğiniz bir evliliğe evlilik olarak bakabiliyor musunuz? Evlendiğiniz kişi artık ailenizdir, burda bi sorun görmüyor musunuz?Evet çekınıyorum saç boyatma, kolajen lüks onları ışe gırınce kendım alırım dıye gördüğümden anneme kırkta yılda yaptırıyoeum
60k dan 500 lira mı cok ilginç gerçekten çok şasırdım.Bu ay 500 tl verdı. 2 bın kredı kartıma yatırdı onu da dışarda gezerken harcadık benım karttan.
Kaç yaşındasınız? Annenin peki para istediğinde misal kuaför için demiyor mu esin neden para vermiyor kızım vs diye merak ettim.Demıştı zaten sen ışe gırınce senın maaşı harcayalım benım maaşı yatırım yapalım dıye
Ne yapmalıyım sızce. Farkındayım zaten her şeyınde nasıl bır süreç ızlemelıyım bılmıyorumUmarm atanırsın. Bu adam maaşıyla mal mülk yapar. Sen atanıncada paranı yer. Zırnık malından verecek bi tip değil. Bu tipler herhangi bir boşanma durumnda 5 kuruş vermiyor. Öz çocugunu bile gözü görmüyor. Gözünü dört aç bence.
Çok kurnazDemıştı zaten sen ışe gırınce senın maaşı harcayalım benım maaşı yatırım yapalım dıye