Eşimin kuzeninin densizliği

Ne münasebet kendi gelinleri varken misafir olarak sen mi hizmet gorecekmissin? Bariz sana laf sokuyor canım genellikle bunlar kıskançlık alametleri.. erkekler böyle şeylerden hiç ama hiç anlamazlar. Hatta böyle fesat ve sivri dilli kadınları çok beğenirler. Sen bu kuzeni git de gelinlerine sor, esas onlar çekiyordur, sen 40 yılda bir görüyorsun şükret

Son düzenleme:
Çok haklısın ne kadar patavatsız biriymiş o insanla samimi olma bence mecbur aynı ortamda bulunmadıktan sonra.esine de kızma erkekler pek olayları körüklemek istemez yuvarlak bir cevap vermiş işte.

O kişi; çok bilmiş, patavatsız, ukala, kendini bi b.k zanneden, kendimi beğenmiş vs vs... Bi kişiymiş. Sen de çayı doldurmayarak iyi yapmışsın...

Eli ayağı tutan herkes kendisi işini görebilirken başkalarından hizmet beklemek nasıl bir şey hiçbir zaman anlamamışımdır. Ha ev sahibi olursunuz neyse ama siz misafirsiniz, o ise ev sahibinin kızı... Yine de gereken cevabı vermişsiniz başka bir zaman uzatacak olursa da tepkinizi aynen koruyun bence bir süre sonra sizi kölesi gibi kullanamayacağını anlayacaktır.

Gerekli cevabi vermissin zaten daha fazla diyebilecegin bi sey yokmus. Kocana kizmani anlamadim. Erkeklerin kafalari kadinlarin boyle basit tartismalarina basmaz, darlama bosuna adami ne yapsin kuzeni iste, ortada buyuk sorun yok uzatma bence

Ben olsam duymazliktan gelir konuyu degistirirdim.
Hic üstünde durmayin umursamayin. Taviz de vermeyin tavrinizdan.
Boyle seyler icten gelirse yapilir o kadar kiz ve gelin icinde sadece size mi kalmislar hayret birşey...

Merhabalar,
"Haklı olmak değil,mutlu olmak önemli" tartışma ortamı yaratmadan gülümseyerek olgunlukla (hakettiği için değil siz huzuru hakettiğiniz için)söyleyeceklerinizi yine söyleyebilirseniz eğer, onlar değişmese de siz de sinirinizi bozmamış olursunuz o kafalar değişmez, eğitilmez,bu yüzden boşuna savaşmayın.Sevgiler :)

Niye birisi bir baskasinin hizmetini gormek zorunda? Hem de hizmet gorecek bir suru insan varken gelin diye misafir yapmak zorunda? O kuzenin derdi baska bence "buralar hep benim" imaji vermeye calismis basinda patlamis. Kalkip vermemeniz iyi olmus. Hele pervane lafi cok sinir bozucu. Sanki yaranmak zorundaymissiniz gibi. Ama yaptigi buyuk terbiyesizlik. Ben olsaydim "bizde eve gelen misafire hurmet edilir, misafire cay koy, pervane ol falan denmez ayip kacar. Sizde adetler bir degisikmis baksaniza misafire pervane ol diyorsunuz ama ben size uyamam ailemden oyle gormedim" deyip baska yerden vururdum. Sonra kendini aciklamaya calismasini izlerdim yok oyle deyil falan diye.

O kadar muhabbete gireceğinize kalkıp bi çay koysaydınız bu kadar uzamazdı demlik elinize mi yapışırdı ki
Demlik elime yapışmazdı tabi ki de onun çayını neden ben doldurmak zorundayım ,
eğer gidip çay koysam onun laflarının altında ezilmiş olurdum
abisinin karısına yaptığı gibi çayı bittiğinde hadi bana çay koy kahve yap derdi .

O zaman sana bir örnek vereyim bu kadınla alakalı bakalım yokmuş gibi davranır mısın
Benim düğün fotoğraflarımı eşimin arkadaşı çekti, eşimin kuzeni de beleşçi bir insan o da geldi eşi ve kızıyla çekime , kendilerini de çektirdiler , kızı 1 yaşında işte , onun için foto çekimi yaptırdı
Benim de samimi iki yakın arkadaşım da geldi çekime, büyük bir park var burada orada çekinmiştik banklar falan var yan yana banklarda oturuyorlardı , arkadaşımın biri de bebekleri çok sever bayılır gitmiş bunun kızını sevmeye bir de öpmüş yanağından, sonra laf etmiş bu kadın, arkadaşım da yanımıza geldi bizi izlemeye , eşimin kuzeni olacak kadın nasıl geliyor görseniz arkadaşıma sana bir şey dedim bana cevap vereceksin demez mi bağırarak küçük çaplı bir kavga yaşandı

Yani o böyle insan ....... Cevabını alana kadar didikler ..

Yok arnavut değiller. Kızları olmasa zaten kalkıp yardım ederim gittiğim yerlerde yapıyorum .

Bunu mu taktiniz desem ayip olmaz dimi
Yav he he derdim sizin yerinizde olsam, cevap verirken harcadığınız efora yazik
Kadın beni çok geriyor söyleyiş tarzı çok sinir bozucu sinsi bir kadın . Laflarından çok söyleyiş tarzı jest mimikleri beni dellendirdi.

Ben olsam duymazliktan gelir konuyu degistirirdim.
Hic üstünde durmayin umursamayin. Taviz de vermeyin tavrinizdan.
Boyle seyler icten gelirse yapilir o kadar kiz ve gelin icinde sadece size mi kalmislar hayret birşey...
Ona duymazlıktan gelemezsin üç dört mesaj önce yazdım örneğini kadın kendini çok önemsiyor .

Bunları bende diyecektim de konuyu uzatmak istemedim aşırı derece sinirim bozuldu zaten söyleyişi jest mimikleri ayrı bir olay, uzasa orada kavga çıkardı dayanamazdım çünkü .Bunları desem yine sen gelinsin ama diye başlayan cümleler söylerdi işine gelmezse bir şey cevap vermez farklı şey söyler...

Buna benzer şeyler bana da söyleniyor. hatta aynı aile ortamındaysak, eltim için "artık sen terfi ettin biraz da kocabebeğim çalışsın" gibi imalarda bulunurlar. Ben de onlar gibi şakaya vurur, "ben hiç mevkini elinden almayayım" der güler geçerim. Eltim sağolsun her işe yetişiyor. Onun gibi olmam imkansız. Zaten istemem de.

Sen de ciddiye alma. Gül geç, sen de onlarla şakalaş. Ciddiye alırsan ortam gerilir aranız bozulur.

Kadın bunu şakalaşır gibi söylemiyor ki gözlerini devire devire söylüyor bir tuhaf mimikler bende doğal olarak şakaya vuramıyorum... Aramız bozulsun onunla aram iyi olsa ne olmasa ne .

sabrınızdan dolayı tebrik ediyorum
bidaha gitseniz bile inadına elinizi bişeye sürmeyin
misafirsiniz
gelinler hizmetçi değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…