Evet doktor düzleşmemın çok ılerı sevıye olduğunu söyledıDurumunuz ileri seviyede mi merak ettim.
Hayır şu an çalışmıyorum kpssye hazırlanıyorum. Öncesınde çalışıyordum. Beş ay oldu ışten ayrıldım. Iyı de kazanıyordum. Arabamı alıp evlendım. O da bana böyle davranıyorÇalışıyor musunuz?
Çalışmıyormus, kpss hazırlanıyorum demişÇalışıyor musunuz?
Edit; çalışmıyormuşsunuz. Çalışın. Kimsenin eline bakmayın sonra böyle zorunuza gider…
Yalnız bu kararı eşımle bırlıkte verdık. 1 yıl bır yerde çalışma kpssye hazırlan dedı. Şımarıklığımdan çalışmıyor değılım. Ben çalışmayı sevıyorum. Kı bır erkeğın parasına bakacağıma asgarı ücrete de çalışırım.Çalışıyor musunuz?
Edit; çalışmıyormuşsunuz. Çalışın. Kimsenin eline bakmayın sonra böyle zorunuza gider…
Valla devlette doktor tanıyı koyarken bıle zorakı bır şeyler söyledı. Kı mesele devlet hastanesı özel pılates değıl. Bır erkek eşıne böyle davranmasın dıyorum ben 60 bın maaş alıyor ben 90 günde 4900 haketmıyorum o bana can sıkıcı gelıyor.Devlette gidebilirsiniz aslında. Neden özel. Plates konusunda evet Bire bir olması lazım. Diğer şeyleri annenşzden değil ondan isteyin. Evlenmeden önce bakımlı hatunu isterler, bedava olmuyor o işler versin parasını da görsün
Ne sacma bir bakış açısı bu ya eşi eşi yabancı sanki yedi kat üstelik konu sağlık mecbur vercek!Kpss garanti değil ki atanacağınızın bir garantisi yok. İşe girmelisiniz. Şu KPSS çalışıyorum diyenler ilk seferde atanacağın garantisi mi oluyor tam anlamıyorum.
Eşinizin yaptığı doğru değil ama artık ekmek aslanın midesinde kimse kimseyi çekmek bakmak istemiyor heybeye mi geliyor bu para demiş kazanırken yoruluyor olabilir.
Evi geçindiriyor zaten bir evi geçindirmek kolay değil.
Kişisel harcamalara para vermek zorunda değil diye düşünüyorum..
Ya ailenizden düzenli para alın ya da çalışın derim kendiniz için yoksa yediğiniz içtiğiniz bile bir süre sonra size batar
Fizik tedavi için söyledim. Orası daha mantıklı. Gittiğiniz yerde kim yaptırıyor fizik tedavi uzmanları da plates yaptırıyor, inşallah öyle bir merkezdir.Valla devlette doktor tanıyı koyarken bıle zorakı bır şeyler söyledı. Kı mesele devlet hastanesı özel pılates değıl. Bır erkek eşıne böyle davranmasın dıyorum ben 60 bın maaş alıyor ben 90 günde 4900 haketmıyorum o bana can sıkıcı gelıyor.
Valla kimse kimseye “mecbur” kişisel harcama vermek zorunda değil. Laf ediyor işte , vermiyor ne yapılabilir zorla mı alınacak adamın karakteri buNe sacma bir bakış açısı bu ya eşi eşi yabancı sanki yedi kat üstelik konu sağlık mecbur vercek!
Ben de ıstemıyorum senın paranı falan gıtmek ıçın aılemden alırım
Annenize yazık değil mi? Kocaman kızı olmuş evlenmiş hala saç boyasını annesinden alıyor.annemın kartını alıp gıttım kuaföre.