- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 38.004
Boşamıyor, biz olsak boşarız konu sahibine siz de söyleyin boşan diye belki sizi dinler bize kadın düsmanı diyorEvlendikten sonra aileden para almak nedir ya ne kadar ayıp ! Karısının sağlıkla ilgili ihtiyacını ,dip boyasını filan karşılayamayan bir adam neden evlenir ? Maddi olarak yetersizse evlenmesin ve üremesin.Evlenip annemden babamdan para almak mı çok kötü ve bencil bi durum. Ailesiyle bekar yaşasaydı o zaman ney o koca süs ağacımı! 60 bin Maaş alıp sağlıksal bi problemin parasını konuşan insandan hayır gelmez Allah sabır versin benim için boşanmaya kadar gidecek bi durum bu ! Sağlık bu sağlık !
Umarım en kısa sürede çözersiniz.Evet çekınıyorum saç boyatma, kolajen lüks onları ışe gırınce kendım alırım dıye gördüğümden anneme kırkta yılda yaptırıyoeum
Valla ben sizin konu sahibi yerinde olsanız boşancaginizi hiç ama hiç düşünmüyorum çünkü gayet normal bulmuştunuz başta adamın yaptığını tepki alınca döndünüzBoşamıyor, biz olsak boşarız konu sahibine siz de söyleyin boşan diye belki sizi dinler bize kadın düsmanı diyor
Ben para lafı eden , para yiyen adamı evliliğimin 6. ayında boşamış bir kadınım. Sitede bilen bilir. Seda sayana döndürmeyin beniValla ben sizin konu sahibi yerinde olsanız boşancaginizi hiç ama hiç düşünmüyorum çünkü gayet normal bulmuştunuz başta adamın yaptığını tepki alınca döndünüz
Market alışverışlerını ben yapmıyorum her şeyı o alıyor ebeveynım yaBöyle bir adamı ben çoktan boşamıştım zaten. Yediğim içtiğimin lafını da yapardı. 500 de bir poşet market alışverişi o da etsiz.
Bir anlaşma yapıldıysa mesela aylık 10bin kadına vermeliydi bir miktar maas gibi ister kişisel harca ister bizim için biriktir diyebilirdi belli bir süre denildiği için farazi konuşuyorum. ama ben parayı veren adama da güvenmiyorum garantisi yok cünkü ben çalışmama rağmen eşim para veriyor arada onu hemen atıyorum kenara.
Bizim komsunun oglu vardi evlendi iyi de kazaniyordu tum maasini karisina veriyordu karisi icinden harclik veriyorduMarket alışverışlerını ben yapmıyorum her şeyı o alıyor ebeveynım ya500 tl kışısel ıhtıyaçlarım ıçın bana neyın eksık her şeyı yıyor ıçıyoruz dıyor allah razı olsun kpss kıtaplarımı da almış öyle dıyor. Kredı kartında ya ev alışverışı varmış ya benım ıçın alınan şeyler varmış. Dedım getır kart dökümünü bakalım. 2 kpss kıtabıyla B 12 vıtamını aldı baya çok geldı
‘Öyle bi kadınım biliyo musun’ diye bi repliği vardı Erol köseye saydırırken ajjdjdjskjBen para lafı eden , para yiyen adamı evliliğimin 6. ayında boşamış bir kadınım. Sitede bilen bilir. Seda sayana döndürmeyin beni
Şutlamak için neyi bekliyorsun? 5 ayda bu halde bu adam. İlerde çoluğun çocuğun senin lokmanızı sayacak. Madem annenden harcıyorsun valla onun evinde mis gibi rahat ders çalışır bi de cimrinin donlarını yıkamazsın en azındanMarket alışverışlerını ben yapmıyorum her şeyı o alıyor ebeveynım ya500 tl kışısel ıhtıyaçlarım ıçın bana neyın eksık her şeyı yıyor ıçıyoruz dıyor allah razı olsun kpss kıtaplarımı da almış öyle dıyor. Kredı kartında ya ev alışverışı varmış ya benım ıçın alınan şeyler varmış. Dedım getır kart dökümünü bakalım. 2 kpss kıtabıyla B 12 vıtamını aldı baya çok geldı
Market alışverışlerını ben yapmıyorum her şeyı o alıyor ebeveynım ya500 tl kışısel ıhtıyaçlarım ıçın bana neyın eksık her şeyı yıyor ıçıyoruz dıyor allah razı olsun kpss kıtaplarımı da almış öyle dıyor. Kredı kartında ya ev alışverışı varmış ya benım ıçın alınan şeyler varmış. Dedım getır kart dökümünü bakalım. 2 kpss kıtabıyla B 12 vıtamını aldı baya çok geldı
Aynen öyleAdamın maaşını kriptoya borsaya altına gömdüğüne yüzde yüz eminimkonu sahibi atanınca kira parası bile isteyecek potansiyel var adamda.
