mesaja kaynak yapayım hemenYa konudan bağımsız, şu ev işleri için ütüyü disarda yaptırsa, yemeği bulasigi dışarıya yaptirsin falan diye verilen örneklere gıcık oluyorum ya. Alt tarafı bir yemek bir bulaşık ya ne dram yapılıyor, sanki evli olmayan herkes evine aşçı temizlikçi bahçıvan falan alıyor. Herkes işten gelip paşa paşa kendi yapıyor zaten.
Konu cimri kocadan bağımsız, eski konulardan belli adam karaktersiz ve cimri zaten. Ben bu ev isi muhabbetlerinin dramindan bıktım.
Ben anlamıyorum zaten bu kpssden kaç kişi atanıyor ki? Kadınlar klübünün tümü çocuklu, çocuksuz, evli, bekar farketmeksizin hep kpss çalışıyor
Çalışmayan herkes kpss çalışıyorum ondan diyor…
şımdıkı aklım olsa atanmadan yapmazdım zaten
nışan elbısemı, saçımı, makyajımı kendım yaptırdım. Düğünde takılan paraları düğünn salonu ve yemeğe verdı. Altınlar bende.
3 günde bir 30 soru çözen insan KPSS çalışıyorum diyor çünkü. Ama çoğu kişi çalışıyorum diyip kendini kandırıyor bence.
Yani bedava seks için evlenmek çok masraflı zatenmesaja kaynak yapayım hemen
ben de şeyi anlamıyorum hanımlar
hepiniz anasının evinden dizinin dibinden mi alıp evlendiniz yavv bu adamları?
kocalarınız evlenmeden önce yemek yapmıyor, bulaşık yıkamıyor, çok afedersiniz donunu çamaşır makinesine atmıyor muydu?
konu dediğiniz gibi savunulunca şey oluyor sanki
erkekler sırf evin hizmetini görün diye evlenmiş sanki gibi oluyor
iyi ki bedava seks de demiyorsunuz bari, bu hesaba şeyi katmak lazım bu durumda ayda 2 sefer de eskorta gitse....
Benım puanım yoktu 2022de gırmedım sınava kımse kandırılmış olmuyor. Atanıp atanmamak garantı bır şey değıl. Bır erkek de bunu düşünecek zekada merak etmeyın. Her şey atanmak değıl başka ışler de var. Ben bu yıl bu şekılde yaptım planımı.Çift maaş aşığı adamları ‘bu yıl kesin atanıyorum, puanım çok yüksek, hem de babam referans buldu’ diye kandırıp evlenip asla atanmayan bi kadın grubu da var
Benım puanım yoktu 2022de gırmedım sınava kımse kandırılmış olmuyor. Atanıp atanmamak garantı bır şey değıl. Bır erkek de bunu düşünecek zekada merak etmeyın. Her şey atanmak değıl başka ışler de var. Ben bu yıl bu şekılde yaptım planımı.
En hayret ettığım de kadın düşmanı kadınlar. Hayretsınız gerçekten.
Bu şekılde olmasını eşım kabul ettı zaten çalışacağım dedım hayır kpss var hazırlan dedı. Kadının sadece bır yıl çalışmadığı sınava hazırlanacağı yılda kımse ölmez olaya bu konudan gırıp dert etmeyın
Öncelıkle kendınızı ıfade edışınızden ne kadar çırkın kalbınız olduğu apaçık ortada. Mıdem cıddı manada bulandı ınanın. Sızın gıbı bırınden görüş ıstemedım.Valla eşin gayet girmiş, sözleşmeyi tek taraflı fesih etmiş uyansan iyi olur,senden esirgiyor herşeyi, bu lafları ona söyle. Vajinusmus dip boya fizik tedavi nişan saç baş hiç bir şeyini karşılamıyor ama hala koca diye yanında tutuyorsun.
Kimse kadın düşmanı değil ama sen kendi kendinin düşmanısın.
İşinize gelmeyen yorum olunca da hemen kadın düşmanı kartını kullanıyorsunuz
Asıl kadın düşmanı sizsiniz aman kocam boşamasın diye anne kadına eziyet ediyorsunuz sanki evliliğinizin sponsoru anneniz.
Annene de az acı. Evli kızının öz bakımını karşılıyor hala.
Kadın düsmanı olduk.. hemcinsimiz laf işitiyor diye zorumuza gitti halbuki.Benım puanım yoktu 2022de gırmedım sınava kımse kandırılmış olmuyor. Atanıp atanmamak garantı bır şey değıl. Bır erkek de bunu düşünecek zekada merak etmeyın. Her şey atanmak değıl başka ışler de var. Ben bu yıl bu şekılde yaptım planımı.
En hayret ettığım de kadın düşmanı kadınlar. Hayretsınız gerçekten.
