Ayy duysa kendine kezban dendiğini... O kendini çok beğenir o en üst tabakadan çünkü... Onun dışında kalan halka kezban kendisi prenses........Allah aşkına,yanlış anlaşılmak istemem ama Kezban kültüründen insanlar işte.
Niçin sorun ediyorsunuz bunları.
Eşiniz de gerekli cevabı vermiş ağzına s.... diyerekten.Tabi ki haklı yap onun dediğini dememiş.
He de geç
Bende çok sinirlendim fakat halası ve çocuklar var diye kendimi tuttum daha uzatsaydı sanırım patlardım.Sen gayet guzel cevabini vermissin. Boyle devam. Bende olsam sinir olur senin gibi belkindaha fazlasini soylerdim.
Pervane olacakmışım etraflarında....Kendini kime göstericekmişsin ki seni alan almış zaten ,bu devirde gelinlik yapmak mı kalmış kimse kimsenin hizmetçisi değildir .
Eğer ki bu lafı bekar olan dediyse;Ayy duysa kendine kezban dendiğini... O kendini çok beğenir o en üst tabakadan çünkü... Onun dışında kalan halka kezban kendisi prenses........
Eşim öyle dedi de kötü amaçlı dememiştir onun huyu böyle diyor. Eşime de ayrı bir sinir oldum.
O kuzenine karsi silahlarin hazir olsun. Her gorustunuzde lazim olacak gibi.Bende çok sinirlendim fakat halası ve çocuklar var diye kendimi tuttum daha uzatsaydı sanırım patlardım.
Bir de kendine bakmadan laf söylüyor kendisi hep küçük yengesine doldurtur çayını yada küçük kardeşine kalk bana çay koy kahve yap der emir cümleleri ile... Kendini görmeden bana laf söylüyor çocuğunu bahane ediyor madem çocuğunu bahane ediyorsan işe de gitme .Valla ben sizi tebrik ettim, ezilip büzülüp boynunu bükmemişsiniz, bravo gerçekten. Eşinin kuzenine kendini göstersen ne göstermesen ne.
Bir de kendine bakmadan laf söylüyor kendisi hep küçük yengesine doldurtur çayını yada küçük kardeşine kalk bana çay koy kahve yap der emir cümleleri ile... Kendini görmeden bana laf söylüyor çocuğunu bahane ediyor madem çocuğunu bahane ediyorsan işe de gitme .
Eğer ki bu lafı bekar olan dediyse;
Asıl senin pervane olman lazım belki çevremizden kısmet çıkar da tanıştırırız gibilerinden vur kazmayı gözüne
Ah ben olacaktım orada
Çok geriliyorum zaten yanında negatif tuhaf bir enerjisi var.O kuzenine karsi silahlarin hazir olsun. Her gorustunuzde lazim olacak gibi.
Üzerinde üstünlük kurmaya çalışmış. Yeni gelinken onun bir üstü ondan hizmet beklemiştir, o da pervane olmuştur. Şimdi de sıra bende deyip yeni olana üstünlük kurmaya çalışmış. Hayır yani o kim, hizmet edeceksen eşinin ailesine edersin, kuzen kim. Fazla önemsemiş kendini.
O zaten evli olan kuzeni gittiğimizde şansımıza o da vardı. Gereken cevabı verdiğimi düşünüyorum eşimin halası ve çocuklar var diye sinirlerimi kontrol altına almayı başardım....Bi daha o eve gitmeme şansın varsa kullan bence. O zaman önce görselerdi sonra isteselerdi madem. Mantıksızlığa bak yaa. Azıcık dişini göstersen ?
Nasıl önemsemek hemde prenses kendisi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?