Evlendığımızde borç ödüyordu maaşı yenı arttı bu aydan sonra her ay 7 bın vercem dıyordu… .Şutlamak için neyi bekliyorsun? 5 ayda bu halde bu adam. İlerde çoluğun çocuğun senin lokmanızı sayacak. Madem annenden harcıyorsun valla onun evinde mis gibi rahat ders çalışır bi de cimrinin donlarını yıkamazsın en azından
Ben bekarken, hem çalışıp hemde kpss kursuna gitmiştim. Aileme yük olmayayım diye. Kurs paramı kendim ödedimŞu kadınlar kulübündeki çalışmıyorum KPSS’ye hazırlanıyorum grubunu gerçekten hiç anlamıyorum. Atanma niyeti olanlar sınavına çalışıp atandıktan sonra evlense olmaz mıydı? Adam bu, eldeki malzeme bu yani. Daha 5 ayda laf yapar olmuş verdiği paraya. Annenize de yazık. Bekar dahi olsanız koca kadınsınız kuaförünüzü annenizin ödemesi çok saçma. Bir an önce çalışmayı başlayın derim
Esiniz sizi sevmiyor. Seven insan boyle hesaplar yapmaz. Mesela benim esimde kitlik bilinci var, 10 senelik evliyiz, hiç böyle şeyler soylemedi. Cimriligi pek bilmem. Bu benim bakis acimdan sevgisizlik.Market alışverışlerını ben yapmıyorum her şeyı o alıyor ebeveynım ya500 tl kışısel ıhtıyaçlarım ıçın bana neyın eksık her şeyı yıyor ıçıyoruz dıyor allah razı olsun kpss kıtaplarımı da almış öyle dıyor. Kredı kartında ya ev alışverışı varmış ya benım ıçın alınan şeyler varmış. Dedım getır kart dökümünü bakalım. 2 kpss kıtabıyla B 12 vıtamını aldı baya çok geldı
Ömür törpüsuMarket alışverışlerını ben yapmıyorum her şeyı o alıyor ebeveynım ya500 tl kışısel ıhtıyaçlarım ıçın bana neyın eksık her şeyı yıyor ıçıyoruz dıyor allah razı olsun kpss kıtaplarımı da almış öyle dıyor. Kredı kartında ya ev alışverışı varmış ya benım ıçın alınan şeyler varmış. Dedım getır kart dökümünü bakalım. 2 kpss kıtabıyla B 12 vıtamını aldı baya çok geldı
Çekinme. En yakının o senin. Onunla butunlesip sevismiyormusun , Olaya böyle bak. Annenin bile görmediği yüzünü, zevklerini o biliyor. Boşandıktan sonra bu aydınlanma geldi bana da heeEvet çekınıyorum saç boyatma, kolajen lüks onları ışe gırınce kendım alırım dıye gördüğümden anneme kırkta yılda yaptırıyoeum