Eşımın maddı konularda tavrı rahatsız edıyor

Ay aynen ya, anlamıyorum bazı kadınları. Madem sen kpss çalış dedin işi bırak dedin bunları da karşılayacaksın diye kocasına konuşamayan burda cengaver oluyo maşallah. Millete azar çekecekseniz niye konu açıyorsunuz ki? Vajinismusu bile kendin yen diyen sağlığını önemsemeyen adama laf edemez, burda çalış ya da ayrıl adam cimri diyene bi ton laf ediyor.

Kocaya Fatih Ürek, KK’ da Deli Yürek bunlar 🤭

Allahım ya. Allaha şükür elım var ayağım var beş ay önceye kadar çalıştım hala da çalışırım çalışmayı çok sevıyorum. 1 mılyonluk arabamı aldım benım hayat planım sızı ne ılgılendırıyor???????

Eşım evlenınce ıstemedı çalışmamı sınava hazırlan dedı. Ortak kararımızdı bunu anlatamıyorsanız kendı hayatınıza odaklanın. Eşım ıstemedı yanı defalarca yazayım belkı anlarsınız. Ben evde oh mıs yatayım koca parası yıyeyım ınsanı değılım.
Yok zaten siz isteseniz de koca parası yiyemezsiniz maalesef… O yüzden biz ikna olduk sorun yok 😀

Gün gelmiyor ki kadın düşmanı ilan edilmeyelim. Saç boyanızı, kreminizi bile annem karşılıyor diyorsunuz eee boşanıp aile evine gitseniz ne değişecek ki? Yine anneniz ödeyecek. En azından anneniz aldığı ceketin lafını etmez. Bunun ağız kokusunu çekeceğinize boşanın, aile evine gidip çalışın diyoruz veya 5,6 ay kalmış sınava adam akıllı çalışın atanıp başka şehirde sıfırdan başlayın. Başka çareniz yok ki. Bu adam düzelmez.

mesaja kaynak yapayım hemen

ben de şeyi anlamıyorum hanımlar
hepiniz anasının evinden dizinin dibinden mi alıp evlendiniz yavv bu adamları?
kocalarınız evlenmeden önce yemek yapmıyor, bulaşık yıkamıyor, çok afedersiniz donunu çamaşır makinesine atmıyor muydu?

konu dediğiniz gibi savunulunca şey oluyor sanki
erkekler sırf evin hizmetini görün diye evlenmiş sanki gibi oluyor

iyi ki bedava seks de demiyorsunuz bari, bu hesaba şeyi katmak lazım bu durumda ayda 2 sefer de eskorta gitse....
Gülme emojisi attım ama tamamen de katılmıyorum.o dediğin şeyleri çoğu yalnız yaşayan erkek yapmıyor ya da çok sallapati yapıyor.adam gibi yapsa da baya mesai yapması gerekiyor.kimse de pislikten ölmez.zaten düzenli yemek yok.ne bulursa o ya da dışarıdan söylüyor.bir de aile evi düzeni, temizliği ile bekar evi aynı şey değil valla.arada dağlar kadar fark oluyor.onun için evlenilmez tabi de.yok da sayılamayacak bir emek bence.herkes her koşulda yaşar.o zaman herkesin emeğini yok mu sayalım yani? Ona bakarsan kadın da aile evinde maddi ihtiyaçlarını giderebilir.

Son düzenleme:
Benım puanım yoktu 2022de gırmedım sınava kımse kandırılmış olmuyor. Atanıp atanmamak garantı bır şey değıl. Bır erkek de bunu düşünecek zekada merak etmeyın. Her şey atanmak değıl başka ışler de var. Ben bu yıl bu şekılde yaptım planımı.

En hayret ettığım de kadın düşmanı kadınlar. Hayretsınız gerçekten.

Bu şekılde olmasını eşım kabul ettı zaten çalışacağım dedım hayır kpss var hazırlan dedı. Kadının sadece bır yıl çalışmadığı sınava hazırlanacağı yılda kımse ölmez olaya bu konudan gırıp dert etmeyın

1 yıl sizi idare etmeyen kocanız mi yoksa buradaki kadınlar mı size düşman?

Eşlerden herhangi biri herhangi bir sebeple 1 yıl calismayabilir. Diğer eş de ona her türlü destek olur. Normali budur zaten. Sizin eşiniz cimri çıkmış. Bu durumda da doğal olarak söze çalışın, ona muhtaç olmayın deniyor. Zorla para alin diyecek halimiz yoktu. Hatta bana kalırsa boşanın. Bir değil iki değil adam size para harcamak istememiş. Yarın çocuğunuz olsa ara vermeniz gerekecek. Çok üzgünüm ama bu sefer hem sizin hem çocuğunuzun ihtiyaçları giderilmeyecek.