Bu şekılde olmasını eşım kabul ettı zaten çalışacağım dedım hayır kpss var hazırlan dedı. Kadının sadece bır yıl çalışmadığı sınava hazırlanacağı yılda kımse ölmez olaya bu konudan gırıp dert etmeyın
Allahım ya. Allaha şükür elım var ayağım var beş ay önceye kadar çalıştım hala da çalışırım çalışmayı çok sevıyorum. 1 mılyonluk arabamı aldım benım hayat planım sızı ne ılgılendırıyor???????Kadın düsmanı olduk.. hemcinsimiz laf işitiyor diye zorumuza gitti halbuki.
Karnım burnumda çalışıyorum 1 haftaya doğumum var yine devam edeceğim . Eşim cimri değil. Hiçbir şey esirgemez. Ama dünyanın bin türlü hali var Allah uzun ömür versin yarın bir gün ölse, ayrılsak vs halim ne olacak diye çalıştığımı kenara atıyorum. Eve getirdiği bir ekmeğe yoğurda muhtaç olmak istemiyorum.
Ped bile alacak kişisel paranız yok. Zorunuza gitmiyor biz çalışın dedik diye zorunuza gitti.
Kadın düsmanı olmadığım erkeklere asla güvenmediğim için de herkese aynı yorumu yaparım. Gerekirse eve para vermeyin ama kendinize ayırın , kenara atın. Kimsenin eline muhtaç olmayın. Eşlik bu değil vs diyenler olmuş tam da bu. Kim kime yüzde yüz güvenebilir hadi adam iyi öldü ne olacak….
Hiçte utanmaz , arsızlaşir. Sen onun eşisin. Sana harcamazsa harcayacak birini illa ki bulur. Erkekler böyle. Ahlayip vahla , ağrıdan bi kaç gün yatak döşek yat .durumunu abartıp istediğini kabul ettir.Size hak verdim ben. Böyle davranan adamın parası kabul edilmez. Ailenizden almanız konusuna bşr şey diyemiyorum,bence normal. Sizin yerinizde olsam ben de ailemden alır giderdim istediğim yere. Belki eşiniz de biraz kendinden utanır bu süreçte.
Aynenn yaa.bir de video kanalına sürekli yok 2 çocukla 90 puan nasıl aldım, yok bilmem kaç aylık çocukla nasıl derece yaptım falan filan diye video atıyorlar.amann marifet sanki.Bunu ben de anlamıyorum. Kendimi duygusuz gibi hissediyorum sayılarının çokluğu karşısında.
Kpssye hazirlaniyormusyaÇalışıyor musunuz?
Edit; çalışmıyormuşsunuz. Çalışın. Kimsenin eline bakmayın sonra böyle zorunuza gider…
Cimri adamın şansına sende masraflı kadinmissinVajınısmustum üç ay bekledım dra gıtmek ıçın. Pahalı dedı. Sen kendın yenersın dılatörle çalış bu psıkolojık en ıyı kendın yenersın dedı. En sonunda bızım kavgalar arttı on bın tlye dr bulduk gıttık yendım. Dr bıle çok şıddetlı bır vajınısmus olduğumu söyledı ama eşım kendım yenebıleceğımı söyledı
Kimseye bir şey olmuyor da benim hatuna ne oluyor hayret bir şey falan diyor galiba.Cimri adamın şansına sende masraflı kadinmissin5 ayda kalbine indirecek adamın
Allahım ya. Allaha şükür elım var ayağım var beş ay önceye kadar çalıştım hala da çalışırım çalışmayı çok sevıyorum. 1 mılyonluk arabamı aldım benım hayat planım sızı ne ılgılendırıyor???????
Eşım evlenınce ıstemedı çalışmamı sınava hazırlan dedı. Ortak kararımızdı bunu anlatamıyorsanız kendı hayatınıza odaklanın. Eşım ıstemedı yanı defalarca yazayım belkı anlarsınız. Ben evde oh mıs yatayım koca parası yıyeyım ınsanı değılım.
Ay aynen ya, anlamıyorum bazı kadınları. Madem sen kpss çalış dedin işi bırak dedin bunları da karşılayacaksın diye kocasına konuşamayan burda cengaver oluyo maşallah. Millete azar çekecekseniz niye konu açıyorsunuz ki? Vajinismusu bile kendin yen diyen sağlığını önemsemeyen adama laf edemez, burda çalış ya da ayrıl adam cimri diyen insanlara bi ton laf ediyor.Bu forumda bisürü ev hanımı var biz kimseye ‘git çalış koca parası yeme’ demiyoruz.
Koca memnun kadın memnunsa sorun yok zaten.
Eşiniz size para aktarmıyor ya hani, bunu dert edip konu açtınız ya hani? Anneniz size para veriyor ya hani?
Çözümü çalışmanız yani ya boşanacaksınız ya çalışacaksınız.
Akıl almak için konu açtınız ya hani?
Kararınız bu yöndeyse o sevgili cimri kocanıza hani kararımız bu yöndeydi benden esirgiyorsun desenize madem.
KPSS de Türkçe de okuduğunu anlama çok önemlidir ona iyi çalışın, belli ki biraz sıkıntı var