Eşimin kuzeninin densizliği

Çok üstünler canımmm, elti kıskançlığı da ayrı bir dert iyi ki eltim yok

Askerde miyiz ya.Bu ne böyle ast-üst ilişkisi.Misafir oturur,ev sahibi iş yapar.Bu kadar basit.Anlamıyorum bu insanları.Boşluktan ne yapacaklarını bilmiyorlar.
Eşiniz de konuyu uzatmak istememiştir bence.O yüzden öyle demiştir.Tabii siz daha iyi tanırsınız.

Ben sizin devrin gelinlerinden değilim deseydin
Hiiiç muhattap olma bence, eşinde gerekeni söylemiş. Evet siz haklısınız.

O kadar muhabbete gireceğinize kalkıp bi çay koysaydınız bu kadar uzamazdı demlik elinize mi yapışırdı ki

sen de altta kalmamışsın, iyi ki de kalmamışsın, eşin de yanında, belki her gördüğünde sinirn bozulacak ama, he de geç boşver.

Sen gelinsen o kuzenin gelini degilsin. Gelinligimi kaynanama gosteririm deseydin. Neyse benim yapacagim da su olur;

O ilk lafi actiginda 'cay koydugunu goremedik' filan, o arada ben hic cevap vermezdim o yok gibi davranirdim. Ya tavana bakarim yada yanimdakine baska bir soru sorardim. Yani onu tamamen yok sayardim. Hic lafi uzatmaya gerek yok en etkili yol bu. Cunku gereksiz otesi bir muhabbet ve o kuzenden cehalet akiyor resmen.

Ha cevap verecek olsam da 'az ye de kendine hizmetci tut' derim. Zaten benim laflar agir olur o yuzden ortamlarda kimse bana bisey diyemez.

Maşallah size inşallah bende böyle kendini savunabilirim. Ben olsam orda sinirden ağlar çıkar giderdim. İdare edemezdim ortamı. Yada mal gibi kalırdım.
Öyle uğraşma olmaz. Baya laf sokmuş ama ağzının payınıda almış terbiyesiz. Bizde misafire asla kaf söylenmez çocuk bile olsa

yaaa ne pervanesiymiş geçecekler o muhabbetleri öffff hala böyle zihniyette insanlar mı var ya. kızları olmasa bi bakıma anlarım ama hiç bir zorunluluğun yok. arnavut falan mı bunlar? onlar çok önem verir böyle göreneklere.

Benim esimin halasi da boyle sacma sapan laflar etmisti. Kadin daha evlendigim ilk gun bize hizmet edersin artik dedi. Yuzunu bile gormek istemiyorum o kadinin. Bir de misafirlikte soylemis bu lafi size. Notunu verin ve onu tinlamadiginizi belli edin. Yeni gelinsin pervane olman lazim lafa bak sanki hizmetci almis da performansini gostermesini bekliyor. Yuhhh....

Kadına bak illa kendine hizmet ettirecek. Bu kadına göre de erkekler oturur hep kadınlar hizmet eder onlara yemek hazırlar çay getirir götürür. Sonra kadın mutfakta aşçı yatakta o.. olmalı kocasının ayağını yıkamalı filan...

Bu fırsatı değerlendir ve o kadınla arana mümkün olduğunca mesafe koy.
Evine filan da asla çağırma derim fırsat bu fırsat .Neden çağırmıyorsun derlerse herkesin içinde kalbimi çok kırdı dersin .
Bariz kötü bi insan çünkü kurtul derim.

Susmayarak en iyisini yapmışsın canım. Kimseye kendini göstermek zorunda değilsin. Şu yeni gelin kavramı hala konuşuluyor ya sinir oluyorum.

Pervane ne ya... ama ben bişeyi anladım bu tip insanlar için Kendiniüzmeye değmez onlar rahat umursamaz çünkü. Nasıl alistirirsanherkesi öyle gider. Bence çok doğru yapmışsınız tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…