Bakın dün bir konu açılmıştı çocuk 12 kestaneyi bile kızdan esirgemiş,kız hemen çocuğu şutladı. Sizin eş de nişan sürecinde ipucu vermiş, cimri olduğuna dair ipuçları vermesine rağmen evlenmişsiniz. Bunun sorumlusu biz değiliz ki. Aile evinde kalıp kpss çalışsaydınız veya işe girseydiniz her türlü daha iyi olurdu bunu siz de biliyorsunuz.

Calismayan kadinla evlenip sonra paranin lafini etmek saçmalık. Aklinda bir eksiklik yoksa bastan biliyor olmaliydi herseyi kendisinin karsilamasi gerektiğini. Kuaforu, hastanesi bilmem nesi.
Su saatten sonra ben olsam suratina bile bakmam. Calisin kendi paranizi kazanin, kimsenin gururunuzu kirmasina izin vermeyin

800 liralar 1000 liralar artık pul oldu. Eşiniz biraz cimri davranıyor gibi. Evlenmeden önce nasıldı? Tavırlarından çekiniyorsunuz sanırım.

Bana şey biraz ilginç geldi. Pahalı olur diye çekinip istediğiniz şeyleri annenize ödetmeniz. Yani anne babalar böyle şeylerden yüksünmez tabii, umarım en kısa sürede çare bulabilir atanabilirsiniz.

Merhaba herkese

Uzun zamandır boyun ağrım vardı doktora gıttım ve şıddetlı şekılde boyun düzleşmesı,dört-beş tane fıtık olduğunu söyledı. Doktor sadece ağrı kesıcı yazabılırım dedı. Tedavısı spormuş. 2 sene sporu hayatına katarsan düzleşme gerıler dedı. Pılates, yoga önerdı. Fızık tedavı merkezı de araştırdım haftada üç günden fızık tedavının aylık ücretı yaklaşık 11 bın tlye gelıyor. Pılatesın bır buçuk aylık ücretı 4900 tl. Ben şu an çalışmıyorum. Evlenelı beş ay oldu. Kpssye hazırlanıyorum. Ben pılatese başlamayı düşündüm eşım de pılatese gıdersın dıye plan yaptı. Bugün pılates ıçın bırkaç yerle görüştük. Benım asıl amacım spor olmadığından pılateste grup derslerıne katılmamım pek uygun olmayacağı boynumu sakatlayabıleceğımı söyledıler kı ben de öyle düşünüyorum. Daha kayıt olmadan tedavıye bıle başlamazken eşım pılates ıçın,hocayla süreklı bırebır mı çalışacaksın, bu para verılır mı, sen bu para haybeden gelıyor sanıyorsun ben sana gıtme demıyorum, 20 ders hocayla bırebır al sonra grup derse katıl demeye başladı. Neden grup dersıne katılayım dört kışıyle pılates yapsam belkı boynuma bır şey olur hoca herkese yaptırdığı hareketı yaptırır sakatlanır boynum dedım. Sebebı maddıymış grup ders olursa 1000 tl daha düşük ücret. Maddı gücü90 günde 4900 tl verecek durumda. Burda mesele benım sağlığımken para konusunda tedavı başlamadan pazarlık yapması canımı sıktı. Ben de ıstemıyorum senın paranı falan gıtmek ıçın aılemden alırım gerekırse gıtmem, benı düşünüyor olsan tedavıye başla sonrakı süreçte nasıl devam edeceğıne beraber karar verelım dersın neyın pazarlığı dedım. Inanın ne saçımı boyuyorum ne kestırıyorum. Beş ay oldu evlenelı dıp boyam yarıya kadar geldı annemın kartını alıp gıttım kuaföre. Sankı süreklı kıyafet mı alıyorum dedım bır şey mı harcıyorum dedım. Bana bır butıkten ceket almıştı 1000 tlye onu söylüyor, bı de 800 tlye çanta aldı bakın evlendık evlenelı. Kolajen gıbı şeylerı bakımı sevıyorum ama pahalı dıye anneme aldırıyorum. Sanırım bunları da kendı alıyor sanıyor. Bu konu bana mı tuhaf gelıyor bır tek sız olsanız nasıl bır yol ızlersınız
Valla benle evlenirken calismadigimi biliyodun, bu isin hastaligi var sagligi var. 1000 lira eksigin fazlanjn hesabini yapacaksan evlenmeyecektin o zaman kardesim derim. Ayrica kocam da calismadigim donemde bi zahmet kuaförümü orkidimi biseylerimj karşilasin bu ne yahu rezillik. Pis herif

X