- 20 Şubat 2024
- 141
- -36
-
- Konu Sahibi marsmelowum
Bende asırı istekli degılım ama o hıc bısı yapmayınca o istek te kalmıyor. Tek tsellım çocuk olmasıBu problemi cozun çünkü hamilelikte cinsellik bence diplere vuruyoresinizde ki problem nedir ona odaklanın belki hormonel bir durumdur doktora gorunebilir yada farklı aktiviteler belirleyin sıradanlastirmayin cinsel birlikteliğimizi bunun gibi şeyler
Birde ona anlatın kendine bile dokundurtmaz o kadar abartıogünah?
evlilik sadece erkeğin doyuma ulaşması değil dinimizde
iyi öğrensin
işine geliyor bence
size yazık
Bununla dinle alakası yok ,biz de eşimle muhafazakar insanlarız ama her şeyi rahat rahat konuşuruz,niye ayıp günah diyelim,evliyiz sonuçta.O eksiğini öyle perdelemeye çalışıyor emin ol.Gunah dıye sevişmiyordu ama öpüşüyorduk sevgiliyken. Zaten günah işleme mek için hemen evlendı. Tuhaf biri din kınusunda. Evlilik öncesi kadınlara hassasiyet var din den çok kadınlara zarar verilmemeli düşüncesi var. Sımdı evliyiz sexk sohbetleri ne bile kızıyor kapat konuyu diyor öyle şeyler konuşma ayıp günah bence kendinin yaptıgı daha günah farkında deği
Ne kadarlık evlisiniz? Hep böylemiydi? Sadece üremek için demesi beni korkuttu. Seninle Paravan evlilik yapmış olmasin. Çünkü gayler bu zihniyette olur geneldeSadece üremek içinmiş
Öyle olmuyo o iş. Menepoza girmeniz lazim o zaman bile biter mi komple bilmiyorumÇocuk olsun da çocukla ilgileneyim de cinsel hayatım tamamen bitsin istiyorum. Onun isteksizliği bende ki heyecanıda öldürüyor resmen işkence gibi onun yüzünden bartolin kıstı cıktı bende
Benim eşim değilNe kadarlık evlisiniz? Hep böylemiydi? Sadece üremek için demesi beni korkuttu. Seninle Paravan evlilik yapmış olmasin. Çünkü gayler bu zihniyette olur genelde
Bilmiyorum valla alışmaya calışıyorumÖyle olmuyo o iş. Menepoza girmeniz lazim o zaman bile biter mi komple bilmiyorum
Kızıyor niye konusmuyorsun diyorum tamam uzatma deyip sesini yükseltince üstüne gitmiyorumBununla dinle alakası yok ,biz de eşimle muhafazakar insanlarız ama her şeyi rahat rahat konuşuruz,niye ayıp günah diyelim,evliyiz sonuçta.O eksiğini öyle perdelemeye çalışıyor emin ol.
Donemimizin erkek problememi bu mu vala ben anlamadim burdada çevremde de çoğu kadının problemi buBende asırı istekli degılım ama o hıc bısı yapmayınca o istek te kalmıyor. Tek tsellım çocuk olması
Erkekler çok bencilDonemimizin erkek problememi bu mu vala ben anlamadim burdada çevremde de çoğu kadının problemi bu
Kaç yıllık evlilik, eş ne işi yapıyor? Borç harç , sıkıntı var miMerhabalar. Yine sinir olduğum bir gece eşim yanımda uyuyor hiç bir şey yokmuş gibi arkasını döndü uyudu. Her gece aynı şey isteksiz mi neden bilmiyorum beni seviyor aşık olduğuna eminim ama cinsel isteksizlik hat safa da. Tartışıyoruz napim diye bana soruyor tecrübesiz bende ki heves de kaçıyor resmen sadece üreme için yapıyoruz yapacaksa da başka bir anlamı yok. Ne yapmalıyım birileri akıl verebilir mi lütfen . Yada siz böyle şeyler yasıyor musunuz
yaşınız kaç? neden cinsel hayatınızı bitiriyorsunuz ki tedavi olmayı kabul etmiyorsa evliliğinizi bitirin bence.Çocuk olsun da çocukla ilgileneyim de cinsel hayatım tamamen bitsin istiyorum. Onun isteksizliği bende ki heyecanıda öldürüyor resmen işkence gibi onun yüzünden bartolin kıstı cıktı bende
bence adam seviştiğinde günaha girdiğini filan düşünüyor. bana öyle geldi. evliyken bunları konuşmayan adamdan bunu beklerim, yani psikolojik olarak bu konuda çok zorlanmış duygularını çok bastırmış olabilir hala da bastırıyor bence.Gunah dıye sevişmiyordu ama öpüşüyorduk sevgiliyken. Zaten günah işleme mek için hemen evlendı. Tuhaf biri din kınusunda. Evlilik öncesi kadınlara hassasiyet var din den çok kadınlara zarar verilmemeli düşüncesi var. Sımdı evliyiz sexk sohbetleri ne bile kızıyor kapat konuyu diyor öyle şeyler konuşma ayıp günah bence kendinin yaptıgı daha günah farkında deği
Belki de konuşsa anlıcam dabence adam seviştiğinde günaha girdiğini filan düşünüyor. bana öyle geldi. evliyken bunları konuşmayan adamdan bunu beklerim, yani psikolojik olarak bu konuda çok zorlanmış duygularını çok bastırmış olabilir hala da bastırıyor bence.
34 . Tedavi lik bir durumu yok yani işlevi var sadece farklılıga kapalı üreme odaklı çalışıyor diyelimyaşınız kaç? neden cinsel hayatınızı bitiriyorsunuz ki tedavi olmayı kabul etmiyorsa evliliğinizi bitirin bence.
Öyle vallaErkekler çok bencil
Korunun ama üreme odaklı seç yapın bir süre en azından tadını çıkarmış olursunuz34 . Tedavi lik bir durumu yok yani işlevi var sadece farklılıga kapalı üreme odaklı çalışıyor diyelim