Eşımın maddı konularda tavrı rahatsız edıyor

Sağlık konusunun pazarlığı olmaz. Ayrıca evlendiğimde annemden kuaför cart curt parası alacaksam ne diye evliyim ki o zaman. Ailemin evine dönerim en azından suratını çekmem meymenetsizin. Bence çıngarı koparın sessiz kalırsanız böyle devam eder gider. Hayır durumuna varmış. 4bin lira ne ki bu devirde. Hele bir de sağlık söz konusu. Taviz vermenizi önermem. Bizde başlarda eşimle ufak tefek sorun yaşadık ama tepkimi ortaya koydum. Şimdi ona göre davranıyor hoş davranmasaydı da olurdu o zaman şuan yanımda olmazdı.

Okadar şiddetli rahatsızliğiniz varsa pilates yoga düzeltmez .İlk önce fizik tedavisi alın ,sonra kendiniz evde devam edersiniz .
Benim 70 yaşindaki babam bile öyle yaptı .
Hocadan öğrenin ,ayrıca bireysel pilates yoga dersinide lüzumsuz buluyorum .
Siz sanki özel ilgi bekliyorsunuz gibi .
Bir başka dokturada görünün ,bu genç yaşta neymiş boyun fıtığı.

mesaja kaynak yapayım hemen

ben de şeyi anlamıyorum hanımlar
hepiniz anasının evinden dizinin dibinden mi alıp evlendiniz yavv bu adamları?
kocalarınız evlenmeden önce yemek yapmıyor, bulaşık yıkamıyor, çok afedersiniz donunu çamaşır makinesine atmıyor muydu?

konu dediğiniz gibi savunulunca şey oluyor sanki
erkekler sırf evin hizmetini görün diye evlenmiş sanki gibi oluyor

iyi ki bedava seks de demiyorsunuz bari, bu hesaba şeyi katmak lazım bu durumda ayda 2 sefer de eskorta gitse....

Ben anlamıyorum zaten bu kpssden kaç kişi atanıyor ki? Kadınlar klübünün tümü çocuklu, çocuksuz, evli, bekar farketmeksizin hep kpss çalışıyor

Çalışmayan herkes kpss çalışıyorum ondan diyor…

3 günde bir 30 soru çözen insan KPSS çalışıyorum diyor çünkü. Ama çoğu kişi çalışıyorum diyip kendini kandırıyor bence.

Kocan düzelmeyecek sen garanti bir iş bulmaya çalış.

Adam sana para harcamak istemiyor apırsan da köpürsen de. Eskiden de böyleymiş bile bile lades demişsin.

Zavallı anneni de bi rahat bırak para isteme,

Cefanı annene çektiriyorsun sefanı kocana.

3 günde bir 30 soru çözen insan KPSS çalışıyorum diyor çünkü. Ama çoğu kişi çalışıyorum diyip kendini kandırıyor bence.

Çift maaş aşığı adamları ‘bu yıl kesin atanıyorum, puanım çok yüksek, hem de babam referans buldu’ diye kandırıp evlenip asla atanmayan bi kadın grubu da var

Yani bedava seks için evlenmek çok masraflı zaten biraz daha çaba ve sıfır masrafla da yapmak mümkün ama bunların kafası hiç çalışmadığı için sadece evlenene kadar mal olduklarını gizleyebiliyorlar en fazla. Şimdi konudan yine bağımsız aklıma ne geldi
benim bir tanıdığım vardı ünide, o zamanlar hocam diye bir site vardı belki 80 sonu 90 başı doğanlar hatırlar. Çocuk da bir yazılım mazilim bir şey yapmış, sitedeki tüm kadınlara belli aralıklarla bakıyor, baktıkça ismi çıkıyor falan. Şimdi binlerce kadın düşün, illa ki haftada bi 4 5 kız meraktan yazıyor buna yani surekli bakıyorsun ama asilmiyorsun diye ve illa da birini mutlaka bir şekilde ikna ediyor ve takılıyor Bu kadar çile yerine bunu tavsiye ederim. bence evlenmeden önce her işi yaparmış gibi rol çekip sonra bir sürü gereksiz masraf ve akraba yığını ile uğraşmaya değmez. Ha ortada aşk falan tabi ki yok, o kesimden bahsetmiyorum onlar zaten böyle şeyler yapmaz.

Neyse konuya dönersek, evet hepsi anasının evinden sıfır km gelmiyor tabi ki, kendi evinde olan essek gibi kendi işini yapıyordu. Ama bizim hanimkizimiz tabi ki de daha iyi yapacağını düşündüğü için ve erkeğin işini begenmeyecegi için yaptırmaz. Ama nedense çalışmadığı halde alt tarafı günde 1 öğün yemek ve ortalığı toplama karşılığında da dünyanın dramını yapar. Bir dönem teknolojik ürünler azken, evde bir sürü çocuk bakarken her şeyi elle yapan kadınlar emeklilikleri bile olmadan, saygı görmeden yaslanıp gidiyorken ev içi emek sözü çıktı piyasaya. O zaman çok doğruydu, çok yerindeydi, olması gerekendi. Ama günümüzde görüyoruz ki her türlü teknolojik imkanın içinde, çocuk da bakmıyorken, işe giden eşle aynı yüke sahip olduğunu düşünmeye basladi ev hanımları. Ben olmasam utusu, yemeği, temizliği ayrı ayrı yaptırsa ohooo falan diyorlar yani gerçekten mi? Ya lütfen yapma o zaman ya, bakalım adam ölecek mi bir şekilde idare ediyor mu? Ama adam bugün gitse senin 2.gune evde yemegin bile yok. Yani erkek kadın olayı da değil, özellikle tersi durumda da tam tersi söylem yapılmasına da çok karşıyım. Çalışmayan erkeğe söylenenleri hepimiz biliyoruz.

