Eşimin kuzeninin densizliği

Birdaha bişey söylediklerinde ben annemin evinde böyle gördüm annem bana hiç bir iş yaptırmazdı deyin.Alışkın değilim pek deyip çekilin

Ben goturmezdimki cekime. Ne isi var? Canim iste eeeen bastan koycaksin agirligini. Neyse gec kalmis sayilmazsin. Cay koyma olayinda herkesin icinde yasandigina gore sahitlerin de var mesafenin allahini koyabilirsin.

Birde dugun gunu kavga cikarmak nedir ya? Bu ne cirkinlik ne cirkeflik? Insanlarin en guzel gununu mahvetmeye sinirini bozmaya ne hakki var? Bu olaydan sonra bile yuzune bakmazdim ben. Densizler!

Herkes yerini bilecek! Valla sen koy buna tepkini.

Ben goturmezdimki cekime. Ne isi var? Canim iste eeeen bastan koycaksin agirligini. Neyse gec kalmis sayilmazsin. Cay koyma olayinda herkesin icinde yasandigina gore sahitlerin de var mesafenin allahini koyabilirsin.
Çekime ben götürmedim ki bende görünce şaşırdım . Baştan beri mesafeliyim kendisiyle zaten.

Birde dugun gunu kavga cikarmak nedir ya? Bu ne cirkinlik ne cirkeflik? Insanlarin en guzel gununu mahvetmeye sinirini bozmaya ne hakki var? Bu olaydan sonra bile yuzune bakmazdim ben. Densizler!

Herkes yerini bilecek! Valla sen koy buna tepkini.
Saçma sapan bir insan işte. Hemde en yakın arkadaşıma sardı kızı tanımadığı halde.

Zaten hep iyi niyetinden herkesin.... Niyeti falan sizi ilgilendirmez. Mantığını, aklının nasıl çalıştığını, sizin hakkınızdaki düşüncesini açıkça söylemiş işte. Ayrıca evet siz orada misafirin de misafirisiniz. Kendiniz içeceğiniz zaman kalkıp koyuyormuşsunuz zaten. Onu da yapmak zorunda değilsiniz misafirlikte ama nezaketten yapılır.
Eşinizi boşverin. Bu yüzden bir daha görüşmem falan denmez zaten o kadar büyük değil .Sadece ona karşı artık tavrınızı takınır, onun gözündeki yerinizi bilirsiniz.

Var böyle tipler kendisi gelin olarak çok ezilmiş herhalde ki hizmet görmek istemiş boş verin

En bastan kendınızı ezdırmeyerek cok ıyı yapmıssınız
Cıddıye almayın cahıl ıste mesafe koyun bıtsın gıtsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…