Çift maaş aşığı adamları ‘bu yıl kesin atanıyorum, puanım çok yüksek, hem de babam referans buldu’ diye kandırıp evlenip asla atanmayan bi kadın grubu da var
Benım puanım yoktu 2022de gırmedım sınava kımse kandırılmış olmuyor. Atanıp atanmamak garantı bır şey değıl. Bır erkek de bunu düşünecek zekada merak etmeyın. Her şey atanmak değıl başka ışler de var. Ben bu yıl bu şekılde yaptım planımı.

En hayret ettığım de kadın düşmanı kadınlar. Hayretsınız gerçekten.

Bu şekılde olmasını eşım kabul ettı zaten çalışacağım dedım hayır kpss var hazırlan dedı. Kadının sadece bır yıl çalışmadığı sınava hazırlanacağı yılda kımse ölmez olaya bu konudan gırıp dert etmeyın

Valla eşin gayet girmiş, sözleşmeyi tek taraflı fesih etmiş uyansan iyi olur,senden esirgiyor herşeyi, bu lafları ona söyle. Vajinusmus dip boya fizik tedavi nişan saç baş hiç bir şeyini karşılamıyor ama hala koca diye yanında tutuyorsun.

Kimse kadın düşmanı değil ama sen kendi kendinin düşmanısın.

İşinize gelmeyen yorum olunca da hemen kadın düşmanı kartını kullanıyorsunuz

Asıl kadın düşmanı sizsiniz aman kocam boşamasın diye anne kadına eziyet ediyorsunuz sanki evliliğinizin sponsoru anneniz.

Annene de az acı. Evli kızının öz bakımını karşılıyor hala.

Son düzenleme:
Öncelıkle kendınızı ıfade edışınızden ne kadar çırkın kalbınız olduğu apaçık ortada. Mıdem cıddı manada bulandı ınanın. Sızın gıbı bırınden görüş ıstemedım.

Kadın düsmanı olduk.. hemcinsimiz laf işitiyor diye zorumuza gitti halbuki.
Karnım burnumda çalışıyorum 1 haftaya doğumum var yine devam edeceğim . Eşim cimri değil. Hiçbir şey esirgemez. Ama dünyanın bin türlü hali var Allah uzun ömür versin yarın bir gün ölse, ayrılsak vs halim ne olacak diye çalıştığımı kenara atıyorum. Eve getirdiği bir ekmeğe yoğurda muhtaç olmak istemiyorum.
Ped bile alacak kişisel paranız yok. Zorunuza gitmiyor biz çalışın dedik diye zorunuza gitti.
Kadın düsmanı olmadığım erkeklere asla güvenmediğim için de herkese aynı yorumu yaparım. Gerekirse eve para vermeyin ama kendinize ayırın , kenara atın. Kimsenin eline muhtaç olmayın. Eşlik bu değil vs diyenler olmuş tam da bu. Kim kime yüzde yüz güvenebilir hadi adam iyi öldü ne olacak….

Allahım ya. Allaha şükür elım var ayağım var beş ay önceye kadar çalıştım hala da çalışırım çalışmayı çok sevıyorum. 1 mılyonluk arabamı aldım benım hayat planım sızı ne ılgılendırıyor???????

Eşım evlenınce ıstemedı çalışmamı sınava hazırlan dedı. Ortak kararımızdı bunu anlatamıyorsanız kendı hayatınıza odaklanın. Eşım ıstemedı yanı defalarca yazayım belkı anlarsınız. Ben evde oh mıs yatayım koca parası yıyeyım ınsanı değılım.

Hiçte utanmaz , arsızlaşir. Sen onun eşisin. Sana harcamazsa harcayacak birini illa ki bulur. Erkekler böyle. Ahlayip vahla , ağrıdan bi kaç gün yatak döşek yat .durumunu abartıp istediğini kabul ettir.

Cimri adamın şansına sende masraflı kadinmissin 5 ayda kalbine indirecek adamın

Bu forumda bisürü ev hanımı var biz kimseye ‘git çalış koca parası yeme’ demiyoruz.

Koca memnun kadın memnunsa sorun yok zaten.

Eşiniz size para aktarmıyor ya hani, bunu dert edip konu açtınız ya hani? Anneniz size para veriyor ya hani?

Çözümü çalışmanız yani ya boşanacaksınız ya çalışacaksınız.

Akıl almak için konu açtınız ya hani?

Kararınız bu yöndeyse o sevgili cimri kocanıza hani kararımız bu yöndeydi benden esirgiyorsun desenize madem.

KPSS de Türkçe de okuduğunu anlama çok önemlidir ona iyi çalışın, belli ki biraz sıkıntı var

Ay aynen ya, anlamıyorum bazı kadınları. Madem sen kpss çalış dedin işi bırak dedin bunları da karşılayacaksın diye kocasına konuşamayan burda cengaver oluyo maşallah. Millete azar çekecekseniz niye konu açıyorsunuz ki? Vajinismusu bile kendin yen diyen sağlığını önemsemeyen adama laf edemez, burda çalış ya da ayrıl adam cimri diyen insanlara bi ton laf ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…